lore lorens Reputație: 920 Postat August 25, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat August 25, 2019 Frumoasa mea 😘😘😘😘 Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Te pup bby ❤️ Link spre comentariu
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Hai si in braila ca ducem lipsa :)))))Numai brazilience nu vezi :)))) Link spre comentariu
marco76 Reputație: 1 Postat August 25, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 25, 2019 Am citit mai sus ca ai ajunge in piatra neamt? Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Momentan sunt prin Târgoviște dar am sa ma reîntorc in București zilele astea ❤Referitor la BRAZILIENCE nush cum se face de au venit taman la Brăila Link spre comentariu
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Sper sa mai vii , as vrea sa-ti fac o vizita <3 Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat August 27, 2019 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 27, 2019 Pune un filmulet cu tine o sa te ajute sa te promovezi Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 😘â¤ï¸ðŸ’🼠Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat August 30, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat August 30, 2019 Te-ai mutat la muzeu nebuno🤣🤣🤣😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤩💋 Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 Da bby aici ne este locul Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 . Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat August 30, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 30, 2019 Mai băieți va spun eu asta minte mult e un travestit cu peruca si cică tratament ....Mi au povestit un client acum voi faceti ce vreti Link spre comentariu
adriana1 Reputație: 4 Postat August 30, 2019 Partajează Postat August 30, 2019 🤣😂🤣😂 ce penibila ești 🖕🼠Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat August 30, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat August 30, 2019 Mai băieți va spun eu asta minte mult e un travestit cu peruca si cică tratament ....Mi au povestit un client acum voi faceti ce vreti mai michell sau cum dracu te cheamă 🤦â€â™€ï¸ dacă ea e travestit tu ce doamne iartă-mă ești 😂 pe bune acum.....tu te mai uiți in oglindă? Nu vreau sa fiu răutăcioasă dar stai Dracu in cutia ta..... Link spre comentariu
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat August 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2019 Fetelor gata cu cearta amăndouă sunteți extraordinare și frumoase... Adriana are un caracter de nota 10 + cu steluță ..... Lasați cearta e loc pentru toată lumea Link spre comentariu
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 mai michell sau cum dracu te cheamă 🤦â€â™€ï¸ dacă ea e travestit tu ce doamne iartă-mă ești 😂 pe bune acum.....tu te mai uiți in oglindă? Nu vreau sa fiu răutăcioasă dar stai Dracu in cutia ta.....Face si squirt! 🤣🤣 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat August 31, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat August 31, 2019 Face si squirt! 🤣🤣 da da după ce mănâncă o shaorma stricată de la dristor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦â€â™€ï¸ 1 Link spre comentariu
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Bună deci magazin de parfumuri adriana nu are peruca si ia si tratament hormonal nush de unde atâta invidie vedeti de treaba ta magazin de cosmetice:)) Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat August 31, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 31, 2019 mai usor Bună deci magazin de parfumuri adriana nu are peruca si ia si tratament hormonal nush de unde atâta invidie vedeti de treaba ta magazin de cosmetice:))buna hai sa o luam cu inceputul eu zic asa mai usor cu poreclele si jicnirile ca nici tu nu esti nici pe departe perfecta ( butoi ce esti cu sanii mai mici ca unui barbat de greutatea ta tu fiind de 3 ani pe tratament )ca moldoneanu de adrian a intrat la mine pe pagina nefiind vorba de el cu nimic si a inceput sa jicneasca in speranta poate ii pica vreun client si acum vi tu sa mi spui de invide wtf dar pe ce baza sa am asa ceva ??????????asta mi au spus clienti draga ca sani nu are adica nu tratament( asa cum multe mint ca iau si cand le zice clientu sa dea sutienu jos le doare intr o parte) iar legat de peruca se poate observa si in 80 % din pozele pe care le are in anunt :))) asa ca nu mai cautati bagare in seama cu mine cum nici eu nu caut cu voi Link spre comentariu
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Draga io nu team jignit pe tine fi politicoasă nesimntito Link spre comentariu
Vizitator vanessats92 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Pisicut ne vede doar pe noi vad ca nu ia măsuri deloc pe adriana a banato dar pe ia nu Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat August 31, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat August 31, 2019 mai usor buna hai sa o luam cu inceputul eu zic asa mai usor cu poreclele si jicnirile ca nici tu nu esti nici pe departe perfecta ( butoi ce esti cu sanii mai mici ca unui barbat de greutatea ta tu fiind de 3 ani pe tratament )ca moldoneanu de adrian a intrat la mine pe pagina nefiind vorba de el cu nimic si a inceput sa jicneasca in speranta poate ii pica vreun client si acum vi tu sa mi spui de invide wtf dar pe ce baza sa am asa ceva ??????????asta mi au spus clienti draga ca sani nu are adica nu tratament( asa cum multe mint ca iau si cand le zice clientu sa dea sutienu jos le doare intr o parte) iar legat de peruca se poate observa si in 80 % din pozele pe care le are in anunt :))) asa ca nu mai cautati bagare in seama cu mine cum nici eu nu caut cu voi michell dacă mai scoți o vb urâtă pe acest topic,îți promit eu Ca îți închid contul in secunda 2 ,așa cum am m-ai făcut și cu alții/altele de pe aici....🤗 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114285 Postat August 31, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 31, 2019 mai usor buna hai sa o luam cu inceputul eu zic asa mai usor cu poreclele si jicnirile ca nici tu nu esti nici pe departe perfecta ( butoi ce esti cu sanii mai mici ca unui barbat de greutatea ta tu fiind de 3 ani pe tratament )ca moldoneanu de adrian a intrat la mine pe pagina nefiind vorba de el cu nimic si a inceput sa jicneasca in speranta poate ii pica vreun client si acum vi tu sa mi spui de invide wtf dar pe ce baza sa am asa ceva ??????????asta mi au spus clienti draga ca sani nu are adica nu tratament( asa cum multe mint ca iau si cand le zice clientu sa dea sutienu jos le doare intr o parte) iar legat de peruca se poate observa si in 80 % din pozele pe care le are in anunt :))) asa ca nu mai cautati bagare in seama cu mine cum nici eu nu caut cu voi mergi pe topicul tau si scrie acolo ce doresti 1 Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat August 31, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 31, 2019 mergi pe topicul tau si scrie acolo ce doresti Ok scuze Link spre comentariu
Vizitator yang007 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2019 Partajează Postat Octombrie 26, 2019 Nu se vede bine dar sper să-ți placa mai mult ca cealaltă 😂😂😂â¤ï¸ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum