Sari la conținut

Bruneta noua outcall 0765346973

Postări Recomandate

Vizitator taki
Reputație: 0

ofera outcall de anii si anii, nu cred ca sa pune acuma sa face incall, asa intru o data, ar fi inceput de inainte daca vroiaa sa trece la incall.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut prieteni,

am chemat-o si eu de cateva ori,contactat telefonic, a spus ca vine intr-o ora,a venit la fix,10 pentru punctualitate.

Domnisoara e cea din poze,a venit imbracata casual fara machiaje exagerate. e draguta, e micuta de statura, insa e ff bine proportionata, cu sani frumosi (putin cam lasati pentru varsta declarata).

Am stat putin de vorba, la o tigara apoi purces la actiune.

Actiunea a inceput cu sarutari pe corp,nu accepta FK, apoi un oral foarte bine executat,  cu ceva atentie si la zonele limitrofe.Am trecut la un normal protejat cu mine deasupra . Se umezeste natural , repede si destul de mult. Finalizat in balonas in aceasta pozitie.

Fata cu ochii pe ceas,te lasa cu pula sculata daca nu finalizezi a doua oara in ora stabilita si nu platesti extra,ultima oara dupa prima finalizare,in mai putin de 30 de minute, s-a imbracat si a plecat desi ramasese 30 de minute din ora,nu m-a intrebat daca incercam a doua finalizare,probabil avea alta programare stabilita.

Note:

Punctualitate - 10

Aspect fata -8 micuta, bine proportionata dar nu slim, sani 3-4, este sigur cea din poze,are o figura smecherita, nu e o frumusete dar e foarte simpatica

Igiena 10. fara comentarii,dus dupa primul nr, igienizare inainte de plecare

Oral - 9 cu DT adanc si bine executat, fara manute

Normal - 8 se misca destul de bine dar cateodata mimeaza / geme inutil

GFE - 9 la prima intalnire,incepe sa scartaie la urmatoarele intalniri

In conditiile date, pretul de 300 lei/h (accepta 2 finalizari intr-o ora daca stiti ca puteti) mi se pare  cam mare,concluziile le trageti voi.

Spor la buci!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:departe
  • Oras:departe

Salut prieteni,

am chemat-o si eu de cateva ori,contactat telefonic, a spus ca vine intr-o ora,a venit la fix,10 pentru punctualitate.

Domnisoara e cea din poze,a venit imbracata casual fara machiaje exagerate. e draguta, e micuta de statura, insa e ff bine proportionata, cu sani frumosi (putin cam lasati pentru varsta declarata).

Am stat putin de vorba, la o tigara apoi purces la actiune.

Actiunea a inceput cu sarutari pe corp,nu accepta FK, apoi un oral foarte bine executat,  cu ceva atentie si la zonele limitrofe.Am trecut la un normal protejat cu mine deasupra . Se umezeste natural , repede si destul de mult. Finalizat in balonas in aceasta pozitie.

Fata cu ochii pe ceas,te lasa cu pula sculata daca nu finalizezi a doua oara in ora stabilita si nu platesti extra,ultima oara dupa prima finalizare,in mai putin de 30 de minute, s-a imbracat si a plecat desi ramasese 30 de minute din ora,nu m-a intrebat daca incercam a doua finalizare,probabil avea alta programare stabilita.

Note:

Punctualitate - 10

Aspect fata -8 micuta, bine proportionata dar nu slim, sani 3-4, este sigur cea din poze,are o figura smecherita, nu e o frumusete dar e foarte simpatica

Igiena 10. fara comentarii,dus dupa primul nr, igienizare inainte de plecare

Oral - 9 cu DT adanc si bine executat, fara manute

Normal - 8 se misca destul de bine dar cateodata mimeaza / geme inutil

GFE - 9 la prima intalnire,incepe sa scartaie la urmatoarele intalniri

In conditiile date, pretul de 300 lei/h (accepta 2 finalizari intr-o ora daca stiti ca puteti) mi se pare  cam mare,concluziile le trageti voi.

Spor la buci!

A facut cim sau macar ai intrebat-o daca face?Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...