cosmincc Reputație: 2 Postat Februarie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15 Este cea mai frumoasă transexuală pe care am întâlnit-o vreodată. Dacă o tratezi bine, îți oferă un serviciu incredibil. Am fost la ea cand era pe Laborator. Servicii impecabile. O astept sa revina in Bucuresti. 1 1
cosmincc Reputație: 2 Postat Februarie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15 Top 3 in Bucuresti.👍
aristiqifa Reputație: 93 Postat Martie 15 Postat Martie 15 La 15.02.2025 la 21:15, cosmincc a spus: Top 3 in Bucuresti.👍 Ok. Mai activeaza cumva? E ceva vreme de cand nu i-am mai văzut anuntul pe publi24.
catalin2015 Reputație: 1729 Postat Martie 18 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Martie 18 Banuiesc ca nu e in tara.
pandispan85 Reputație: 86 Postat Martie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19 On 15.03.2025 at 22:18, aristiqifa said: Bine. Mai activeaza cumva? E ceva vreme de cand nu i-am mai vazut anuntul pe public24. De ce toata lumea pronunța "public" când numele site-ului este Publi fara "C " la coadă 🤔🤔 1
sombescu Reputație: 161 Postat Martie 19 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 19 Acum 2 ore, pandispan85 a spus: De ce toata lumea pronunța "public" când numele site-ului este Publi fara "C " la coadă 🤔🤔 Man, dar ai ceva timp la dispozitie, daca iti bati capul cu cacaturile astea…
hooligan16 Reputație: 52 Postat Mai 4 Postat Mai 4 Am vizitat-o pe Adriana la Galați acum câteva zile. A fost pentru a 3 oara. Programare pe watsup. Aceleași servicii de top, a rămas nr. 1 pt mine. De revenit? Clar, da. Recomand
swing18 Reputație: 19 Postat Mai 4 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 4 Buna. Are anunt pe Bucuresti, oare ea o fi?
calin04 Reputație: 865 Postat Mai 4 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 4 Acum 9 ore, swing18 a spus: Buna. Are anunt pe Bucuresti, oare ea o fi? Nu rasp la mesaje
reptilianul1 Reputație: 5 Postat Mai 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5 Acum 17 ore, swing18 a spus: Buna. Are anunt pe Bucuresti, oare ea o fi? Am văzut și eu anunțul , i-am scris dar nu mi-a răspuns , a dat cineva de ea ca e bună de pl
iliuta1992 Reputație: 10 Postat Mai 12 Postat Mai 12 Am fost la el/ea in urma recenziilor,dezamagit total,un badaran si 250 de lei aruncati degeaba,cred ca e asa irascibil din cauza tratamentului hormonol,trece de la o stare la alta.
reptilianul1 Reputație: 5 Postat Mai 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12 Acum 8 minute, iliuta1992 a spus: Am fost la el/ea in urma recenziilor,dezamagit total,un badaran si 250 de lei aruncati degeaba,cred ca e asa irascibil din cauza tratamentului hormonol,trece de la o stare la alta. Salut caracter de cacat ca și el , comportament de căcat , degeaba arată bine,binișor !!! De evitat
dan2019 Reputație: 64 Postat Mai 12 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Mai 12 Acum 2 ore, reptilianul1 a spus: Salut caracter de cacat ca și el , comportament de căcat , degeaba arată bine,binișor !!! De evitat Din cauza drogurilor poate
reptilianul1 Reputație: 5 Postat Mai 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12 Acum 7 minute, dan2019 a spus: Din cauza drogurilor poate Acum 8 minute, dan2019 a spus: Din cauza drogurilor poate sigur, știu eu ca am vbit cu ea sa ne vedem. Am vrut să mă duc la ea dar după ce mi-a zis ca vrea pe o tigare ca numai poate nu m-am mai dus nu sunt adeptul la…. 1
swing18 Reputație: 19 Postat Mai 13 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 13 Eu am sunat-o pentru o programare, mi-a raspuns ca poate seara la 20, apoi nu a raspuns. Mai tarziu mi-a scris ca ne putem vedea mai tarziu, dar nu mi-a dat nici locatie nici o ora. Pe seara mi-a scris ca poate pe la 23 dupa care nici un semn. Total neserioasa
UnBoschetar Reputație: 4 Postat August 15 Postat August 15 De mâine o găsiți în București, acum are numărul: 0758816904
klax96 Reputație: 17 Postat August 18 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 18 Una din cele mai misto transexuale din Romania
klax96 Reputație: 17 Postat August 18 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 18 O recomand pt seriozitare, dotare, atmosfera si frumusete
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum