anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 15, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 15, 2013 Stima si respect maxim! Am simtit nevoia sa-mi manifest rimele de clasa a 6. Sper sa fiu in ton cu topicul Topicul e de clasa a 7-aAvand in vedere ca suntem printre ultimi retarzi ce au invatat asta in clasa a 7a, suntem doctori docenti pe langa bietii copilasi actuali clasa a 7a
nailui_z Reputație: 11 Postat Iunie 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2013 de ce ? ca voi dadeati bac-ul la sport unde luati toti 10 si va ridica media ? ^^^^^^^^^ + ca se copia pe rupte ca nu erau instalate camere
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 18, 2013 de ce ? ca voi dadeati bac-ul la sport unde luati toti 10 si va ridica media ? ^^^^^^^^^ + ca se copia pe rupte ca nu erau instalate camere Nici macar atat copilu', noi faceam sport si chiar scoala :P ...iar notele la sport nu erau de natura sa-ti mareasca media :P
Fluke Reputație: 79 Postat Iunie 18, 2013 Oras:EUROPA Oras:EUROPA Postat Iunie 18, 2013 Si bac-ul la sport se dadea noaptea in discoteca
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 18, 2013 Si bac-ul la sport se dadea noaptea in discoteca ahhh, ce vremuri apuse!!!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 18, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 18, 2013 La dracu, daca stau bine si ma gandesc eu am mai multi ani de cand am terminat liceul decat au cei care acum dau BAC-ul. PLM, ce batran sunt. De aceea-i, musai sa bag o cantare:Pusca si cureaua lata,Ce fecior eram odata...
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 18, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 18, 2013 de ce ? ca voi dadeati bac-ul la sport unde luati toti 10 si va ridica media ? ^^^^^^^^^ + ca se copia pe rupte ca nu erau instalate camere Erau oameni grasi care picau la sport si pe vremea noastra Ei acum au copii care posteaza pe forum plangandu-se ca nu pot sa copieze. Stima si respect!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 18, 2013 ahhh, ce vremuri apuse!!! ^^^^^^^^^ + ca se copia pe rupte ca nu erau instalate camere
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 18, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 18, 2013 Tzeposule, cele doua sunt foste colege de-ale tale ? Sau sunt anonna si maseuza_ramona ?
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 18, 2013 ^^^^^^^^^ + ca se copia pe rupte ca nu erau instalate camere Metode-de-copiat.jpgdaca ajungeai sa faci copiute nici nu mai era nevoie sa copiezi ...zau asa ... invatai doar chinuindu-te sa le scrii cat mai mici
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 18, 2013 Tzeposule, cele doua sunt foste colege de-ale tale ? Sau sunt anonna si maseuza_ramona ?Una dintre ele este Anonna sigur,pentru a doua nu bag mana-n foc trecura anii bre........... daca ajungeai sa faci copiute nici nu mai era nevoie sa copiezi ...zau asa ... invatai doar chinuindu-te sa le scrii cat mai mici Le faceau altii...ca ne ducea capu` si la astea
oly123 Reputație: 178 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2013 pula...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 18, 2013 in pizda...
vyypuss Reputație: -425 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Iunie 18, 2013 si coiaiele .......
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 18, 2013 s-au futut tramvaiele(ca tot vorbim din amintiri )
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 18, 2013 Una dintre ele este Anonna sigur,pentru a doua nu bag mana-n foc trecura anii bre........... Teposule, teposule, eu purtam sarafanul acela bleumarin iar cand faceam copiute, nici nu ma chinuiam asa mult, le puneam chiar sub foaia de teza...si crede-ma, Bac-ul l-am luat fara copiutze :P ... singura materie pe care nu am inteles-o, era chimia asa ca... Si uite-asa trecura anii,si am ajuns ca toti... golanii.O sug vartos, Ca-i sanatos Asta ca sa revenim in topic :P
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 18, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 18, 2013 si crede-ma, Bac-ul l-am luat fara copiutze si crede-ma...eu am luat Bac-ul ca sa trec in Bulgaria la Silistra....ce vremuri soroooooooooooo Si uite-asa trecura anii,si am ajuns ca toti... golanii.O sug vartos,Ca-i sanatossi este si la punga gros...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Pentru unii este grosPentru altii-i pagubos...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2013 pagubos doar pentru unii...De cand ii lumea asta mare,Rostul are fiecare.Ca-i barbat - aduce banul.Ca'i femeie - strange banul,si-l imparte chibzuit ... Doar pentru ea.Deci, Nellutzu, de nu-ti place,Fa-ti o laba si da-i pace.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Mai Anonna draga meaLaba mi-o face doar eaCa de-aceea o platescNu vreau sa ma obosesc...
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iunie 19, 2013 Bag de seama ca povestea pe drumuri gresite-o ia.Cine se gaseste oare sa ii dea dintr-o suflare, toata vorba din poveste?
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 19, 2013 toata vorba din poveste,MASTER CARD...cam asta este......
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Da, dar in Povestea PovestilorAltu-i sensul cuvintelor...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 19, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 19, 2013 asa-i Nellu,ai dreptate,daaaaar cu CARDU` faci de toate...........
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Faci si pule-n papusoi?Nu stiu-ntreb, asa-i la voi?...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum