inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 27, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 27, 2019 Du-te-n plm de vaca idioata si nu te mai baga pe toate topicele. Faceti varza tot site-ul cu aberatiile voastre. da-mi amenda
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 27, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 27, 2019 Crezi ca nu ma mai amuz ca ești tu frustrat ? :))) leșin
Vizitator bifteculumata Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 Crezi ca nu ma mai amuz ca ești tu frustrat ? :))) leșin Din ce am citit pe-aici tu esti aia frustrata. Pedanta. 1
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 27, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 27, 2019 Din ce am citit pe-aici tu esti aia frustrata. Pedanta. du-te la oftalmolog și Ciocu mic . Eu nu am frustrari mai ales oe niște poze false .Sorry . Și vezi ca nu sunt vaca . Sunt cel mult un flamingo roz cu picioare lungi și subțiri . Hai siktir de aici, te-ai trezit sa-mi spui tu mie unde sa postez .
Vizitator bifteculumata Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 du-te la oftalmolog și Ciocu mic . Eu nu am frustrari mai ales oe niște poze false .Sorry .Și vezi ca nu sunt vaca . Sunt cel mult un flamingo roz cu picioare lungi și subțiri . Hai siktir de aici, te-ai trezit sa-mi spui tu mie unde sa postez . Esti o vaca, tot ragi pe-aici dupa atentie. Cheama-ti un bou sa te futa-n cur sa te calmezi.
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 27, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 27, 2019 Esti o vaca, tot ragi pe-aici dupa atentie. Cheama-ti un bou sa te futa-n cur sa te calmezi. ești un boschetar !
Vizitator bifteculumata Reputație: 0 Postat Mai 27, 2019 Postat Mai 27, 2019 Leșin :)))) Da cu apa pe fata, pardon sperma sa-ti revii.
inesuka Reputație: 1792 Postat Mai 27, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 27, 2019 Da cu apa pe fata, pardon sperma sa-ti revii.ai vrea sau ți-ai dori ?
marian80 Reputație: 75 Postat Mai 27, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 27, 2019 ai vrea sau ți-ai dori ?In sfarsit o curva fara clienti......altfel nu-mi explic cum de e peste tot......oriunde intri o gasesti pe Inesuka...... Te rog lasa-ne....macar aici pe Cluj! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum