Sari la conținut

Studenta

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Daca poza e din camin, duminica votez cu PSD!

:slap2 Tocmai voiam să te invit la o bere săptămâna care vine. M-ai pus pe gânduri ... :D

Postat

As crede ca pozele sunt false. Stiu ca s-au modernizat caminele de studenti, dar nu cred ca asa. Daca poza e din camin, duminica votez cu PSD!

😂🤣😂🤣😂🤣ðŸ‘ðŸ‘✌ï¸
  • Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

:slap2 Tocmai voiam să te invit la o bere săptămâna care vine. M-ai pus pe gânduri ... :D

Prove me wrong.

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Prove me wrong.

Doar la o bere :P

• Oras:Oras
Postat

Topic update part2: cumulated, resized, dated, relevant pictures - since previous update :snap

1d18stat2aut3202006281357

post-280165-0-56438000-1593341858_thumb.jpg

post-280165-0-37519800-1593341868_thumb.jpg

post-280165-0-50704700-1593341880_thumb.jpg

post-280165-0-10491400-1593341890_thumb.jpg

post-280165-0-54444400-1593341901_thumb.jpg

post-280165-0-53418500-1593341910_thumb.jpg

post-280165-0-72213900-1593341921_thumb.jpg

post-280165-0-29843600-1593341933_thumb.jpg

Postat

Ba băieți, fata asta scoate untul din voi, 3ra sa zic că va fute de nu va vedeți, nu, va pune ea sa o futeți: am dat tot mai tare că am văzut că permite, până am ajuns sa dau ca animalul și ea zice: da mai tare!!! :))) La urmă zice: "ah ce îmi place meseria asta". Acu mi s-a întărit numa că mă gândesc la experiența avută cu ea. Înaltă, slăbuță, curata, privire șireată

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Daca'i vb de Larisa te inteleg😊

dag dal gas!

Postat
Acum 22 ore, aprilist a spus:

Ba băieți, fata asta scoate untul din voi, 3ra sa zic că va fute de nu va vedeți, nu, va pune ea sa o futeți: am dat tot mai tare că am văzut că permite, până am ajuns sa dau ca animalul și ea zice: da mai tare!!! :))) La urmă zice: "ah ce îmi place meseria asta". Acu mi s-a întărit numa că mă gândesc la experiența avută cu ea. Înaltă, slăbuță, curata, privire șireată

Când ai prins-o ultima data!? 

• Oras:Arad
Postat
Acum 22 ore, aprilist a spus:

Pai asta e și ideea. Nu vedeți ca toate vor sa le futem "capră" si sa dam cat mai tare? Asa reușesc sa te termine repede sa scape de noi. 

Rar găsești una care sa se simtă si ea chiar bine.  Am găsit-o pe una, anul trecut,  la un moment dat i-am băgat un deget în pizda si a cerut sa ii mai bag unul si sa o masturbez tare de tot și îmi spunea sa nu ma opresc, pana chiar s-a terminat și  a cerut pauză apoi a spus că "sa ne futem ca sa își facă obligația plătită " 

Păcat ca s-a lăsat. Era tinerica si tare frumușică.

• Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat
La 29.01.2021 la 12:21, niku731 a spus:

Pai asta e și ideea. Nu vedeți ca toate vor sa le futem "capră" si sa dam cat mai tare? Asa reușesc sa te termine repede sa scape de noi. 

Rar găsești una care sa se simtă si ea chiar bine.  Am găsit-o pe una, anul trecut,  la un moment dat i-am băgat un deget în pizda si a cerut sa ii mai bag unul si sa o masturbez tare de tot și îmi spunea sa nu ma opresc, pana chiar s-a terminat și  a cerut pauză apoi a spus că "sa ne futem ca sa își facă obligația plătită " 

Bah asa am prins una in Șagului la blocurile turn din Doina. Tipa undeva la 20 de ani maxim... am fost de 3 ori la ea si cu siguranta asi mai fi mers daca nu se retrăgea. A activat aproximativ o luna. Am tot incercat sa mai dau de ea dar in zadar... nici prin Doina nu am vazut-o.  Cat despre actiune ... la superlativ ne-am futut ca nebuni am rupt si un fotoliu cu ea... iar la ultima intalnire imi amintesc ca am mers la dus si in timp ce ma spalam ma trezesc cu ea in duș si direct oral... curgea apa pe mine si pe ea in timp ce mi-o sugea.... super...i-am tras-o acolo si pe urma am pus-o pe chiuvetă ca sa finalizez pe masa din sufragerie cu ea calare pe mine. Dupa ce am finalizat ... zice catre mine..,, daca ai de gand sa pleci te inseli eu nu m-am terminat'' Mi-a picat fata...evident am ramas si al doilea nr. a terminat si ea dupa 25 de min. de munca in toate pozițiile si prin toata camera pe pat , pe covor, pe masa, pe fotoliu plm nu mai tin minte pe unde am mai proptit-o. Pacat ca a activat doar o luna...cine a prins-o a fost norocos.

• Like 1
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 2 ore, crocodilul dvd a spus:

si cu siguranta asi mai fi mers daca nu se retrăgea. A activat aproximativ o luna.

Acum 40 minute, fake_taxi a spus:

Mai activează?

@fake_taxi ii greu sa citesti un post mai sus?

• Like 1
Postat
Acum 4 ore, crocodilul dvd a spus:

Bah asa am prins una in Șagului la blocurile turn din Doina. Tipa undeva la 20 de ani maxim... am fost de 3 ori la ea si cu siguranta asi mai fi mers daca nu se retrăgea. A activat aproximativ o luna. Am tot incercat sa mai dau de ea dar in zadar... nici prin Doina nu am vazut-o.  Cat despre actiune ... la superlativ ne-am futut ca nebuni am rupt si un fotoliu cu ea... iar la ultima intalnire imi amintesc ca am mers la dus si in timp ce ma spalam ma trezesc cu ea in duș si direct oral... curgea apa pe mine si pe ea in timp ce mi-o sugea.... super...i-am tras-o acolo si pe urma am pus-o pe chiuvetă ca sa finalizez pe masa din sufragerie cu ea calare pe mine. Dupa ce am finalizat ... zice catre mine..,, daca ai de gand sa pleci te inseli eu nu m-am terminat'' Mi-a picat fata...evident am ramas si al doilea nr. a terminat si ea dupa 25 de min. de munca in toate pozițiile si prin toata camera pe pat , pe covor, pe masa, pe fotoliu plm nu mai tin minte pe unde am mai proptit-o. Pacat ca a activat doar o luna...cine a prins-o a fost norocos.

Li se mai pune pata si lor...

Postat
La 29.01.2021 la 12:21, niku731 a spus:

Nu e chiar așa, după cum e fata, cum impune situația și pofta de moment. Eu m-am nimerit să merg la fata asta cu elan și cu vână de dat ciocane, nu eram in momentul ăla pe treburi prea suave. Și dacă am nimerit-o pe fata asta care îmi zicea din priviri "vreau sa ma futi tare  de tot", nu crezi că mi-a picat la fix? Și nu, nu m-am terminat repede, poate voia cum zici, dar parca nu chiar toate te indeamna "da mai tare" doar ca să termini mai repede, când deja dai ca animalul, măcar din instinct de autoconservare. Și fata asta așa, subțirică, înăltuță că sigur îți vine să îi oferi o floare, defapt m-a citit și prin urmare mi-a oferit un futai de ne-a scuturat măselele. Altele pe la un sfert din ce am făcut cu fata asta, ar fi inceput sa se vaite că "vai, mai ușor, vrei să mă rupi?", cu atât mai puțin sa te incurajeze. Acuma că da, unele fete zic hai da mai tare/repede, da am întâlnit destule cazuri, dar nu atunci când deja dădeam ca disperatull, atunci doar imi cereau "mai ușor te rog". Acum intelegi de ce  o consider pe fata asta o excepție? Sincer, eu la ea am trăit pt prima data faza asta: să permită să dau cat pot de tare (nu că datul tare ar fi un ideal de futai, dar așa mi-o venit mie atunci) așadar să țină sa dau cat pot de tare, ba sa mai și zică "da, mai tare!" Am fost un pic surprins pe moment recunosc. Poate a fost doar pe moment nu o fi tot timpul așa, eu așa am nimerit-o. Ca și concluzie: daca îmi vine una așa mai de vreme mocănească, cu mângâieri, cu gingășii, cu romance-uri merg la alta că știu destule de care aproape că te poți indragosti, dar daca am chef de o partida ciobănească, ma duc sigur la fata asta (care, o spun din nou, sa nu se înțeleagă greșit: este foarte finuta și subțirică). Baftă!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...