mm2001_ Reputație: 12 Postat Martie 11, 2020 Postat Martie 11, 2020 Bine ai revenit. Cat timp te putem găsi?
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 12, 2020 Postat Martie 12, 2020 Bine ai revenit. Cat timp te putem găsi? Bună dimineața! O săpt! Disponibilă! Zi faină tuturor!!!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 12, 2020 Postat Martie 12, 2020 Bine ai revenit. Cat timp te putem găsi? Mulțumesc!😘
pokpok Reputație: 491 Postat Martie 14, 2020 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 14, 2020 Bună seara ! Vin curând ! 😘cred că ne-ai păcălit 😫
mivanul Reputație: 1125 Postat Martie 16, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Martie 16, 2020 Revizitat azi Gina....aceeasi fata draguta si cu bun simt. Raportul serviciilor calitate-pret excelente pentru Baia Mare. Eu dupa fiecare vizita am plecat foarte multumit de la ea.Recomand cu incredere 3
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2020 Postat Martie 21, 2020 cred că ne-ai păcălit 😫 Bună! Nu ...însă situația actuală nu mi permite! O zi faină tuturor!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2020 Postat Martie 21, 2020 Revizitat azi Gina....aceeasi fata draguta si cu bun simt. Raportul serviciilor calitate-pret excelente pentru Baia Mare. Eu dupa fiecare vizita am plecat foarte multumit de la ea.Recomand cu incredere Mulțumesc frumos!!!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 21, 2020 Postat Martie 21, 2020 mai e prin oras?? Bună! Sunt ...Însă nu lucrez! Sunt în perioada lunii !!! Zi faină tuturor!!!
mm2001_ Reputație: 12 Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Felicitări pentru alegerea ta. După ce trece virusul asta ești și mai de încredere. Înseamna ca ți la sănătatea ta, implicit la a noastră.
victor22 Reputație: 6 Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 In perioada lunii inseamna ca e la menstruatie ..in caz ca nu înțelegi.
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 In perioada lunii inseamna ca e la menstruatie ..in caz ca nu înțelegi. Bună! Perioada lunii a trecut...însă nu lucrez cu publicul următoare perioada! Sunt disponibilă doar pt web ! Zi faină !
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 26, 2020 Postat Martie 26, 2020 Felicitări pentru alegerea ta. După ce trece virusul asta ești și mai de încredere. Înseamna ca ți la sănătatea ta, implicit la a noastră. Bună! Mulțumesc! Exact! Zi frumoasă tuturor!
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Martie 30, 2020 Postat Martie 30, 2020 Buna. #StamAcasa dar ne si distram impreuna, virtual.Tarifele depind foarte mult de ceea ce doresti sa ma vezi facand, vorbind si de cat timp doresti. Scrie-mi pe whatsapp pt. detalii.
vissian Reputație: 53 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Salutare care dorește poate apela cu siguranță la Gina se masturbează la web servicii super... 😊😊
sefu_lor Reputație: 14 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Se masturbează la web și tu ca un idiot îți faci laba în fata laptopului sau telefonului! :)))
Vizitator hotsexygina Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Se masturbează la web și tu ca un idiot îți faci laba în fata laptopului sau telefonului! :))) Bună dimineața! Dacă ai o problema cu serviciile mele prestate în această perioadă înseamnă că nu prea ții la sănătatea ta 😉â—â—â— Toate au un început... așa că și tu o faci cu siguranță !!! Zi faină tuturor!!!
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Se masturbează la web și tu ca un idiot îți faci laba în fata laptopului sau telefonului! :))) Lumea traieste cum poate mai prunc.Daca ar primi clienti a-ti comenta si injura.Daca va arata pasarica la web sa nu ii duceti dorul iar aveti probleme.Terminati-va ca lumanarea incet incet ca din astia ca tine nu prea e loc,oricum de vine presupusa criza nu o sa aveti bani sa va platiti internetul darmite sa mai intrati aici si sa comentati aiurea.
mm2001_ Reputație: 12 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Lumea traieste cum poate mai prunc.Daca ar primi clienti a-ti comenta si injura.Daca va arata pasarica la web sa nu ii duceti dorul iar aveti probleme.Terminati-va ca lumanarea incet incet ca din astia ca tine nu prea e loc,oricum de vine presupusa criza nu o sa aveti bani sa va platiti internetul darmite sa mai intrati aici si sa comentati aiurea.Criza ne va afecta pe toți nu doar pe unii...
alphadog Reputație: 26 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Aprilie 1, 2020 Mai copii...criza asta s-ar putea sa fie foarte lunga. Nu poti nici sa stai sa nu faci nimic. Si masturbarea e o solutie. Dar va recomand sa deschideti whatsapp web pe PC ca sa vedeti clar ce se intimpla pe ecran :laugh2 :laugh2 :laugh2 Exista insa si un dezavantaj. Daca incepeti cu masturbarea s-ar putea sa inceapa sa va placa mai mult gagicele...si in ultima faza s-ar putea sa nu mai vreti femei toata viata :laugh2 :laugh2 :laugh2 glumesc...faceti orice dar nu stati neterminati ca asta afecteaza creierul :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si mie mi-e dor...dar asta e...in fiecare saptamina bag un jet in el ca se muta pe balcon :laugh2 :laugh2 :laugh2
sefu_lor Reputație: 14 Postat Aprilie 1, 2020 Postat Aprilie 1, 2020 Hai la labe cu voi sa va obișnuiți ca după ce vine criza din vara cel târziu asa o sa ziceți voi :mergem la curve de fapt mergeți la laba în baie ca nu o sa mai fie bani de curve, abia o sa aveți bani de la o zi la alta, hai sictir ca m-am saturat de voi! :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum