mooiepsd Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 ati finalizat? s-au strans toate cuvele expirate si nefutute ca cine pula mea ar fute o balena alcoolica si o nebuna care are fantezii sa molesteze barbatii ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 Amada, sunt la cantina la facultate. Iti opresc o ciorba ceva? Da, mi-o dai cand ne vedem... :laugh2 N-am spus că-ți dau sfaturi. De la primul post, am scris "din ce observ(fie-mi cu iertare)".Nu-mi convine legea, nu mă lasă cu mai multe :))) Mai, am auzit si citit multe sfaturi, carora le-am dreptate, dar nu am cum sa ma schimb complet.Unele lucruri am schimbat, nu ma mai enervez asa de repede, am devenit indiferenta fatza de cei care incearca sa ma enerveze...Dar caracterul este temperamental si vulcanic atunci cand ma intereseaza, pentru cine ma intereseaza.Poate fi defect, poate calitate, depinde in ce conjuncturaSi stii ceva, defectul asta m-a ajutat de multe ori. ;). Mai multe ce? :laugh2
mooiepsd Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 vorbam da amanda si iza,eva aia nush cine mortii ei este, e carne macra, dar crek e o corcitura antre alea doo
mooiepsd Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 ah m-am anselat, terninatii aia doi extreme si mchammer sunt singurii care ar fute balenele astea vai da pula mea, an ce hal arata
mooiepsd Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 sant din aia da le plake sa fie futut ankoor cu dildau da femeie si sa ai striveasca cualili cu tocul da la stilletouhai da pula mea da terminati, eo zic sa va face-ti toti un selfie sus pa locomotiva
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 ah m-am anselat, terninatii aia doi extreme si mchammer sunt singurii care ar fute balenele astea vai da pula mea, an ce hal arata Vezi ca am votat cu Psd ;) Asa ca nu stiu cine pe cine fute :laugh2 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 sant din aia da le plake sa fie futut ankoor cu dildau da femeie si sa ai striveasca cualili cu tocul da la stilletouhai da pula mea da terminati, eo zic sa va face-ti toti un selfie sus pa locomotiva Auzi da lamureste-ma si pe mine ceva...Cum de abia te ai inregistrat si ai nimerit fix aici ca sa ma citezi tocmai pe mine de parca ma cunosti de ceva timp Esti purtator de penis cu chiloti tanga si fusta in loc de blugi ? =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 Pute a Xoxo de la o posta =)) Abia sa inscris si fuga la rubrica lui Ines
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 ati finalizat? s-au strans toate cuvele expirate si nefutute ca cine pula mea ar fute o balena alcoolica si o nebuna care are fantezii sa molesteze barbatii ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 ah m-am anselat, terninatii aia doi extreme si mchammer sunt singurii care ar fute balenele astea vai da pula mea, an ce hal arataXoxo in ce hal ai ajuns :slap2 Ti am zis sa nu mai iei pastile de sculatoare cu magiun
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 Mai in urma zicea ca te-ar fute, dar nu se baga (nici tu) ca esti insurat, iar acum iti da peste nas.Na, ca asa iti trebuie! :))) așa-mi trebuie :))) Hai că a fost finuța, s-a răstit ea, da' a ascultat :))) Da, mi-o dai cand ne vedem... :laugh2 Mai, am auzit si citit multe sfaturi, carora le-am dreptate, dar nu am cum sa ma schimb complet.Unele lucruri am schimbat, nu ma mai enervez asa de repede, am devenit indiferenta fatza de cei care incearca sa ma enerveze...Dar caracterul este temperamental si vulcanic atunci cand ma intereseaza, pentru cine ma intereseaza.Poate fi defect, poate calitate, depinde in ce conjuncturaSi stii ceva, defectul asta m-a ajutat de multe ori. ;). Mai multe ce? :laugh2neveste :))))Legea permite câte una, pe rând. Eo vreau lege cu deodată :)))Cam atât cu observațiile mele. Că dupaea mă injuri, "să-ți trag bijourile pe burtă cu făcălețu'" :))))) 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 așa-mi trebuie :)))Hai că a fost finuța, s-a răstit ea, da' a ascultat :))) neveste :))))Legea permite câte una, pe rând. Eo vreau lege cu deodată :)))Cam atât cu observațiile mele. Că dupaea mă injuri, "să-ți trag bijourile pe burtă cu făcălețu'" :))))) Daca era altcineva, raspunsul era altul, dar sa nu-ti urce la cap. :rax2 Vezi la arabi, dar cica trebuie sa le intretii si sa le iubesti la fel... Nu te vad bine! :laugh2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2019 Peseu: Cate neveste, atatea soacre! :laugh2 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 3, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 3, 2019 tot aici sunteti mA saracilor ?eu iau micu dejun la nuba 1
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 Daca era altcineva, raspunsul era altul, dar sa nu-ti urce la cap. :rax2 Vezi la arabi, dar cica trebuie sa le intretii si sa le iubesti la fel... Nu te vad bine! :laugh2Deja am băgat capu' între umeri și, fluierând..... :)))) Numa' 4,ca ismail. :))) Încă 3 soacre, la fel, m-am scos! :)))
Vizitator jack k Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 tot aici sunteti mA saracilor ?eu iau micu dejun la nubasă ai poftă!
amuitatparolachematimilitia Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 Pute a Xoxo de la o posta =))Abia sa inscris si fuga la rubrica lui Ines tot aici sunteti mA saracilor ?eu iau micu dejun la nuba auleu varule vezi ca te prind astia cu matza an sac,o sa zica iara ai luat SPEISH si ejti panicat si ca vorbesti singur cu clone mie ami plake black angusu da la city grill, am luat si niste papanasi ce buni sant 1
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 3, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 3, 2019 auleu varule vezi ca te prind astia cu matza an sac,o sa zica iara ai luat SPEISH si ejti panicat si ca vorbesti singur cu clone mie ami plake black angusu da la city grill, am luat si niste papanasi ce buni sant ma prinde cu pula in gura lor =))DE AZI TREC PA CHINA WHITE level x doar pentru cunoscatori
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 3, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 3, 2019 nu stiu ce e blanc angus
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iunie 3, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 3, 2019 amada sa stii ca am planuri cu tine
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 amada sa stii ca am planuri cu tine Subforum special, in care sa lase doar oe cine vrea ea, asta ar fi un cadou frumos, ri ai spala toate pacatele :))) 1 3
Vizitator sleepingfox Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Postat Iunie 3, 2019 tot aici sunteti mA saracilor ?eu iau micu dejun la nuba al dreaq, ma-m speriat cand am citit Nuba (de fapt citesem duba) si ti-am dat un plus degeaba, ramai dator in plm :)) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 al dreaq, ma-m speriat cand am citit Nuba (de fapt citesem duba) si ti-am dat un plus degeaba, ramai dator in plm :)) Cea mai dureroasa masa e marele dejun =)) O sa ajunga Xoxo si acolo inainte sa ia liftu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2019 auleu varule vezi ca te prind astia cu matza an sac,o sa zica iara ai luat SPEISH si ejti panicat si ca vorbesti singur cu clone mie ami plake black angusu da la city grill, am luat si niste papanasi ce buni sant Sa dai smantana la o parte ca unii e alergici la proteina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum