Sari la conținut

Aparitie noua 0735294792

Postări Recomandate

• Oras:In tara tuturor posibilitatilor
Postat

DZ1, intrebarea nu aici trebuia sa o pui, ci la intrebari si raspunsuri. Aici scri doar daca ai fost la ea si faci o recenzie. Fiind insa prima ta postare, te iertam. Dar sa fi mai atent pe viitor. Te asteptam cu recenzii. Daca nu apare intre timp o recenzie, rog un moderator sa mute topicul la intrebari si raspunsuri. Am uitat sa spun: pozele sunt "ciordite". Ii plin netul de ele.

P.S. Bine ai venit printre noi, DZ1.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

imi cer scuze, e prima mea postare :)

Postat

Haideti sa va spun ce am patit cu fata asta. O sun astazi si o intreb in ce zona sta. Imi zice ca pe Daliei. Cum eram la 5 minute de locatie ii spun ca in maxim 10 minute sunt la ea. In 9 minute eram la locul cu pricina si sun. Nu raspunde, intra mesageria. O fi la dus imi zic. Peste doua minute ii dau mesaj in care ii spun ca sunt in fata blocului. Nu stiam exact care e, dar m-am nimerit sa stau chiar in fata scarii. Niciun raspuns. Ce-i drept am vazut la un moment dat un domn vorbind incet la telefon si urcand apoi in scara. Atunci am inceput sa-mi fac griji. Ii dau un mesaj in care o intreb daca are rost sa astept. Ma suna dupa 2 minute cu numar privat si ma roaga sa astept 5-6 minute. Bine ii zic, dar sa nu fie mai mult. Cele 6 minute s-au facut 15, moment in care i-am dat din nou un mesaj in care i-am specificat lucrul asta. Dupa alte doua minute ma suna din nou, aceeasi fata, care imi spune ca, virgula, colega ei trebuie sa se elibereze si ca daca vreau, pot sa urc sa stau cu ea. Lucru pe care l-am si facut. Am intrat intr-o camera nefolosita si nu foarte curata, ocazie cu care am aflat ca in partament lucreaza trei fete, dintre care doua sunt ocupate: "a mea" si inca una. Pe pat am numarat, erau 10 sau 11 telefoane. Fata care m-a primit nu m-a atras deloc(decat prin vocea ei calda), ca aspect fizic nu mi-a placut: micutza, cam 1,60 m, slaba si fara forme. I-am spus ca nu e normal ce face colega ei, fata dandu-mi dreptate. In 5 minute maxim, vine si fata mea toata un zambet, cerandu-si scuze. I-am explicat si ei ca nu mi se pare normal ca in 10 minute (timp maxim in care am zis ca ajung la ea) sa ia deja pe altcineva. Hai ca daca era o ora, mai ziceam. Si-a insusit criticile si macar mi-a spus ca pot sa fac ce vreau. La cat de nervos eram, va dati seama ca nu am ramas, dar macar am reusit sa o vad pe duduie. Micutza si ea, cam 1,60-1,66 m., 45 de kg.maxim, dragutica la fatza si cu niste sani care pareau mari. De ce zic pareau, pentru ca avea un sutien cu push-up si poate sa fie doar o iluzie. Atitudinea nu a fost una nasoala din partea ei, ba cum spuneam si-a cerut scuze si nu s-a suparat deloc ca nu am ramas. I-am spus in schimb ca o voi cauta in momentul cand voi avea o dispozitie mai buna. Lucru pe care nu stiu daca o sa-l fac. La 200 de lei numarul si 300 de lei ora, clar gasesti ceva mai de calitate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.