Sari la conținut

Adriana 0784596321

Postări Recomandate

2 hours ago, artzabala said:

Ce o fi in Galatiul ala, de mergeti toate acolo..nu stiu, iar in Sibiu bate vantul .. ma rog, in afara de Lara, dar totusi...sta cateva zile, apoi fuge.

Nu este chiar asa, vin fetele si aici, dar nu-ti inchipui ca este aglomeratie, trec uneori chiar si cate 2 luni fara sa ajunga fetele din "Golden League" ca sa le spun asa. ;) In restul timpului exista pe publi24 in Galati 1 sau 2 transexuale necunoscute, care au anunt mai tot timpul si despre care nu poti sti cat de reale sunt si la care este destul de periculos si contraindicat sa incerci sa ajungi, din varii motive (barbati cu peruca, profile false, trolli, etc.).

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, artzabala a spus:

Ce o fi in Galatiul ala, de mergeti toate acolo..nu stiu, iar in Sibiu bate vantul .. ma rog, in afara de Lara, dar totusi...sta cateva zile, apoi fuge.

Bby eu vin foarte des la Galati deoarece eu  de aici sunt !!! 💋💋

Fetele vin des aici datorita barbatiilor foarte frumosi 😂😂

• Haha 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
Acum 1 oră, adrianats a spus:

Dragilor : datorita tratamentului hormonal pe care îl urmez vreau sa va anunt ca sunt activa doar la oral !! 

Anal doar în cazut care partenerul de sex ma excita ff tare 😇

Fisting? 😁 

💞💓💗💕❤️💝

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 10 minute, greuceanul a spus:

Pai ce are pula cu tratamentul? Sau care e logica?

Știi ceva de estrogeni, progesteroni, receptorii de testosteron, efect anabolic, androgenic șamd? Dacă nu știi, nu îți pot explica logica. 

PS: fă un experiment și ia clonidină. E doar un antihipertonic, care are printre efectele secundare creșterea producției de hormon somatotrop. Observă ce se întâmplă cu erecția, cum ejaculezi, cât te exciți etc. 😁

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...