shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 20, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 20, 2013 Buna ziua confratilor am fost si eu la domnitza claudia pe Sadoveanu langa garsoniere blocul X etajul 3 un apartament cu 3 camere, la usa ma astepta o tipa micutza frumusika de ednie foarte deschisa si comunicativa m-a poftit inauntru m-a intrebat daca doresc sa servesc un pahar de suc dupa care m-a intrebat daca vreau sa fac un dush inainte sa incepem siesta. Am intrat la un dush mi-a adus un prosop curat din dulap dupa care m-a invitat in camera din misloc unde m-am facut confortabil pe pat , ea inceput sa ma sarute pe tot corpul coborat in jos dupa care a inceput actiunea propriu zisa cu un oral bine executat vreo 10 15 min dupa care a trecut la ladyontop se misca destul de binisor apoi m-am ridicat si din ladyontop am trecut in pozitia misionar fetei se vedea ca ii place fara sa zica ceva dupa mai bine de jumate de ora m-am terminat in caciulitza m-a invitat domnitza la baie daca mai vreau sa fac un dush dupa ce plec am decartat 150 de ron halatu si am plecat cu zambetul pe buze Locatie ii foarte ok nu ii lux lux da multi nu au asa apartamente 10oral a fost foarte bun a incercat si deep s-a vazut ca face cu pasiune 9normal se misca bine s-a udat foarte tare 10Gf 10pret acceptabil pentru mine e de revenit! Oralul a fost neprotejat?
mykykyky Reputație: 108 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Postat Iulie 23, 2013 SalutareDupa cateva zile de incercari telefonice nereusite am reusit intr-un final sa ajung si eu la Sexy Claudita,Locatia in spatele pietei Rogerius, pe SadoveanuDupa stabilirea orei ajung la fata locului sun la interfon ...surpriza ...nu raspunde...sun pe telefon ...nu raspundedupa cateva minute iese un shogor de-al nostru (mi-am data seama dupa privirea ca mi-a bagat-o)...probabil s-a speriat cand am sunat la intefon...in fine ajung sus... Am fost primit intr-o bluzita/tricou , si un fund grozav care nu stiu daca avea sau nu chilotei pe ei...am inceput cu un dus ...ea ma astepta in camera dupa care a mers ea la dus ,... intre timp surpriza ...ajunge un coleg de-al nostru la ingerasa...(ne puteam baga la o sedinta comuna ) simpatica, nu la fel de frumusica ca si colega ei ,genul bucurestean in atitudine...putin obraznica si hotarata dar afara a sarii calu' Dupa o discutie si negociere a inceput jocul cu un mangaieri si sarutari pe piept si abdomen...magaindul pe junior care nu dadea semne de dorinta mai alea la ideea de OP ,motiv pentru care amcerut un ONP cu costurile de rigoare dupa cateva tatonari orale, am bagat juniorul in capison si in inceput miscarea eu in piciare cu genunchii pe pat ea pe spate cracita la maxim, dupa care am schimbat in caprita, dupa la un trap alert...pusa pe dulapiorul din camera si pompat din picioare...inapoi pe pat si finish oral pe piept ...\intre timp dupa vreo 10 minute ... ingeresa il executase pe gagiul care venise...io nu eram nici la mijloc...abia ma incalzeam... )...schimbam POV... pasarica proaspat epilata, fara mirosuri , fara mare placere pentru ea...se pare ca nu savureaza momentul ..tatuaje grozave... Locatie 9.5, curat, ingrijit, fara fum de tigara, gel de dus, prosop cat o batistaAspect: 7.5 -Oral 8.5 - placut spre bun - problema de la mansarda ...meaNormal : 9 - pozitii diferite, miscare, implicareIgiena: 10 - impecabilGFE: 8 - comunicativa, dar parca prea plictisita ....100Ron+50 extra Raport pret/calitate: bun, de revenit cu siguranta...poate la un duet cu ambele PS: Apropo era roscata inca... 6
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 23, 2013 Dupa o discutie si negociere a inceput jocul cu un mangaieri si sarutari pe piept si abdomen...magaindul pe junior care nu dadea semne de dorinta mai alea la ideea de OP ,motiv pentru care amcerut un ONP cu costurile de rigoare dupa cateva tatonari orale, am bagat juniorul in capison si in inceput miscarea eu in piciare cu genunchii pe pat ea pe spate cracita la maxim, dupa care am schimbat in caprita, dupa la un trap alert....inapoi pe pat si finish oral pe piept ...\ pasarica proaspat epilata, fara mirosuri , fara mare placere pentru ea...se pare ca nu savureaza momentul ..tatuaje grozave.... Oral 8.5 - placut spre bun - problema de la mansarda ...mea Colegu... deci tu ai cerut ON, intrebarea e, l-ai primit???sa inteleg ca a fost ON+cellalte la 150Ron???? Rog un mod/admin, sa editeze, fraza cu tatuajul, fiind un aspect cam prea detaliat.Mersi!!
mykykyky Reputație: 108 Postat Iulie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Postat Iulie 23, 2013 100+50extra cam ce crezi tu ca inseamna, colega?
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 23, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 23, 2013 Colegaaa...eu te am intrebat altceva, pentru ca recenzia ta a fost ambigua cand a venit vorba de chestiunea care am subliniat-o.Ai primit ON si daca da , cat ai lasat cadou? Daca te-ai fi uitat pe thread ai fi vazut ca unii colegi , au platit 150Ron cu OP, alti 100 cu OP....
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 24, 2013 felicitari pt recenzie mikiam editat modelul de tattoo.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2013 Postat Iulie 25, 2013 are un tatuaj distinctiv pe unul dintre sani nu mai stiu care.Inca cand a aparut postarea de mai sus am dat raport. Sau nu a fost citi sau s-a pierdut pe drum.Daca tot se editeaza detaliile private, e ceva de lucru si la postul respectiv!
discret72 Reputație: 169 Postat Iulie 25, 2013 Postat Iulie 25, 2013 draga taticutule, ador sa ascult persoane straine, in special unguri, vorbind romaneste... si fara nici o urma de rautate citeste te rog cu voce tare ce ai scris.... "inca cand". Multumim in continuare pentru ajutorul acordat.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2013 Postat Iulie 25, 2013 draga taticutule, ador sa ascult persoane straine, in special unguri, vorbind romaneste... si fara nici o urma de rautate citeste te rog cu voce tare ce ai scris.... "inca cand". Multumim in continuare pentru ajutorul acordat.)Da! M-am "cacat" un pic in scris!Ms pt atentionare. PS: sustin parerea mea de mai sus, si cred ca ar trebui editat si postarea confratelui szabi!
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 26, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 26, 2013 )Da! M-am "cacat" un pic in scris!Ms pt atentionare. PS: sustin parerea mea de mai sus, si cred ca ar trebui editat si postarea confratelui szabi! Acum am editat.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2013 Postat Iulie 26, 2013 Acum am editat. Multumesc, dar vezi ca la postul 33 am dat citat la ce trebuie editat, si ar fi bine sa o stergi si de acolo.
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 26, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 26, 2013 si acolo am editat acumms
rutier Reputație: 10 Postat Iulie 26, 2013 Oras:alba Oras:alba Postat Iulie 26, 2013 fost vazut punctat. ma asteptam la cu totul altceva. plecat dezamagit. dar totusi poateee poateeee intr-o oarecare zi oi mai incerca. poate mai invata ceva fata. MERITA TOTI BANI PE CARE II CERE.
shiva Reputație: 3141 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Iulie 26, 2013 fost vazut punctat. ma asteptam la cu totul altceva. plecat dezamagit. dar totusi poateee poateeee intr-o oarecare zi oi mai incerca. poate mai invata ceva fata. MERITA TOTI BANI PE CARE II CERE. rutier, revino si tu cu o recenzie cat de cat decenta...
mrtko Reputație: 22 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iulie 27, 2013 CEA MAI MARE TZAPA : Am cazud de comun acord sa ne vedem in 20 in, in jurul orei 19:00 , pe M. Sadveanu nr.1Ma intampinat o fata blonda vopsita cheap, de ednie, cu un caine mic alb. (cainele mai dragut ca ele)Am asteptat in bucatarie 10 min, pana a terminat cu un client. (Strain)Ma intampinat o alta blonda, mica , cam la 160 , tatuata toata cu un cercel in buza, de EDNIE 100%.I-am zis ca nu arata ca in poze, si nu stiu ce naiba mi-a trebuit mie sa raman.AM DONAT 150LEI, si regret! Oral banal, cu mana, i-am tras atentia dar degeaba.Apoi la pasarica e larga si la fud are ceva negru, un fel de pata, si se vede ca a practicat anal, find cea largit acolo.. gen hemoroid. Dupa 5 minute mi-a spus sa ma grabesc ca mai are si pe altcineva.Mi-a sarit cheful, si am plecat direct.I-am zis ca e o.... si am sa ma asigur ca voi sune 100% cele intamplate si confratiilor. SUNT DIN BUCURESTI VENITE CU... DE EVITAT 1
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2013 Postat Iulie 27, 2013 @Mr Tko, dupa descrierea data de tine (inaltime 160,pata pe fund, hemoroid, larga, cercel in buza, mai nou e si blonda...) eu cred ca tu ai ales pe prietena ei (si a lu Ingerasei) care se pare ca mai nou lucreaza in aceeasi locatie cu Claudia. http://nimfomane.com/forum/topic/12081-bruneta-0755538435-0751887868/page-3 PS: ai dat adresa prea detaliata!!
mrtko Reputație: 22 Postat Iulie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iulie 27, 2013 @Mr Tko, dupa descrierea data de tine (inaltime 160,pata pe fund, hemoroid, larga, cercel in buza, mai nou e si blonda...) eu cred ca tu ai ales pe prietena ei (si a lu Ingerasei) care se pare ca mai nou lucreaza in aceeasi locatie cu Claudia. http://nimfomane.com/forum/topic/12081-bruneta-0755538435-0751887868/page-3 PS: ai dat adresa prea detaliata!!Apuci: Avea sa zic 165, poate chear mai mult si am exagerat eu.Dar ce e 100% e faptul ca avea multe tatuaje, si cercel in buza cumva.Fata patrata, cu urme de gropis lasate de agnee, dar bine astupate de fond de ten si solar.Am simtit asa un fel de par.. pe corpul ei, ca la PORC! Si pe fata.Nu se vede, dar se simte. Zicea ca era roscata, dar eu am gasit-o blonda vopsit.Iar prietena ei, era una inalta, tot in genul ei, tatuata si etc..CIORI DE BUCURESTI. TIP FERENTARI. Si la cur, se vedea ca era uzata. Cu toate ca a spus ca nu accepta anal. Se vedea... Si acolo era un punct mare, negru. Cam asta e descriere completa si sincer va spun sa nu faceti prostia mea, si sa DONATI 150LEI.Ma gabit.Eu nu mint, si stiti asta! Dupa 5 minute mi-a spus sa ma grabesc ca nu mai am mult. Si ca sa completez. jos, erau doi CIORALES, care asteptau. Mi-au dat de inteles ca sunt concubinii, si locuiesc inn locatie.Asteapa jos pana termina ele, gen FISH. E de evitat clar, si daca au am pierdut 150lei nu trebe sa mai piarda nimeni. De asta formam o echipa! 2
thomas35 Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 28, 2013 incercati de mai multe ori poate fata era ocupata )) Anunt nou aparut http://www.oradea.net/anunturi/new-bomba-sexy-bruneta-ofer-companie-domnilor-anunturi-gratuite-426002.html Text:Recent venita in orasul vostru pentru a oferi placeri de calitate domnilor seriosi si generosi imi plac finalizarile de maxima placere te astept intr-un ambient intim si calduros iti ofer discretie si placeri 100% Descriere: Varsta 22 Zodia Fecioara Inaltime 1.65 Greutate 48 Culoarea ochilor negri Culoarea parului brunetaPoze:426002_00085Vp2bV8tS42v.jpg426002_0054WeAPdRZcdY6v.jpg426002_0035CfNzxPTFNmbB.jpg Am incercat sa o sun de mai multe ori, ba era ocupat ba suna si nu raspundea.
