adriana- Reputație: 127 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Bună dragilor Ma aflu în Iași zona Palas 150 fin 300 ora Se poate și varianta alături de colega mea Karla ðŸ˜ðŸŒ 300 fin 600 ora Va pup💋💋 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 https://youtu.be/BO_GvEmhYjs Link spre comentariu
mario191 Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 buna..dupa galati? Link spre comentariu
marco76 Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Buna !In Iasi pana cand stati?Dupa? Care este urmatoarea oprire? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Ne dorim foarte mult sa ajungem în Bacău dar este foarte greu cu cazarea....... După vom veni în Galați, Ploiești, București ðŸŒðŸ’‹ðŸŒ Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 De astăzi ne vom găsi și în Bacău🥰 150 fin 300 ora Locație centrala strada Mioritei nr 29 Va pup💋💋 Link spre comentariu
alexandruftw Reputație: 43 Postat Noiembrie 28, 2020 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Haideti si la Piatra Neamt Link spre comentariu
tranis Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Da,haideti la Piatra Neamț!Sunt mulți doritori de transe adevarate aici! Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Momentan nu venim bby 💋 Link spre comentariu
catalin77p Reputație: 1 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Buna, in ce oras esti? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Decembrie 18, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Momentan nu sunt in țara bby 😘 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Dragii mei❤️Dragele mele colege ❤️ Vreau sa va urez un călduros La Mulți Ani !! 🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂🥂 Va pup 💋🥰 2 Link spre comentariu
Vizitator tsafrodita Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Mulțumim la fel💋❤❤❤ Sister girl! Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 1, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 1, 2021 ❤❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Când mai vin prin Galați? As vrea sa ți mai fac o vizita 🤗🤭a fost foarte frumos data trecuta. Link spre comentariu
qwerty741 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Hey babe, cand ajungi in Bucuresti? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Momentan sunt in Elveția bby 😜 la sfârșitul lunii mia-și dori sa ajung pentru a-mi face o intervenție 😉😇 Link spre comentariu
qwerty741 Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Of si abia a inceput luna Link spre comentariu
misscristina Reputație: 1492 Postat Ianuarie 7, 2021 Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Telefon: 0733355971 Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Mrrrr 🔞❤️ 3 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 🥰💋💋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Ne dai, o poza cu jucăria te rugam, ne este dor de ea 🙈🤭❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Salutare am și eu o mica întrebare la voi exista printre dumneavoastră persoane care sau futut în cur la Adriana și persoane care au făcut dominare cu ea pentru ca as vrea sa le încerc pe amândoua. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere. Aștept răspunsuri. Link spre comentariu
florin1601 Reputație: 11 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 1 oră în urmă, deejayvibe a spus: Salutare am și eu o mica întrebare la voi exista printre dumneavoastră persoane care sau futut în cur la Adriana și persoane care au făcut dominare cu ea pentru ca as vrea sa le încerc pe amândoua. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere. Aștept răspunsuri. Postat Iunie 25, 2020 Wow! Wow! Wow!!! Am avut placerea sa o vizitez pe Adriana aseara... exceptionala! Am optat sa fiu pasiv si pot spune ca a fost o eperienta unica. Am inceput cu un oral in executat in genunchi, apoi, dupa cateva minute, m'a intins pe pat s'a urcat peste mine si a inceput sa ma futa efectiv in gura hard in timp ce ma sugea astfel incat in 5 minute am ejaculat. Pula ei fenomenala de 18.. 19 cm isi facea loc tot mai adanc in gatul meu .. ii place mult sa i se faca oral . Dupa cateva minute bune am trecut in pozitia capra si a inceput sa ma penetreze... senzatia, chiar daca a durut un pic la inceput, eu fiind novice, a devenit in scurt timp foarte placuta. A pompat in mine minute bune dupa care i'am mai facut oral 2...3 minute si a ejaculat. Note :10 pe linie . Clar de revenit... i'am si zis ca imi fac abonament cat sta in Iasi :)) Te pup. Sper sa ne revedem curand 1 Link spre comentariu
florin1601 Reputație: 11 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Cand revii in iasi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2021 Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 17 minute, florin1601 a spus: Postat Iunie 25, 2020 Wow! Wow! Wow!!! Am avut placerea sa o vizitez pe Adriana aseara... exceptionala! Am optat sa fiu pasiv si pot spune ca a fost o eperienta unica. Am inceput cu un oral in executat in genunchi, apoi, dupa cateva minute, m'a intins pe pat s'a urcat peste mine si a inceput sa ma futa efectiv in gura hard in timp ce ma sugea astfel incat in 5 minute am ejaculat. Pula ei fenomenala de 18.. 19 cm isi facea loc tot mai adanc in gatul meu .. ii place mult sa i se faca oral . Dupa cateva minute bune am trecut in pozitia capra si a inceput sa ma penetreze... senzatia, chiar daca a durut un pic la inceput, eu fiind novice, a devenit in scurt timp foarte placuta. A pompat in mine minute bune dupa care i'am mai facut oral 2...3 minute si a ejaculat. Note :10 pe linie . Clar de revenit... i'am si zis ca imi fac abonament cat sta in Iasi :)) Te pup. Sper sa ne revedem curand Deci spui ca a fost super ok și foarte bine chiar dacă la început a durut te obișnuiesti repede. Mersii frumos pentru sfat. Chiar am sa o fac și eu cu prima ocazie când vine în Galați. O sa mi fac abonament și eu la ea e chiar foarte bună Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum