Sari la conținut

Nadia 0771142025 blonda siliconata

Postări Recomandate

Vizitator nadiareall
Reputație: 0
Postat

Momentan sunt in timisoara exista un prof fake cu pozele mele!Maya si laura pe anuntul.ro singurul nr de tel pe care ma puteti gasi este acesta:0771142025(MOMENTAN SUNT IN TIMISOARA)

Postat

Ha ??

Hai mai pune ne niste poze cu tine.

Esti doamma svetlana din bucuresti ? Activezi dinainte de 2010 si esti retunata ?

• Oras:Timișoara
Postat

Niște informații și pentru noi.....ce faci și ce nu faci, și la ce preturi...

Vizitator nadiareall
Postat

Pt detalii va rog sa ma sunati la nr de tel:0771142025 dar momentan sunt in timisoara,probabil de luni seara voi reveni in bucuresti...dar pt detalii sunati ma va rog.😘😘(nu lucrez de 10 ani..am 26 de ani),(da am cercei in sfarcuri si in alta zona intima)va 😘😘

Vizitator nadiareall
Postat

Poti sa ne pui niste poze recente ? Din locatie ?

de aici din timisoara??
Vizitator nadiareall
Postat

Poti sa ne pui niste poze recente ? Din locatie ?

post-293258-0-75841300-1558870715_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Am sunat eu acum ceva timp, nu mai știu exact preturile cred că 250 fin și 500 ora(nu știu exact) dar erau mari și am spus pas, locație Circumvalațiunii, servicii clasice. In poze atașa super bine dar sunt modificate( se observă de la o poștă)

Vizitator nadiareall
Postat

Am sunat eu acum ceva timp, nu mai știu exact preturile cred că 250 fin și 500 ora(nu știu exact) dar erau mari și am spus pas, locație Circumvalațiunii, servicii clasice. In poze atașa super bine dar sunt modificate( se observă de la o poștă)

nu cred ca mai sunat pe mine!
Postat

In fine , nu stau să mă contrazic cu tine pe tema asta, daca am greșit ceva te rog sa mă corectezi...

Postat

Poate ar trebui să dai tu lista cu servicii și prețuri :)

Vizitator nadiareall
Postat

Poate ar trebui să dai tu lista cu servicii și prețuri :)

Poate ar trebui sa ma sunati pt mai multe detalii...
Postat

Poate ar trebui sa ma sunati pt mai multe detalii...

Ok...las-o asa cum vrei tu. Te pup și bafta;)

Vizitator nadiareall
Postat

Ba da, eu cred....

pretul meu este:150 finalizarea-300 ora-500 ora la hotel...deci nu are nici o trb cu ce zici si inainte sa zici ca am pozele modificate dc nu vi sa ma vezi si dupa sa iti dai cu parerea nu trebuie sa ramai doar sa vezi daca nu sunt sau nu fata din poze ca sa iti poti da cu parerea cum trebuie
Postat

Uite că dacă tot îmi faci in ciuda o sa vin sa te vizitez, și după o să ți spun și cine sunt pe site, și în legătură cu pozele fac Photoshop de câțiva ani, știu cum arata o poza normala, într-adevăr unele telefoane au acest soft predefinit de modelare,conturare și eliminare imperfecțiuni și stai și te gândești, vai ce bine a ieșit poza dar na, nu conteaza.

Vizitator nadiareall
Postat

Uite că dacă tot îmi faci in ciuda o sa vin sa te vizitez, și după o să ți spun și cine sunt pe site, și în legătură cu pozele fac Photoshop de câțiva ani, știu cum arata o poza normala, într-adevăr unele telefoane au acest soft predefinit de modelare,conturare și eliminare imperfecțiuni și stai și te gândești, vai ce bine a ieșit poza dar na, nu conteaza.

chiar te rog!!😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...