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Postat Iulie 28, 2013 incercati de mai multe ori poate fata era ocupata ))@Thomas35, nu inteleg ce rost a avut sa-mi dai raspuns (citat) la primul meu post din acest topic. Daca te uiteai un pic mai jos pe aceeasi pagina , puteai sa observi ca am scris si o recenzie, deci, am vizitat-o!
ingerasha Reputație: 28 Postat Iulie 28, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 28, 2013 CEA MAI MARE TZAPA : Am cazud de comun acord sa ne vedem in 20 in, in jurul orei 19:00 , pe M. Sadveanu nr.1Ma intampinat o fata blonda vopsita cheap, de ednie, cu un caine mic alb. (cainele mai dragut ca ele)Am asteptat in bucatarie 10 min, pana a terminat cu un client. (Strain)Ma intampinat o alta blonda, mica , cam la 160 , tatuata toata cu un cercel in buza, de EDNIE 100%.I-am zis ca nu arata ca in poze, si nu stiu ce naiba mi-a trebuit mie sa raman.AM DONAT 150LEI, si regret! Oral banal, cu mana, i-am tras atentia dar degeaba.Apoi la pasarica e larga si la fud are ceva negru, un fel de pata, si se vede ca a practicat anal, find cea largit acolo.. gen hemoroid. Dupa 5 minute mi-a spus sa ma grabesc ca mai are si pe altcineva.Mi-a sarit cheful, si am plecat direct.I-am zis ca e o.... si am sa ma asigur ca voi sune 100% cele intamplate si confratiilor. SUNT DIN BUCURESTI VENITE CU... DE EVITATBuna tuturor deci ma bag si eu doar ca sai zic MrTKO ca nu are dreptul sa vorbeasca de mine atata timp cat nu ma vizitat si nu cred ca mi-a vazut buletinul sa vada daca sunt de ednie sau nu daca ma duc la solar si sunt bronzata nu sunt de ednie atunci cand vei veni la mine sa postezi de mine o zi buna
clauditza Reputație: 1 Postat Iulie 28, 2013 Oras:rogerius Oras:rogerius Postat Iulie 28, 2013 Apuci: Avea sa zic 165, poate chear mai mult si am exagerat eu.Dar ce e 100% e faptul ca avea multe tatuaje, si cercel in buza cumva.Fata patrata, cu urme de gropis lasate de agnee, dar bine astupate de fond de ten si solar.Am simtit asa un fel de par.. pe corpul ei, ca la PORC! Si pe fata.Nu se vede, dar se simte. Zicea ca era roscata, dar eu am gasit-o blonda vopsit.Iar prietena ei, era una inalta, tot in genul ei, tatuata si etc..CIORI DE BUCURESTI. TIP FERENTARI. Si la cur, se vedea ca era uzata. Cu toate ca a spus ca nu accepta anal. Se vedea... Si acolo era un punct mare, negru. Cam asta e descriere completa si sincer va spun sa nu faceti prostia mea, si sa DONATI 150LEI.Ma gabit.Eu nu mint, si stiti asta! Dupa 5 minute mi-a spus sa ma grabesc ca nu mai am mult. Si ca sa completez. jos, erau doi CIORALES, care asteptau. Mi-au dat de inteles ca sunt concubinii, si locuiesc inn locatie.Asteapa jos pana termina ele, gen FISH. E de evitat clar, si daca au am pierdut 150lei nu trebe sa mai piarda nimeni. De asta formam o echipa!BUNA am intrat si eu pe forum sa spun ce sa intamplat cu adevarat cine ma cunoaste stie ca nu mint a intrat in camera cu mine l-am intrebat daca vrea sa faca dush a zis ca nu ca a facut de cateva ore bune se si simtea mirosul,sa dezbracat si sa facut comod in pat a luat el prezervativul in mana ma intrebat cum incepem si i-am zis ca daca vrea incepem cu mangaieri sarutari pe corp etc,el a zis ca vrea direct oral i-am facut oral cam 10 minute dupa care mi-a zis sa ma pun peste el am schimbat mai multe poziti timpul trecuse cam 30 e minute si i-am zis sa incerce sa finalizeze ca nu mai avem foarte mult timp dupa care a inceput sa se enerveze si sa strige la mine ca de unde stiu eu sai arat ceasul etc a finalizat intr-un final si mi-a zis el ca chear daca statea mai mult imi dadea in plus ceea ce nu e adevarat ca a mai fost la mine de cateva ori si sta mereu cate 45 de minute cam asta a fost sa imbracat si a plecat nervos si sa precizez nu sunt de ednie chear daca am tatoo si cercel in buza si el e plin de tatoo si cercei mai multi stil roker dar eu nu m-am legat de aspectul lui colega mea a fost amabila ca la chemat inauntru sa nu stea afara sa astepte si l-a intrebat daca doreste ceva si a vb cu el nu are dreptul sa ne vb urat aaaa si faza cu aia 2 noi nu stam cu nimeni si nu avem PESTE suntem 2 fete singure iara intr-o scara poate sa stea orcine asta nu inseamna ca sunt k noi multumesc scuzati daca am facut ceva greseli nu ma puteam abtine sa nu spun ce s-a intamplat cu adevarat o zi buna tuturor! 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 28, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 28, 2013 Buna tuturor deci ma bag si eu doar ca sai zic MrTKO ca nu are dreptul sa vorbeasca de mine atata timp cat nu ma vizitat si nu cred ca mi-a vazut buletinul sa vada daca sunt de ednie sau nu daca ma duc la solar si sunt bronzata nu sunt de ednie atunci cand vei veni la mine sa postezi de mine o zi buna BUNA am intrat si eu pe forum sa spun ce sa intamplat cu adevarat sta mereu cate 45 de minute cam asta a fost sa imbracat si a plecat nervos si sa precizez nu sunt de ednie chear daca am tatoo si cercel in buzaAceste mesaje a scris aceeasi persoana... fetelor faceti un bine si sa scrie una dintre voi... acum e clar ca a scris aceeasi la amandoua postari, si asta scade serios din credibilitatea postarilor
Vizitator andrey16 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2013 Postat Iulie 28, 2013 Ma bag si eu sa fac un offtopic,dar parca nu ar fi vorba de aceleasi fete...am fost si eu de vreo 3 ori pe acolo si nu se prea potriveste descrierea....ma refer la fete. Nu vreau sa mai iau de nimeni,dar nu prea sunt de acord cu MrTKO
mrtko Reputație: 22 Postat Iulie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Iulie 31, 2013 COALITIA ESTE FORMATA DIN: 1. CE CARE A DESCHIS TOPICUL , SI LE-A PREZENTAT FORUMUL.2. CELE DOUA SAU ACEASI , PROSTITUATUA PE CARE MA PREZENTAT-O. Nu vad cui i pasa de ce aveti de spus.Atatea minciuni, Ce dus, ce miros, ce aberati si inventii, am sa iti inchid bufetul. Trimit la tine sa te inchida daca mai scoti un singur cuvant pleci inapoi in ferentari de unde vi! DATORIA MEA ESTE DE A INFORMA UTILIZATORII , SI NU A FOST CEVA PERSONAL, AM DESCRIS 100% CE SA INTAMPLAT SI CUM ARETI.ESTI O TIGANCA MICA, CU URME DE COSURI IN FATA, TE MISTI BANAL, SI GRABESTI CLIENTII. BANI SUNT NE JUSTIFICATI 150LEI NUMARUL, SI PENTRU A SALVA TIMPUL SI BANI ALOTR CONFRATI, TE-AM DECLARAT PE BUNA DREPTATE SI CU TOATE SINCERITATEA DE EVITAT. CINE ARE 150LEI SA VADA, SE VA CONVINGE. PACAT DE BANI.ACUM DISPARI INAPOI IN FERENTARI, SI DACA MAI AUD ODATA CA MARAI CEVA AICI , TE ASIGUR CA PLECI CU TOT CU PESTE DIN ORAS.SI NU GULMESC DELOC. DACA NU CREZI, TESTEAZA. NU STAI ACUM SA FURI OAMENII, SI SA FACI AFIRMATII DE GEN. SA TE VIZITEZE CINE NU CREDE, SI PUNCT. VITEZA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum