Sari la conținut

Bruneta slim servicii xxx 0732885397

Postări Recomandate

• Oras:Mures

Am fost eu data trecuta cand ne-a vizitat. Avea locatia la blocurile de pe livezeni. Întâlnirea a fost ok. Fara prea multe povesti. Fata se adaptează, nu comenteaza la poziții. Pentru amatorii de fete very slim recomand. Singura obiectie a fost ca, deși afirma ca face CIM in momentul armarii a refuzat pe motivul ca cerusem inainte op. Ps: dupa întâlnire m-am gandit sa merg la cumparaturi si supriza. La supermarket ma întâlnesc cu dameza impreuna cu "prietenul" la cumparaturi

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Am fost eu data trecuta cand ne-a vizitat. Avea locatia la blocurile de pe livezeni. Întâlnirea a fost ok. Fara prea multe povesti. Fata se adaptează, nu comenteaza la poziții. Pentru amatorii de fete very slim recomand. Singura obiectie a fost ca, deși afirma ca face CIM in momentul armarii a refuzat pe motivul ca cerusem inainte op. Ps: dupa întâlnire m-am gandit sa merg la cumparaturi si supriza. La supermarket ma întâlnesc cu dameza impreuna cu "prietenul" la cumparaturi

cat ai dat? note?

multumim

Bitchy

Link spre comentariu

cat ai dat? note?

multumim

Bitchy

150 de verzi. Ca si aspect nu cred ca e nevoie de nota pentru ca se vede in poze.

Gfe 5 (iti faci treaba si pleci). Atitudine 7 (destul de amabila)

OP (cerut de mine) banal 5

NP 7

De anal nu am intrebat.

Pentru cine vrea sa incerce ceva o fetita foarte slim merita odata.

De revenit, nu cred

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator fardugol
Reputație: 0

Combinatia  OP sI CIM pe care o mentionai mai sus e cea mai tare, ca in bancu cu Bula care-i tot timpu protejat-scoate prezervativul doar cand face pipi si se f...te.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...