xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 la ultimele 5 conturi n-am avut notificari la quotemi-a fost greu sa le raspund la dusmanisa vezi acum ce le dau la fraieri, elegant Ba ce username ai ca nu vad bn xoxotbc? =))) Bravo mosule inventiv macatiar _)_ aia mare de 24 Amada cu tot cu vecini 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Ce sa futi la ea daca are creierii in formol si arata ca Fiona din Shreck 4 ? Mi-ai dat plus dupa toata munca de retardat... Meriti o medalie!
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Pai d'aia primesti rahat din toate partile, ca raul atrage rau. Tu emani rautate si ranchiuna prin toti porii, d'aia si karma te fute in toate gaurile.Cat despre puterile tale, daca tot vrei sa imi faci ceva, fa cumva sa imi ajunga wifi ul pana in ultimul dormitor, ca sunt peretii prea grosi si nu bate pana acolo. Ai zis sa astept pana maine. Pai dk ma trezesc dimineata si am wifi in dormitor, inseamna ca vraja ta a functionat. 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Pai d'aia primesti rahat din toate partile, ca raul atrage rau.Tu emani rautate si ranchiuna prin toti porii, d'aia si karma te fute in toate gaurile.Cat despre puterile tale, daca tot vrei sa imi faci ceva, fa cumva sa imi ajunga wifi ul pana in ultimul dormitor, ca sunt peretii prea grosi si nu bate pana acolo.Ai zis sa astept pana maine. Pai dk ma trezesc dimineata si am wifi in dormitor, inseamna ca vraja ta a functionat. Zicea parintele intr.o vreme ca prezice viitorul in timp ce se uita in gaura c.rului A avut dreptate
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Pisi, ai stafeta, baga-mi-as pula in retardatii tai! Ai adunat cacati sa nu pari mai prost ca ei... Nu pari, esti. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Pai d'aia primesti rahat din toate partile, ca raul atrage rau.Tu emani rautate si ranchiuna prin toti porii, d'aia si karma te fute in toate gaurile.Cat despre puterile tale, daca tot vrei sa imi faci ceva, fa cumva sa imi ajunga wifi ul pana in ultimul dormitor, ca sunt peretii prea grosi si nu bate pana acolo.Ai zis sa astept pana maine. Pai dk ma trezesc dimineata si am wifi in dormitor, inseamna ca vraja ta a functionat. Ai gasit pe umarul cui sa plangi! 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Mai 31, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Mai 31, 2019 Ba ce username ai ca nu vad bn xoxotbc? =))) Bravo mosule inventiv macatiar _)_ aia mare de 24 Amada cu tot cu vecini baa esti nebun ?? vezi ma ca d-aia a venit papa in bucuresti azi ca cica au sunat aia din '95 sa le dai glumele inapoi
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Ai gasit pe umarul cui sa plangi!Eu am, nu doar un umar pe care sa plang, ci chiar mai multe. Tu ai? Nu cred, ca altfel nu mai erai aici, asa.Iar eu de fel "nu plang pe umarul" cuiva ca miloaga, asteptand compasiune, ci ma zbat sa rezolv problema, nu astept sa vina vreo minune de la Al' de Sus 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 baa esti nebun ?? vezi ma ca d-aia a venit papa in bucuresti azi ca cica au sunat aia din '95 sa le dai glumele inapoi Hai ca mi plac astea seci :laugh2Cu banii care i.ai bagat in conturi SP cred ca se distreaza motanu grupa mare
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Cine vrea popcorn cu pizza?? + o bere receOpa si-a pus Eva poza. Bravo .Asa da
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Eu am, nu doar un umar pe care sa plang, ci chiar mai multe. Tu ai? Nu cred, ca altfel nu mai erai aici, asa.Iar eu de fel "nu plang pe umarul" cuiva ca miloaga, asteptand compasiune, ci ma zbat sa rezolv problema, nu astept sa vina vreo minune de la Al' de Sus Iti statea mai bine cand vorbeai putin, acum ai eliminat orice dubiu. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Nu va mai bateti capul cum ma simt, sunt iritata, se rezolva.Nu am facut dominare 2 zile, asta facea fetish-uri, nici nu stie ce este BDSM, dar o las sa se strofoce... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Nu va mai bateti capul cum ma simt, sunt iritata, se rezolva.Nu am facut dominare 2 zile, asta facea fetish-uri, nici nu stie ce este BDSM, dar o las sa se strofoce... Tu n.ai cum sa te simti ca esti nesimtita ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Tu n.ai cum sa te simti ca esti nesimtita ;) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pai ce reaq :P Hai lasa vrajeala nu ne mai baga n oala ta pe toti de aici Te ai intrebat vreodata ce e viata ta ? Consolare sau pedeapsa ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Pai ce reaq :P Hai lasa vrajeala nu ne mai baga n oala ta pe toti de aici Te ai intrebat vreodata ce e viata ta ? Consolare sau pedeapsa ? :laugh2Am ras destul, Eu fac pentru fiecare cat consider, in modestia mea, ca merita. Daca tu crezi ca meritam sa musti... eu am avut alta parere.Viata cuiva se rezuma la ce face pentru ceilalti, in mormant pleaca singur.Recalculeaza viata mea, fara virgula. :) 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Stai ca acum o da in alte balarii, ceva obisnuit, cand nu are nici un argument.De stapane ca tine, care apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt satula.Daca isi cumpara un bici, un strap-on si o pereche de catuse, gata, sunt stapane.Au realizat ca pe partea de sex sunt praf si hop, au aflat ca mai exista ceva din care pot face bani si ele nu mai sunt curve, sunt stapane domne.Tu ai reaparut dupa cativa ani, cu topicul ala pt sex intr-un costum vechi si folosit la "sedintele" tale si tu imi vb mie de Bdsm? Cand nu ai fost in stare sa iti iei un amarat de costumas ca sa vina macar un client sa te futa?Cand tu erai acum cativa ani Stapana Dulcica, aveai 3-5 jucarii, nici macar 5% din tot arsenalul pe care il detin eu si tu imi vorbesti mie de dominare si te crezi marea stapana? Aici nu te pot contrazice, ca mare esti, dar doar ca fizic si atat.Ca idee. Da. Exista o diferenta imensa intre noi doua. Eu fac sedinte de dominare la cerere, ma mulez pe dorintele partenerului meu, este doar un rol pt ai satisface fanteziile, pe cand tu, tu esti real o femeie sadica, ca doar atat ti-a mai ramas, rautatea si cruzimea. 3
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Stai ca acum o da in alte balarii, ceva obisnuit, cand nu are nici un argument.De stapane ca tine, care apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt satula.Daca isi cumpara un bici, un strap-on si o pereche de catuse, gata, sunt stapane.Au realizat ca pe partea de sex sunt praf si hop, au aflat ca mai exista ceva din care pot face bani si ele nu mai sunt curve, sunt stapane domne.Tu ai reaparut dupa cativa ani, cu topicul ala pt sex intr-un costum vechi si folosit la "sedintele" tale si tu imi vb mie de Bdsm? Cand nu ai fost in stare sa iti iei un amarat de costumas ca sa vina macar un client sa te futa?Cand tu erai acum cativa ani Stapana Dulcica, aveai 3-5 jucarii, nici macar 5% din tot arsenalul pe care il detin eu si tu imi vobesti mie de dominare si te crezi marea stapana? Aici nu te pot contrazice, ca mare esti, dar doar ca fizic si atat.Ca idee. Da. Exista o diferenta imensa intre noi doua. Eu fac sedinte de dominare la cerere, ma mulez pe dorintele partenerului meu, este doar un rol pt ai satisface fanteziile, pe cand tu, tu esti real o femeie sadica, ca doar atat ti-a mai ramas, rautatea si cruzimea. Hello lumea mai și muncește gata cu palavrageala ca pierd rândul hihihi 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 :laugh2Am ras destul, Eu fac pentru fiecare cat consider, in modestia mea, ca merita. Daca tu crezi ca meritam sa musti... eu am avut alta parere.Viata cuiva se rezuma la ce face pentru ceilalti, in mormant pleaca singur.Recalculeaza viata mea, fara virgula. :) Breee toti plecam in mormant singuri =)) Viata ta….ma abtin e cum ti ai facut.o ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Hello lumea mai și muncește gata cu palavrageala ca pierd rândul hihihi Daca stai la vreo coada unde e Amada baga.te n fatza ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Stai ca acum o da in alte balarii, ceva obisnuit, cand nu are nici un argument.De stapane ca tine, care apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt satula.Daca isi cumpara un bici, un strap-on si o pereche de catuse, gata, sunt stapane.Au realizat ca pe partea de sex sunt praf si hop, au aflat ca mai exista ceva din care pot face bani si ele nu mai sunt curve, sunt stapane domne.Tu ai reaparut dupa cativa ani, cu topicul ala pt sex intr-un costum vechi si folosit la "sedintele" tale si tu imi vb mie de Bdsm? Cand nu ai fost in stare sa iti iei un amarat de costumas ca sa vina macar un client sa te futa?Cand tu erai acum cativa ani Stapana Dulcica, aveai 3-5 jucarii, nici macar 5% din tot arsenalul pe care il detin eu si tu imi vorbesti mie de dominare si te crezi marea stapana? Aici nu te pot contrazice, ca mare esti, dar doar ca fizic si atat.Ca idee. Da. Exista o diferenta imensa intre noi doua. Eu fac sedinte de dominare la cerere, ma mulez pe dorintele partenerului meu, este doar un rol pt ai satisface fanteziile, pe cand tu, tu esti real o femeie sadica, ca doar atat ti-a mai ramas, rautatea si cruzimea. E camion 6x6 nene nu e mare
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Stai ca acum o da in alte balarii, ceva obisnuit, cand nu are nici un argument.De stapane ca tine, care apar ca ciupercile dupa ploaie, sunt satula.Daca isi cumpara un bici, un strap-on si o pereche de catuse, gata, sunt stapane.Au realizat ca pe partea de sex sunt praf si hop, au aflat ca mai exista ceva din care pot face bani si ele nu mai sunt curve, sunt stapane domne.Tu ai reaparut dupa cativa ani, cu topicul ala pt sex intr-un costum vechi si folosit la "sedintele" tale si tu imi vb mie de Bdsm? Cand nu ai fost in stare sa iti iei un amarat de costumas ca sa vina macar un client sa te futa?Cand tu erai acum cativa ani Stapana Dulcica, aveai 3-5 jucarii, nici macar 5% din tot arsenalul pe care il detin eu si tu imi vorbesti mie de dominare si te crezi marea stapana? Aici nu te pot contrazice, ca mare esti, dar doar ca fizic si atat.Ca idee. Da. Exista o diferenta imensa intre noi doua. Eu fac sedinte de dominare la cerere, ma mulez pe dorintele partenerului meu, este doar un rol pt ai satisface fanteziile, pe cand tu, tu esti real o femeie sadica, ca doar atat ti-a mai ramas, rautatea si cruzimea. Ti-am spus ca o sa spui numai adevarul (al tau) si o sa faci doar ce simti...Rationala din tine nu o tinea langa.Eu sustin orice cuvant spus de mine, unele nu-mi fac cinste, dar sa ne rezumam la ce am spus, e suficient.Ti-am dat de te-am julit! :laugh2 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Ti-am spus ca o sa spui numai adevarul (al tau) si o sa faci doar ce simti...Rationala din tine nu o tinea langa.Eu sustin orice cuvant spus de mine, unele nu-mi fac cinste, dar sa ne rezumam la ce am spus, e suficient.Ti-am dat de te-am julit! :laugh2 Dar ea nu ar fi zis ceva cum ca te ar fi apostat cu o bata si ti ar fi dat in antebrat ASA CA MINTI !!!
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Si io vreau sa ma joc.Hai sa injuram toti 3 sau 4 sau cati pula mea is activi acum si cine injura mai din suflet castiga un catel.Ca am gasit vro 4 in zona si voiau sa-i ia hingherii da le-am explicat io ca nu e bine 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum