Sari la conținut

Intrebare????

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

Fete si futaciosi gasim sa organizam undeva un sex in grup cu schimb de partenere si asa mai departe?

Astept un raspuns in special de la fete dar si de la baietii care vor sa ni se alature, rog mistocarii sa se abtina de la comentarii aiurea

Postat

Pai iti dai seama ca platite or sa fie ca doar nu ai vrea mova

• Oras:Arges
  • Oras:Arges
Postat

Fete si futaciosi gasim sa organizam undeva un sex in grup cu schimb de partenere si asa mai departe?

Astept un raspuns in special de la fete dar si de la baietii care vor sa ni se alature, rog mistocarii sa se abtina de la comentarii aiurea

In primul rand, ai femeie sa facem schimb ? Sau ai cumva in jur de 17 ani si crezi ca ne prostesti sa le aducem pe ale noastre sa nu mai dai tu bani la fetele de aici :))))

Postat

Nu am 17 am cu vreo 11 mai mult nu era vorba sa aduci nimik de acasa era ideea sa ne unim sa platim 2 3 4 fete sa facem ceva frumos deaia am si postat aici in ideea ca pote sunt si fete dornice de ceva banuti poate se si cunosc intre ele si iese ceva frumos

Vizitator ionuutzuu
Reputație: 0
Postat

Ăsta s-a gândit direct că tre' s-o aducă pe nevastă-sa la pula. Hal de om :))))))))

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Am si eu o intrebare, si nu e la mișto: ținând seama de calibrul si calitatea fetelor vizate de tine, te gândești sa vină fiecare cu peștele ei sau strângi tu banii si-i repartizezi ulterior? Sau ești cumva un antreprenor/pește si ai mirosit într-o astfel de petrecere o buna oportunitate de a revigora fetele, văzând că treaba nu mai merge decât până la primul ghici?

Postat

Nu sunt peste nu ma ocup cu asa ceva doar ca era interesant ceva necunoscuti la gramada cu cateva fete, dar vad ca genul asta nu prea prinde la noi. Ai nostri inca mai merg cu negociatul

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...