Sari la conținut

Adriana 0784596321

Postări Recomandate

Vizitator marmotto
Reputație: 0

People, don't be haters !!! Scrie clar in anunt ca este la inceput de tratament hormonal. Nu poti sa spui "hocus-pocus" si peste noapte sa apari din barbat-femeie. Chestia asta ia timp, schimbarile care apar in corp cand treci de pe testosteron pe estrogen cer timp, ani, nu se face totul de pe o zi pe alta. Plus ca toate astea necesita bani multi. Citeam odata o postare a celebrei Carmen Carrera, care arata a femeie 99.99% (mai are doar armasarul in chiloti, in rest este ultra- feminina si senzuala) si care spunea ca in cei 4-5 ani de tranzitie a cheltuit aproximativ 60 000 - 75 000 $ pe tratamente si diverse operatii estetice (in afara de cea definitiva, cocosul nu-l va da jos) la diverse clinici din New York si California.

La standardul actual de viata din Ro., cam cate din cele care incep tranzitia de la barbat la femeie crezi tu ca si-ar permite sa cheltuiasca o asemenea suma ? Extrem de putine !

Link spre comentariu
  • Oras:BACAU
  • Oras:BACAU

Un băiețel cu peruca, l-am văzut pe strada in haine de băiat, pe deasupra vorbește și cu mult tupeu la telefon.

Dragule eu o cunosc pe Adriana si nu are peruca are extensii si ea nu iese îmbrăcată în băiat pe afara poate îmbrăcată mai lejer da dar in băiat niciodata
Link spre comentariu

Un băiețel cu peruca, l-am văzut pe strada in haine de băiat, pe deasupra vorbește și cu mult tupeu la telefon.

iauzi ce emoționant când mai văzut Draga tu pe mine in Galati pe afara dacă ești așa de curios eu nici nu prea es pe afara in GALATI deoarece ma cunoaște foarte multă lume

Și este normal sa raspund cu tupeu la telefon când ma sunați și ma întrebați dacă fac finalizări orale -anal fără prezervativ - și mai vreți și pe 100 mi-ai spus tu ceva care nu mi-a convenit când mai sunat

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am vizitat-o si eu si chiar nu are peruca, nu stiu de la ce v-ati luat,dar in fine, fiecare are dreptul sa aiba opinia lui. Raspuns la telefon foarte elegant, serviciile au fost ok, la oral chiar se pricepe,anal nu am incercat, fara graba, limbaj civilizat, arata destul de feminina, are grija la igiena, putina dezordine in camera intr-adevar, dar per total ok. Acuma fiecare dupa posibilitati daca nu va permiteti, cautati si voi ceva mai ieftin, sa nu va fie cu suparare. Nici sa jignim, parca nu e prea elegant. Ca asculta manele, ca se plimba pe strada imbracata nu stiu cum,este strict problema ei. Te pup Adriana. Pe la Iasi cand mai ajungi?

Link spre comentariu

Stai liniștit nebunule ca nu-s de la casa de copii pune frâna date jos din copac :)))

Ma faci bulan da tu sa săracu de tine ți-au umplut transele gurița :)))

Stai liniștit Draga cu toate amenințările că-mi dai un adidas in cur ..... dacă ești așa de smecheras te rog să-mi dai mesaj pe wattap sa vad cine ești și vb după ok sa vedem cine își ia adidași in fund :)))

Link spre comentariu

Nu cred că mi.a umplut nimeni mie guriță boschetule, că fut in cur e alta poveste, eu zic sa stai liniștit repet data viitoare când te vad pe strada sa vezi ce scuipat între ochi îți dau , liniștește-te că stiu mai multe despre tine decât crezi și mai mult decat să-mi sugi un coi nu e loc. Hai bafta

Link spre comentariu

Pai și mai bine ca stii multe despre mine ai grija nebuno ca sa nu te fura lume in cur pe strada :)))) nebunule stai liniștit ca nu vb cu vreo boschetara care face strada la GARA DE NORD

Sa stii fă-i largo mai dam și noi dreptu pe unde suntem nu te mai agita atât dami te rog mesaj pe wattap 0720616962 nu este frumos sa vb aici .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...