Sari la conținut

Adriana 0784596321

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Te-ai mutat la muzeu nebuno🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤩💋

Link spre comentariu

Mai băieți va spun eu asta minte mult e un travestit cu peruca si cică tratament ....Mi au povestit un client acum voi faceti ce vreti

mai michell sau cum dracu te cheamă 🤦â€â™€ï¸ dacă ea e travestit tu ce doamne iartă-mă ești 😂 pe bune acum.....tu te mai uiți in oglindă? Nu vreau sa fiu răutăcioasă dar stai Dracu in cutia ta.....
Link spre comentariu
Vizitator haloowen
Reputație: 0

mai michell sau cum dracu te cheamă 🤦â€â™€ï¸ dacă ea e travestit tu ce doamne iartă-mă ești 😂 pe bune acum.....tu te mai uiți in oglindă? Nu vreau sa fiu răutăcioasă dar stai Dracu in cutia ta.....

Face si squirt! 🤣🤣

• Like 1
Link spre comentariu

Face si squirt! 🤣🤣

da da după ce mănâncă o shaorma stricată de la dristor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦â€â™€ï¸
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator vanessats92
Reputație: 0

Bună deci magazin de parfumuri adriana nu are peruca si ia si tratament hormonal nush de unde atâta invidie vedeti de treaba ta magazin de cosmetice:))

Link spre comentariu

mai usor 

Bună deci magazin de parfumuri adriana nu are peruca si ia si tratament hormonal nush de unde atâta invidie vedeti de treaba ta magazin de cosmetice:))

buna hai sa o luam cu inceputul eu zic asa mai usor cu poreclele si jicnirile ca nici tu nu esti nici pe departe perfecta ( butoi ce esti cu sanii mai mici ca unui barbat de greutatea ta tu fiind de 3 ani pe tratament )ca moldoneanu de adrian a intrat la mine pe pagina nefiind vorba de el cu nimic si a inceput sa jicneasca in speranta poate ii pica vreun client si acum vi tu sa mi spui de invide wtf dar pe ce baza sa am asa ceva ??????????

asta mi au spus clienti draga ca sani nu are adica nu tratament( asa cum multe mint ca iau si cand le zice clientu sa dea sutienu jos le doare intr o parte) iar legat de peruca se poate observa si in 80 % din pozele pe care le are in anunt :)))

asa ca nu mai cautati bagare in seama cu mine cum nici eu nu caut cu voi

Link spre comentariu

mai usor

buna hai sa o luam cu inceputul eu zic asa mai usor cu poreclele si jicnirile ca nici tu nu esti nici pe departe perfecta ( butoi ce esti cu sanii mai mici ca unui barbat de greutatea ta tu fiind de 3 ani pe tratament )ca moldoneanu de adrian a intrat la mine pe pagina nefiind vorba de el cu nimic si a inceput sa jicneasca in speranta poate ii pica vreun client si acum vi tu sa mi spui de invide wtf dar pe ce baza sa am asa ceva ??????????

asta mi au spus clienti draga ca sani nu are adica nu tratament( asa cum multe mint ca iau si cand le zice clientu sa dea sutienu jos le doare intr o parte) iar legat de peruca se poate observa si in 80 % din pozele pe care le are in anunt :)))

michell dacă mai scoți o vb urâtă pe acest topic,îți promit eu Ca îți închid contul in secunda 2 ,așa cum am m-ai făcut și cu alții/altele de pe aici....🤗
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

mai usor 

mergi pe topicul tau si scrie acolo ce doresti

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...