johnny411 Reputație: -1 Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Esti la Bistrita? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Da bby Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 Buna dragilor de astăzi ma puteți găsi 4 zile in Brașov 💋â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ðŸ’‹â¤ï¸ Link spre comentariu
wolwerine Reputație: 14 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Buna , esti cumva in Timisoara ? Link spre comentariu
alenats Reputație: 466 Postat Ianuarie 23, 2020 Oras:BACAU Oras:BACAU Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Buna seara ! Ma rugat Adriana sa va spun ca este 2 zile in Timisoara si o gasit la nr de telefon 0725448317 ! Contul ei de nimfomane nu functioneaza momentan Link spre comentariu
midolici23 Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Bună Adriana, te rog frumos zi-mi când te gândești sa mai revii puțin și pe acasa. Îmi este dor de tine, te pup. Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Nustiu bby când am sa revin 😂💋â¤ï¸ Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Buna dragilor sun aceasta seara ne putem vedea in Alba Iulia câteva zile ❤️❤️❤️Va pup Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 In aceasta seara ma acuzați din cauza tastaturii se mai întâmpla niște greșeli Link spre comentariu
Vizitator adrianadr5 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 in braila cand ajungi? Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Nustiu bby 🥰💋😠Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 28, 2020 Din ce în ce mai frumoasa și mai feminina. O gagica superba. Ține-o tot asa pysy. Link spre comentariu
midolici23 Reputație: 13 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Cu siguranta de departe Adriana este una dintre cele mai feminine trans, ce piele are, picioare fund și cel mai important natural... Ahh abia ast sa vii pe la Galați, te pup, ai grija de tine. 1 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Va mulțumesc frumos pentru susținere ❤❤ Link spre comentariu
midolici23 Reputație: 13 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Va mulțumesc frumos pentru susținere ❤❤:*:*:* Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 30, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Buna dragilor 💋De astăzi ne putem găsi in Pitești pentru câteva zile 💋💋â¤ï¸â¤ï¸ Link spre comentariu
gabaza Reputație: 13 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Buna, Imi poti spune cam in ce zona esti cazata?Nu vreau sa faci publica adresa exacta , doar zona...pentru ”acoperire”.Cate zile ramai in oras ? Multumesc Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Buna Locuiesc undeva pe strada calea boscovului colț cu Tache Ionescu este ff aproape de centru 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 e la misto anuntul stati linistiti pe whatsapp nu are chef de vorba . citeste mesajele si se face ca ploua Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Ianuarie 31, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dragul meu Trecuse o ora de când mi-ai dat tu mesaj și am crezut ca nu mai ești interesat(m-am gândit ca ai putut scapă de acasă și mi-ai scris ) eu nu pot sa raspund la mesaje dacă trece ceva timp De exemplu Cum ar veni sa fii acasă cu nevastata și eu SATi dau mesaj ? :))) In fine ....... crezi ce vrei Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dragul meu Trecuse o ora de când mi-ai dat tu mesaj și am crezut ca nu mai ești interesat(m-am gândit ca ai putut scapă de acasă și mi-ai scris ) eu nu pot sa raspund la mesaje dacă trece ceva timp De exemplu Cum ar veni sa fii acasă cu nevastata și eu SATi dau mesaj ? :))) In fine ....... crezi ce vreiai dreptate intr un fel 😘 Link spre comentariu
radu-alex Reputație: 216 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Februarie 1, 2020 Cum ne-ai obișnuit de altfel, un răspuns de bun simt, elegant, fără jigniri, pe care numai tu puteai sa îl dai, Adriana. Făcând o comparație stau și ma gândesc dacă nimerea omul pe la posesoarea altui topic,(nu dau nume ca nu este frumos și nici nu ma interesează ce face și ce postează fiecare pe topicul ei) ce balacareala lua săracul de își lua picioarele la spinare și nu se mai uita în urma. Tu ți-ai demonstrat încă odată clasa înaltă și bunul simt de care ai dat dovada cel puțin de când am avut onoarea sa te vizitez și sa te cunosc. FELICITÄ‚RI. ÃŽn rest, numai de bine, nu pune la suflet răutățile, ca am văzut ca mai apare câte unul care te înțeapă, lasă-i în pace cu părerile lor cu tot. Și sper sa te mai găsesc prin România, asa cam când dau ghioceii, poate lași și tu o ușa deschisa. Dacă nu, întru pe geam și tot întru.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Te poop. Ai grija de tine.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 1, 2020 Iti mulțumesc frumos bby pentru susținere și încurajare ❤❤ Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 salutare colegii . tocmai ce am fost la Adriana . discutat si stabilit pe whatsapp . ajuns la locatie prin share location deci ajuns direct la locatie . tocmai se trezise am rugat o sa ia tocurile in picioare . ( are niste picioare super frumoase cred ca a facut sport ceva ) destul de feminina . sani cam mici . spre deloc dar a zis ca urmeaza silicoane . a inceput cu un oral nep foarte bine executat . dupa cateva min am pus balonul si am inceput anal este foarte stramta a fost foarte ok . oral 9.5 anal 10 . tine o tot asa Adriana . Link spre comentariu
adriana- Reputație: 127 Postat Februarie 2, 2020 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 2, 2020 Iti mulțumesc frumos bby pentru vizita făcută ❤Te mai aștept cu mare drag și altădată 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum