Sari la conținut

Noua la voi in Baia Mare pentru cateva zile

Vizitator hotsexygina

Postări Recomandate

Vizitator hotsexygina
Reputație: 0
Postat

Bine ai revenit. Cat timp te putem găsi?

Bună dimineața!

O săpt!

Disponibilă!

Zi faină tuturor!!!

Vizitator hotsexygina
Postat

Bine ai revenit. Cat timp te putem găsi?

post-287179-0-15339500-1583998108_thumb.jpg

Mulțumesc!😘

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Bună seara ! Vin curând ! 😘

cred că ne-ai păcălit 😫
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Revizitat azi Gina....aceeasi fata draguta si cu bun simt. Raportul serviciilor calitate-pret excelente pentru Baia Mare. Eu dupa fiecare vizita am plecat foarte multumit de la ea.Recomand cu incredere

• Like 3
Vizitator hotsexygina
Postat

cred că ne-ai păcălit 😫

Bună! Nu ...însă situația actuală nu mi permite!

O zi faină tuturor!

Vizitator hotsexygina
Postat

Revizitat azi Gina....aceeasi fata draguta si cu bun simt. Raportul serviciilor calitate-pret excelente pentru Baia Mare. Eu dupa fiecare vizita am plecat foarte multumit de la ea.Recomand cu incredere

Mulțumesc frumos!!!

Vizitator hotsexygina
Postat

mai e prin oras??

Bună! Sunt ...Însă nu lucrez! Sunt în perioada lunii !!!

Zi faină tuturor!!!

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-65097800-1585225391_thumb.jpg
Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-29699200-1585225465_thumb.jpg
Postat

Felicitări pentru alegerea ta. După ce trece virusul asta ești și mai de încredere. Înseamna ca ți la sănătatea ta, implicit la a noastră.

Vizitator hotsexygina
Postat

In perioada lunii inseamna ca e la menstruatie ..in caz ca nu înțelegi.

Bună! Perioada lunii a trecut...însă nu lucrez cu publicul următoare perioada! Sunt disponibilă doar pt web ! Zi faină !

Vizitator hotsexygina
Postat

Felicitări pentru alegerea ta. După ce trece virusul asta ești și mai de încredere. Înseamna ca ți la sănătatea ta, implicit la a noastră.

Bună! Mulțumesc! Exact! Zi frumoasă tuturor!

Vizitator hotsexygina
Postat

Buna. #StamAcasa dar ne si distram impreuna, virtual.

Tarifele depind foarte mult de ceea ce doresti sa ma vezi facand, vorbind si de cat timp doresti. Scrie-mi pe whatsapp pt. detalii.

post-287179-0-00663100-1585239912_thumb.jpg

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-32366400-1585651240_thumb.jpg
Postat

Salutare care dorește poate apela cu siguranță la Gina se masturbează la web servicii super... 😊😊

Vizitator hotsexygina
Postat

Se masturbează la web și tu ca un idiot îți faci laba în fata laptopului sau telefonului!

:)))

Bună dimineața! Dacă ai o problema cu serviciile mele prestate în această perioadă înseamnă că nu prea ții la sănătatea ta 😉â—â—â—

Toate au un început... așa că și tu o faci cu siguranță !!! Zi faină tuturor!!!

Vizitator danezudan
Postat

Se masturbează la web și tu ca un idiot îți faci laba în fata laptopului sau telefonului!

:)))

Lumea traieste cum poate mai prunc.Daca ar primi clienti a-ti comenta si injura.Daca va arata pasarica la web sa nu ii duceti dorul iar aveti probleme.Terminati-va ca lumanarea incet incet ca din astia ca tine nu prea e loc,oricum de vine presupusa criza nu o sa aveti bani sa va platiti internetul darmite sa mai intrati aici si sa comentati aiurea.

Postat

Lumea traieste cum poate mai prunc.Daca ar primi clienti a-ti comenta si injura.Daca va arata pasarica la web sa nu ii duceti dorul iar aveti probleme.Terminati-va ca lumanarea incet incet ca din astia ca tine nu prea e loc,oricum de vine presupusa criza nu o sa aveti bani sa va platiti internetul darmite sa mai intrati aici si sa comentati aiurea.

Criza ne va afecta pe toți nu doar pe unii...

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

Mai copii...criza asta s-ar putea sa fie foarte lunga. Nu poti nici sa stai sa nu faci nimic. Si masturbarea e o solutie. Dar va recomand sa deschideti whatsapp web pe PC ca sa vedeti clar ce se intimpla pe ecran :laugh2  :laugh2  :laugh2  Exista insa si un dezavantaj. Daca incepeti cu masturbarea s-ar putea sa inceapa sa va placa mai mult gagicele...si in ultima faza s-ar putea sa nu mai vreti femei toata viata :laugh2  :laugh2  :laugh2 glumesc...faceti orice dar nu stati neterminati ca asta afecteaza creierul :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 Si mie mi-e dor...dar asta e...in fiecare saptamina bag un jet in el ca se muta pe balcon :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Hai la labe cu voi sa va obișnuiți ca după ce vine criza din vara cel târziu asa o sa ziceți voi :mergem la curve de fapt mergeți la laba în baie ca nu o sa mai fie bani de curve, abia o sa aveți bani de la o zi la alta, hai sictir ca m-am saturat de voi! :))

Vizitator hotsexygina
Postat
post-287179-0-62687200-1585895073_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...