Sari la conținut

Doar deplasari - 0739595765

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

am sunat dar momentan nu raspunde

revin daca mai aflu detalii

post-99352-0-75698300-1559026326_thumb.jpg

post-99352-0-39247500-1559026333_thumb.jpg

post-99352-0-54522800-1559026340_thumb.jpg

Postat

a modificat anuntul si acum are locatie dar tot nu raspunde la telefon

post-99352-0-18730600-1559051350_thumb.jpg

Postat

a revenit la deplasari exclusiv, nu raspunde nimeni la telefon

post-99352-0-25216700-1559128746_thumb.jpg

• Membru Premium
Postat

a modificat anuntul si acum are locatie dar tot nu raspunde la telefon

a revenit la deplasari exclusiv, nu raspunde nimeni la telefon

Cam nehotarata fata. Ce-i drept si eu am pus ochii pe ea de cand a aparut anuntul, dar astept sa se hotarasca ce face. Acasa la mine nu as duce-o. Nu de alta, dar isi schimba vecinii parerea despre mine. Ca imi zicea unul: auzi, tu numai bunaciuni din astea ai? Imi venea sa-i zic: pe banii mei "put" ce vreau, nu ce mi se ofera. Dar am zis ca mai bine-i spun ca sunt colege de serviciu. Sper sa nu-l bata gandul sa ma viziteze si sa vada ca, virgula, colegele mele sunt total diferite de cele pe care le aduc acasa :laugh2.  

• Like 3
Postat

am incercat vreo 4 zile la rand de mai multe ori pe zi inclusiv de pe numere diferite, telefonul suna dar nu raspunde nimeni

parerea mea e ca ori e anunt fals sau e inactiva in perioada asta dar mai degraba merg pe ideea de vrajeala

daca imi readuc aminte pe viitor, poate mai sun saptamanile viitoare

Postat

mi-a dat beep si am sunat inapoi

Servicii: face si oral neprotejat, preturi standard

poze: se jura ca ea e in poze dar posibil sa minta

problema a fost ca in telefon se auzea un copil, era galagie in casa si la voce nu mi-a inspirat incredere, repezita si agresiva

eu deocamdata nu merg

• Like 1
Postat

am fost la fata din anunt

concluzia scurta: are potential dar ar fi mult de lucru la "servire"

Contact: 7. Foarte greu de prins la telefon, raspunde greu si incearca in felul ei sa trieze clientii. Motivul e ca nu are locatie a ei si cand prinde un client, se deplaseaza si ea la locatie. Destul de rece la telefon dar in rest parolista.

Locatie: 3. Apartament la etaj, foarte modest, cu o camera, la unul din blocurile turn de pe Take Ionescu Nr. 29 langa ING Bank. O canapea extensibila fara cearceaf sau altceva deasupra. Baia totusi umana.

Aspect: 8. Pozele din anunt sunt false, toate. Dar.... interesant e ca fata arata bine, oarecum ceva asemanator cu ce e in poze. Tanara, undeva la 24 - 25 ani. Ten alb, bruneta par lung (vopsita), vreo 2 tatuaje. E masiva, undeva la 80 kg, cam 1,70 m, sani foarte mari naturali si fermi, piele fina, foarte curata. Foarte acceptabila la fatza.

Atitudine/servicii: 7. am luat o finalizare, 100 lei. Un ON foarte fin, ok. Fiind masiva, am luat-o pe la spate la NP. Acceptabil, as zice un 8.

Observatie: aici ar fi de discutat. Fata clar nu e incepatoare. E genul de fata care isi da drumul cu un client dupa ce il cunoaste adica dupa cel putin a doua intalnire. E mai retrasa la inceput si se abtine. La fizic are potential, dar pentru amatorii de plinute cu observatia ca e doar masiva, nu e nici matura nici BBW.

E dispusa la deplasari la domiciliul clientului.

Daca s-ar stradui mai mult sa isi vanda serviciile, ar avea cautare. In starea prezenta e mult sub cea ce s-ar putea face.

Concluzie: o recomand dar cu mai multe observatii: doar la finalizari simple, pentru amatorii de fete mai solide (nu grase) si fara alte artificii.

• Like 2
Postat

am vorbit cu ea la telefon insa nu am concretizat nimic

nu are locatie si cere 300 lei pe ora la deplasare

am zis pas pentru ca ea si calitatea serviciilor sunt de maxim 100 lei, la 300 lei e alt nivel

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Pe unde mai activează domnișoară eu am fost la ea și îmi place mult e top 💯🔝🔝🔝 

Prin Timișoara nu vine ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...