carmen99 Reputație: 473 Postat Mai 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2017 😘 5 1 Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2017 .😘😘😘 2 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Buna.pretul este de 300lei cu tot cu taxi pt.o ora.Daca vei oferi si varianta Incall...ma pun pe lista de vizitatori. 2 Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 3, 2017 Din pacate nu am locație sa fac asta. Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Din pacate nu am locație sa fac asta.Poate te lipesti de o colega care are...poti aborda cu o intrebare. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Din pacate nu am locație sa fac asta.Lasă că ne futem la mine Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2017 . 1 1 Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2017 . 3 1 Link spre comentariu
kiel Reputație: 65 Postat Iunie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 Tutunul dauneaza grav sanatatii!!! 1 Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Asteptam oferte si pentru incall. Domnisoara pare sa aibs o prezenta scenica interesanta. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 ofera outcall de anii si anii, nu cred ca sa pune acuma sa face incall, asa intru o data, ar fi inceput de inainte daca vroiaa sa trece la incall. Link spre comentariu
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2017 cine stie, poate daca cererea e mare trece si la incall.....ca e buna rau si as merge o data! Link spre comentariu
gustavo17 Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 pret pt o intalnire de 2 ore ?/? kiss Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 A fost la.mine Este cam de 8 așa O cam grăbește șoferul Link spre comentariu
gustavo17 Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Iunie 21, 2017 asteptam o recenzie completa .. cum o grabeste, pe banii tai Link spre comentariu
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Iunie 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22, 2017 asteptam o recenzie completa .. cum o grabeste, pe banii tai poate soferul e platit la clienti nu la minut )))))))))) face si el un ban cinstit! Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2017 Buna.Pretul este de 300lei pentru o ora.😘😘😘😘 1 1 Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Iulie 12, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Iulie 12, 2017 Buna!Cim intra in serviciile tale?Multumesc Link spre comentariu
carmen99 Reputație: 473 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2017 Pretul este 300lei ora. 1 1 Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Iulie 18, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Iulie 18, 2017 300 cu cim? Link spre comentariu
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Iulie 19, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2017 300 cu cim?eu cred ca nici nu citeste ce o intrebi.....intra si posteaza numa sa tina topicul sus.....mai bine o suni Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2017 Salut prieteni, am chemat-o si eu de cateva ori,contactat telefonic, a spus ca vine intr-o ora,a venit la fix,10 pentru punctualitate.Domnisoara e cea din poze,a venit imbracata casual fara machiaje exagerate. e draguta, e micuta de statura, insa e ff bine proportionata, cu sani frumosi (putin cam lasati pentru varsta declarata).Am stat putin de vorba, la o tigara apoi purces la actiune.Actiunea a inceput cu sarutari pe corp,nu accepta FK, apoi un oral foarte bine executat, cu ceva atentie si la zonele limitrofe.Am trecut la un normal protejat cu mine deasupra . Se umezeste natural , repede si destul de mult. Finalizat in balonas in aceasta pozitie.Fata cu ochii pe ceas,te lasa cu pula sculata daca nu finalizezi a doua oara in ora stabilita si nu platesti extra,ultima oara dupa prima finalizare,in mai putin de 30 de minute, s-a imbracat si a plecat desi ramasese 30 de minute din ora,nu m-a intrebat daca incercam a doua finalizare,probabil avea alta programare stabilita. Note: Punctualitate - 10Aspect fata -8 micuta, bine proportionata dar nu slim, sani 3-4, este sigur cea din poze,are o figura smecherita, nu e o frumusete dar e foarte simpaticaIgiena 10. fara comentarii,dus dupa primul nr, igienizare inainte de plecareOral - 9 cu DT adanc si bine executat, fara manuteNormal - 8 se misca destul de bine dar cateodata mimeaza / geme inutilGFE - 9 la prima intalnire,incepe sa scartaie la urmatoarele intalniri In conditiile date, pretul de 300 lei/h (accepta 2 finalizari intr-o ora daca stiti ca puteti) mi se pare cam mare,concluziile le trageti voi. Spor la buci! 3 1 Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Iulie 19, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Iulie 19, 2017 Salut prieteni, am chemat-o si eu de cateva ori,contactat telefonic, a spus ca vine intr-o ora,a venit la fix,10 pentru punctualitate.Domnisoara e cea din poze,a venit imbracata casual fara machiaje exagerate. e draguta, e micuta de statura, insa e ff bine proportionata, cu sani frumosi (putin cam lasati pentru varsta declarata).Am stat putin de vorba, la o tigara apoi purces la actiune.Actiunea a inceput cu sarutari pe corp,nu accepta FK, apoi un oral foarte bine executat, cu ceva atentie si la zonele limitrofe.Am trecut la un normal protejat cu mine deasupra . Se umezeste natural , repede si destul de mult. Finalizat in balonas in aceasta pozitie.Fata cu ochii pe ceas,te lasa cu pula sculata daca nu finalizezi a doua oara in ora stabilita si nu platesti extra,ultima oara dupa prima finalizare,in mai putin de 30 de minute, s-a imbracat si a plecat desi ramasese 30 de minute din ora,nu m-a intrebat daca incercam a doua finalizare,probabil avea alta programare stabilita. Note: Punctualitate - 10Aspect fata -8 micuta, bine proportionata dar nu slim, sani 3-4, este sigur cea din poze,are o figura smecherita, nu e o frumusete dar e foarte simpaticaIgiena 10. fara comentarii,dus dupa primul nr, igienizare inainte de plecareOral - 9 cu DT adanc si bine executat, fara manuteNormal - 8 se misca destul de bine dar cateodata mimeaza / geme inutilGFE - 9 la prima intalnire,incepe sa scartaie la urmatoarele intalniri In conditiile date, pretul de 300 lei/h (accepta 2 finalizari intr-o ora daca stiti ca puteti) mi se pare cam mare,concluziile le trageti voi. Spor la buci!A facut cim sau macar ai intrebat-o daca face?Multumesc Link spre comentariu
tarfu Reputație: 245 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2017 A facut cim sau macar ai intrebat-o daca face?MultumescNu face Link spre comentariu
giovanni Reputație: 527 Postat Iulie 19, 2017 Oras:departe Oras:departe Partajează Postat Iulie 19, 2017 Nu faceMultumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum