Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Bună dimineața...am revenit în oraș pentru câteva zile! Doritorii de fantezii, poate...nebunii cunosc deja drumul spre mine , vă aștept! Zi frumoasă tuturor!
sefu_lor Reputație: 14 Postat Iunie 14, 2020 Postat Iunie 14, 2020 Draga sa știi ca slănina se tine în frigider, nu pe tine!
quicksilver Reputație: 57 Postat Iunie 15, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iunie 15, 2020 ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜..Miss y..pussycat.
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2020 Postat Iunie 15, 2020 Draga sa știi ca slănina se tine în frigider, nu pe tine! 🤣🤣🤣🤣 Păi atunci nu mă mai urmări!!! Mie îmi place să fiu împănata...o zi bună îți doresc!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2020 Postat Iunie 15, 2020 ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜..Miss y..pussycat. ðŸ˜ðŸ˜˜ INDISPONIBILA!!! NEPREVÄ‚ZUT! PERIOADA LUNII! SÄ‚PTÄ‚MÂNÄ‚ FRUMOASÄ‚ TUTUROR!😘😘😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2020 Postat Iunie 21, 2020 Morning all! Disponibilă! 😊😘😈
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2020 Postat Iunie 22, 2020 Bună dimineața! Disponibilă! O săptămână frumoasă tuturor! 😘😋
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Neața...neața ai mei ðŸ‘ðŸ˜ˆðŸ˜‹â€¼ï¸ Voi fii disponibilă în oraș o perioada mai lungă !!! Să aveți un weekend plăcut ...umed și fierbinte 😈 !!! Mi am schimbat locația !
quicksilver Reputație: 57 Postat Iunie 26, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iunie 26, 2020 Yupiiiii...dor de nebunii!!!🤪🤪🤪😘😘😘
divinul Reputație: 498 Postat Iunie 26, 2020 Postat Iunie 26, 2020 Salutare Colegi. Fusei și eu la domnita acu 2 săptămâni.Ce sa zic? Nimic de reproșat. Un raport calitate!/preț excelent. Locație decenta, curata, fata Drăguța, f. Plăcută. Nu e o zână dar nici nu cautam asta ca nici eu nu s zmeu .Curat, prosop, zâmbitoare și f. Amabila. Am optat pt 1 ora _ 200 RON. Bună alegere. Vreau sa zic ca nu am stat mai mult de 10 minute cumulat. Am făcut un dus, domnita a început cu un masaj relaxant spre erotic. Primul nr a fost rapid, între sânii ei (obsesia mea), sâni frumoși și destul de fermi. Nu a. Obiectat nimic.Am facut un dus și cum am ieșit, după 2 vorbe a trecut din nou la. Un masaj. Aproape ca numai masajul merita banii. După câteva minute s a ridicat soldatul, a pusgumita și a trecut la. Un oral bun, cu deep. După care am. Gustat și eu piersică umeda și f. Proaspătă, fără mirosuri. Am trecut la. Misionar și apoi doggy.Fata de implica, te trage în ea, geme. Te face sa te simți. Bărbat. Mult bun simt, mai rar întâlnit în ultima vreme. Nu am simțit nici o graba, 1 ora f. Plăcută. Locație 9, nu e lux dar f. curat. ORAL 8 (bun dar cu gumita) .NORMAL. 9GFE 10 Per total 9,apoape de10 dacă ar fi oralul neprotejat și puțin a al.În rest nimic de obiectat. RECOMAND CU ÎNCREDERE 1
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Postat Iunie 27, 2020 Salutare Colegi. Fusei și eu la domnita acu 2 săptămâni.Ce sa zic? Nimic de reproșat. Un raport calitate!/preț excelent. Locație decenta, curata, fata Drăguța, f. Plăcută. Nu e o zână dar nici nu cautam asta ca nici eu nu s zmeu .Curat, prosop, zâmbitoare și f. Amabila. Am optat pt 1 ora _ 200 RON. Bună alegere. Vreau sa zic ca nu am stat mai mult de 10 minute cumulat. Am făcut un dus, domnita a început cu un masaj relaxant spre erotic. Primul nr a fost rapid, între sânii ei (obsesia mea), sâni frumoși și destul de fermi. Nu a. Obiectat nimic.Am facut un dus și cum am ieșit, după 2 vorbe a trecut din nou la. Un masaj. Aproape ca numai masajul merita banii. După câteva minute s a ridicat soldatul, a pusgumita și a trecut la. Un oral bun, cu deep. După care am. Gustat și eu piersică umeda și f. Proaspătă, fără mirosuri. Am trecut la. Misionar și apoi doggy.Fata de implica, te trage în ea, geme. Te face sa te simți. Bărbat. Mult bun simt, mai rar întâlnit în ultima vreme. Nu am simțit nici o graba, 1 ora f. Plăcută. Locație 9, nu e lux dar f. curat. ORAL 8 (bun dar cu gumita) .NORMAL. 9GFE 10 Per total 9,apoape de10 dacă ar fi oralul neprotejat și puțin a al.ÃŽn rest nimic de obiectat. RECOMAND CU ÃŽNCREDERE Bună dimineața! Mulțumesc! 😘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Postat Iunie 27, 2020 Bună dimineața ! Disponibilă! Weekend plăcut tuturor! 😘😈😋
mivanul Reputație: 1145 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 28, 2020 Neața...neața ai mei ‼ Voi fii disponibilă în oraș o perioada mai lungă !!! :69 :69 :69 :crazylove :dancing Foarte bine te-ai gandit.
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2020 Postat Iunie 29, 2020 Morning ðŸ˜‹ðŸ˜ˆâ€¼ï¸ Săptămână frumoasă tuturor! Disponibilă!!!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2020 Postat Iunie 30, 2020 Bună dimineața! Disponibilă! 😋🤤😘😈ðŸ‘
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Postat Iulie 1, 2020 ... Bună dimineața 😊 Dispo!😈
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2020 Postat Iulie 1, 2020 Noutăți în garderobă 🤪🤤😈 !!!
quicksilver Reputație: 57 Postat Iulie 1, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 1, 2020 Din ciclul "am fost acolo", azi am revizitat-o pe Gina.Femeia acesta isi merita fiecare banut in parte.Cui ii plac genul pitzi, Gina e total diferita, la ea mergi sa te simti barbat, nu la o descarcare "in gol".E mai mult decat o amanta, e bestie in pat, femeia "rea" care te face...o face cea ce face , cu placere.Totul e diferit fata de celelate...Multumesc Gina!🙃😘😘 1
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2020 Postat Iulie 2, 2020 Din ciclul "am fost acolo", azi am revizitat-o pe Gina.Femeia acesta isi merita fiecare banut in parte.Cui ii plac genul pitzi, Gina e total diferita, la ea mergi sa te simti barbat, nu la o descarcare "in gol".E mai mult decat o amanta, e bestie in pat, femeia "rea" care te face...o face cea ce face , cu placere.Totul e diferit fata de celelate...Multumesc Gina!🙃😘😘 Bună dimineața! CU DRAG! MULÈšUMESC! DISPONIBILÄ‚ ! ZI FRUMOASÄ‚ TUTUROR!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2020 Postat Iulie 3, 2020 Weekend 😋... Chef de nebunii?!😈 Disponibilă! 😊
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2020 Postat Iulie 4, 2020 Weekend plăcut tuturor 🥰
dutica31 Reputație: 4 Postat Iulie 4, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 4, 2020 20200703_210236.jpg 🤔ðŸ˜ðŸ˜˜ Weekend plăcut tuturor 🥰
bogznimf Reputație: 79 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Vestul Salbatic Oras:Vestul Salbatic Postat Iulie 5, 2020 Am fost in urma cu putina vreme la Gina.Ce e drept e ca a mai luat putin in greutate(probabil datoritatii activitatii mai reduse pe perioada pandemiei :) )Oricum pentru cei care prefera damezele mai "pufoase" , e in regula .
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Bună dimineața 😊 ! O săptămână frumoasă tuturor! Disponibilă !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum