xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Si io vreau sa ma joc.Hai sa injuram toti 3 sau 4 sau cati pula mea is activi acum si cine injura mai din suflet castiga un catel.Ca am gasit vro 4 in zona si voiau sa-i ia hingherii da le-am explicat io ca nu e bine Incep eu Sa ma f.t in creanga de stejar din care sa facut sertaru in care un betiv a tinut un prezervativ folosit cand a f.tuto pe nevasta.sa si a rezultat o finta mumificata ca Amada 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Cand eram dracalet si mIRC-ul era la putere, o ardeam pe un canal de injuraturi. De fapt asa se si numea: #injuraturi, daca nu ma insel. Tin minte ca intrau puleti, d-astia neofiti, care credeau c-au gasit injuratura suprema; de obicei una banala si arhicunoscuta (d-alde: "spunei mati sasi schimbe rujul ca mia facut pula curcubeu". Offff, Dumnezeule, ce si-o mai furau! Plangeau unii prin privat si te rugau sa le lasi mama in pace, ca este moarta. Evident, in secunda doi luam toti cazmaua si ne mutam la cimitir, pentru exhumare :))))). Din punctul meu de vedere, o injuratura ramane o injuratura, indiferent de cine se afla la capatul acesteia.Sensibilule :D
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Daca stai la vreo coada unde e Amada baga.te n fatza ;) nuuu ca îmi este frica nu ai văzut ca e periculoasa 1
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Sensibilule :D Minus din greșeală :)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2019 Dar ea nu ar fi zis ceva cum ca te ar fi apostat cu o bata si ti ar fi dat in antebrat ASA CA MINTI !!! Eu am expus forumului exagerat de mult, am ras si am plans aici, in repetate randuri...E o tara ignoranta, imi cautatti defecte, vi le spun, inca o data, luati notite pe viitor.Nimeni nu crede ca mint, de asta sunt sigura, sunt prea directa pentru asta. Mai incearca, cine stie... 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Incep eu Sa ma f.t in creanga de stejar din care sa facut sertaru in care un betiv a tinut un prezervativ folosit cand a f.tuto pe nevasta.sa si a rezultat o finta mumificata ca Amadabravo! gyulia numar ai cuvantul
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 nuuu ca îmi este frica nu ai văzut ca e periculoasa Nu e incearca si ea sa traga cu porcu da nu si da seama ca ala doarme
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 bravo! gyulia cifra ai cuvantul Stai ca acum este la ultima parte din sticla , ca a dat-o în sensibilitate 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 Eu am expus forumului exagerat de mult, am ras si am plans aici, in repetate randuri...E o tara ignoranta, imi cautatti defecte, vi le spun, inca o data, luati notite pe viitor.Nimeni nu crede ca mint, de asta sunt sigura, sunt prea directa pentru asta. Mai incearca, cine stie... Ia.te de mana cu Visatoarea Tantrica si mergeti in al 9lea cer Mai taie din ele dale reaqu =))
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Postat Mai 31, 2019 Nu e incearca si ea sa traga cu porcu da nu si da seama ca ala doarme stau și mă întreb, oare chiar nu realizează ca e foarte penibila???
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Mai 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Mai 31, 2019 stau și mă întreb, oare chiar nu realizează ca e foarte penibila??? Haaai maaaa ca n-am chef iar sa vb serios ma distram si eu :( Tu nu sti ca penibilul o faza avansata a oamenilor care incearca sa arate ceva lumii dar de fapt toti rad prin spatele lor
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 stau și mă întreb, oare chiar nu realizează ca e foarte penibila???Atat?Hai mai incearca odata.Nu trebuie neaparat sa injuri pe cineva anume gandeste -te la dusmanul tau cel mai mare sau la un porc ce te-a parasit si da-i.... :laugh2 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Eu adevarul l-am spus mereu, nu ai facut tu abracadabra si hop ceva s-a intamplat.Exista o diferenta intre diplomatie si minciuna. Eu cu tine am fost diplomata, nu am vrut sa ti le trantesc in fata, din mila, doar ca mila s-a transformat pe parcurs in scarba. Pt ca tu nici mila nu mai inspiri, ci doar scarba.Iar dupa mai multe dati in care m-ai zgandarit, am considerat ca nu mai meriti , cel putin din partea mea,sa fi menajata."Rationala din mine nu o tinea langa". Pai da, ca tu asa esti obisnuita, sa dai cu rahat si dupa sa speli putina si sa te lase lumea in pace dupa ce ii injuri cum iti vine la gura si sa te porti ca si cand nimic nu s-a intamplat.Stai linistita. Ca vine weekendul si nu am timp de tine, ca eu, in comparatie cu tine, mai am si alte activitati ce nu au treaba cu forumul. Tu tot aici vei fi, tot butonand si spumegand.Tu te faci de cacat si tot tu imi spui mie ca mi-ai dat de m-ai julit, cand tu nu ai fost in stare sa formulezi o singura propozitie coerenta cap coada ? :))) 3
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2019 Ia.te de mana cu Visatoarea Tantrica si mergeti in al 9lea cer Mai taie din ele dale reaqu =))Vise, ai vrea tu.Explica domnisoarei ca dca merge pe sentimente... Iza o sa fie mai mult dact foarte penibila!Tu te abtii, ti-am dt durere, nu sa vorbesti ca vaca! :)
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Atat?Hai mai incearca odata.Nu trebuie neaparat sa injuri pe cineva anume gandeste -te la dusmanul tau cel mai mare sau la un porc ce te-a parasit si da-i.... :laugh2 Nu pot sa fac ăsta nu mă cobor la nivelul ei 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Eu adevarul l-am spus mereu, nu ai facut tu abracadabra si hop ceva s-a intamplat.Exista o diferenta intre diplomatie si minciuna.Eu cu tine am fost diplomata, nu am vrut sa ti le trantesc in fata, din mila, doar ca mila s-a transformat pe parcurs in scarba. Pt ca tu nici mila nu mai inspiri, ci doar scarba.Iar dupa mai multe dati in care m-ai zgandarit, am considerat ca nu mai meriti , cel putin din partea mea,sa fi menajata."Rationala din mine nu o tinea langa". Pai da, ca tu asa esti obisnuita, sa dai cu rahat si dupa sa speli putina si sa te lase lumea in pace dupa ce ii injuri cum iti vine la gura si sa te porti ca si cand nimic nu s-a intamplat.Stai linistita. Ca vine weekendul si nu am timp de tine, ca eu, in comparatie cu tine, mai am si alte activitati ce nu au treaba cu forumul. Tu tot aici vei fi, tot butonand si spumegand.Tu te faci de cacat si tot tu imi spui mie ca mi-ai dat de m-ai julit, cand tu nu ai fost in stare sa formulezi o singura propozitie coerenta cap coada ? :)))Izabella draga baga si tu una intre timp ce gyulia se gandeste scoate tot ce ai in tine. Hai cu ura proletara....
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Vise, ai vrea tu.Explica domnisoarei ca dca merge pe sentimente... Iza o sa fie mai mult dact foarte penibila!Tu te abtii, ti-am dt durere, nu sa vorbesti ca vaca! :) Mi ai dat durere in partea dorsala =)) Ce desteapta esti proasta reaqului =)) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Nu pot sa fac ăsta nu mă cobor la nivelul eiAM zis ca nu trebe s-o injuri pe amada . imediat aflam ca nu stii sa injuri. Cine nu injura va fi injurat scrie si in biblie 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 Vise, ai vrea tu.Explica domnisoarei ca dca merge pe sentimente... Iza o sa fie mai mult dact foarte penibila!Tu te abtii, ti-am dt durere, nu sa vorbesti ca vaca! :) Da zi sa nu mai ai parte de o _)_ sculata ca lumea toata viata ta ( nu de alta dar nu meriti ) ca nu bubui si fumegi prin casa zilnic de la ce vezi aici pe forum =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 AM zis ca nu trebe s-a injuri pe amada . imediat aflam ca nu stii sa injuri. Cine nu injura va fi injurat scrie si in biblie Sa mi bag _)_n tortu de ziua ei 1
Vizitator gyulia94 Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 AM zis ca nu trebe s-o injuri pe amada . imediat aflam ca nu stii sa injuri. Cine nu injura va fi injurat scrie si in biblie știu sa înjur al dracu de bine doar ca ea nu merita înjurăturile mele 1
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Dmx, intreaba-l pe "nea vapoare" cum e cu injuraturile. Face nenea un post cat 3 pagini de telefon si nu se repeta nici macar o data :))) 3
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 știu sa înjur al dracu de bine doar ca ea nu merita înjurăturile melePai injura pe altcineva Da-s atatea posibilitati minunate Vezi?Numa bine te invat 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 1, 2019 Postat Iunie 1, 2019 Dmx, intreaba-l pe "nea vapoare" cum e cu injuraturile. Face nenea un post cat 3 pagini de telefon si nu se repeta nici macar o data :)))Alea nu-s injuraturi . Sunt cugetari 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 1, 2019 știu sa înjur al dracu de bine doar ca ea nu merita înjurăturile mele Mama mama :slap2Acum nu interpreta gresit vreau sa te motivezChiar nu ti mai aduci aminte de copilarie de bunici ca in fiecare dimineata iti aduceau ceva cald sa mananci si te rasfatau mai ceva ca parintii ?Si tu acum ce faci ?Permiti ca memoria lor sa fie patata de vorbele unei betive ? In locu tau o bagam cu capu n wc si trageam apa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum