maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 17, 2019 Hello ! Astazi este ultima zi in Timisoara ! Disponibila pana la 23:00Va astept cu mult drag ! :* 4
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 17, 2019 :* 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14365 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 17, 2019 BIFAT SI ACEASTA DOMNISOARA! Dupa o incercare nereusita la Larissa, am ajuns intr-un final la Maria. Locatia binecunoscuta pentru cei care au fost la Eva (in trecut) sau la Cami (in prezent) - Circumvalatiunii. Programarea a fost relativ OK, cu o intaziere de 10 minute fata de ora stabilita, insa deloc deranjant. In ceea ce o priveste pe fata, prima impresie a fost neutra, nici prea, prea, nici foarte, foarte. Totusi, undeva peste medie. Sunt convins ca machiata ar fi fost mult mai OK. Insa caldura din apartament ar fi facut inutila aceasta “aranjare”. Inainte de toate am stat la obisnuita tigara de socializare, dupa care dus si la treaba. Nu inainte insa de a plati consumatia – 200 de lei o finalizare. Inainte de a ne apuca de treaba am fost anuntat ca masajul e din partea casei, nu insa si sarutul care costa 50 de lei in plus. Aici pot spune ca m-a cam pierdut, nu pentru ca n-as fi avut cei 50 de lei ci pentru ca mi se pare cam aiurea sa ceri in plus pentru asa ceva. Fie pui din start 250 de lei, fie spui ca sarutul e in functie de “chimie” sau de “toane”. O alta greseala de-a mea a fost ca nu m-am informat corect asupra oralului, care e DOAR protejat. Desi eram convins ca va fi un fiasco, n-a fost chiar asa. Fata a inceput cu un oral relativ bun, suficient de bun cat sa-l trezeaza pe “al meu” dupa care am trecut intr-un 69 si mai bun si am incheiat cu mine facandu-i oral fetei. Asta pot spune ca a fost cel mai bun moment al intalnirii, fata dand semne (prin gemete) ca ii place. Dupa cateva minute de munca, am trecut si la normal (pozitia misionar) unde in cateva minute am finalizat. Legat de normal, pot spune ca a fost si el relativ bun, cu implicare din partea fetei, insa fiind fara sarut e ca nunta fara lautari. La final am mai fumat o tigara de ramas bun si dus am fost. Timp total petrecut, in jur de 35 de minute. Jurizare: Locatie: 9 (baia curata, dotata cu de toate, inclusiv deodorant barbatesc, insa foarte cald deoarece nu merge aerul conditionat)Aspect: 9 (cam 1.65 m., sani mici, frumusica la fata (machiata probabil e chiar furmoasa), fundul e piesa de rezistenta)Atitudine: 9 (un partener de dialog placut)GFE: - (fiind afara sarut nu-l pot puncta. Nu din cauza ca nu s-ar saruta, ci pentru ca e extra. Si de adata asta chiar nu am vrut sa platesc. Nu de alta, dar am avut parte la 200 de lei finalizarea de sarut din belsug).Igiena: 9,5 (miros placut, savarina gustoasa)Oral (protejat): 8 (fiind protejat nu pot da mai mult ).Normal: 8,5 (relativ OK in lipsa sarutului).Raport calitate/pret: acceptabil (200 de lei. Nu spun bun pentru ca la 200 de lei finalizarea am avut parte de servicii mult mai bune).De recomandat: DA. (pentru cine doreste o fata frumusica, Maria poate fi o solutie. Eu unul nu cred ca o sa o mai vizitez. Poate doar in cazul in care sarutul va fi inclus in cei 200 de lei). P.S. Pozele sunt reale, fata fiind imbracata in sutienul si chilotei din poza de mai sus. 8
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 17, 2019 BIFAT SI ACEASTA DOMNISOARA! Dupa o incercare nereusita la Larissa, am ajuns intr-un final la Maria. Locatia binecunoscuta pentru cei care au fost la Eva (in trecut) sau la Cami (in prezent) - Circumvalatiunii. Programarea a fost relativ OK, cu o intaziere de 10 minute fata de ora stabilita, insa deloc deranjant. In ceea ce o priveste pe fata, prima impresie a fost neutra, nici prea, prea, nici foarte, foarte. Totusi, undeva peste medie. Sunt convins ca machiata ar fi fost mult mai OK. Insa caldura din apartament ar fi facut inutila aceasta “aranjare”. Inainte de toate am stat la obisnuita tigara de socializare, dupa care dus si la treaba. Nu inainte insa de a plati consumatia – 200 de lei o finalizare. Inainte de a ne apuca de treaba am fost anuntat ca masajul e din partea casei, nu insa si sarutul care costa 50 de lei in plus. Aici pot spune ca m-a cam pierdut, nu pentru ca n-as fi avut cei 50 de lei ci pentru ca mi se pare cam aiurea sa ceri in plus pentru asa ceva. Fie pui din start 250 de lei, fie spui ca sarutul e in functie de “chimie” sau de “toane”. O alta greseala de-a mea a fost ca nu m-am informat corect asupra oralului, care e DOAR protejat. Desi eram convins ca va fi un fiasco, n-a fost chiar asa. Fata a inceput cu un oral relativ bun, suficient de bun cat sa-l trezeaza pe “al meu” dupa care am trecut intr-un 69 si mai bun si am incheiat cu mine facandu-i oral fetei. Asta pot spune ca a fost cel mai bun moment al intalnirii, fata dand semne (prin gemete) ca ii place. Dupa cateva minute de munca, am trecut si la normal (pozitia misionar) unde in cateva minute am finalizat. Legat de normal, pot spune ca a fost si el relativ bun, cu implicare din partea fetei, insa fiind fara sarut e ca nunta fara lautari. La final am mai fumat o tigara de ramas bun si dus am fost. Timp total petrecut, in jur de 35 de minute. Jurizare: Locatie: 9 (baia curata, dotata cu de toate, inclusiv deodorant barbatesc, insa foarte cald deoarece nu merge aerul conditionat)Aspect: 9 (cam 1.65 m., sani mici, frumusica la fata (machiata probabil e chiar furmoasa), fundul e piesa de rezistenta)Atitudine: 9 (un partener de dialog placut)GFE: - (fiind afara sarut nu-l pot puncta. Nu din cauza ca nu s-ar saruta, ci pentru ca e extra. Si de adata asta chiar nu am vrut sa platesc. Nu de alta, dar am avut parte la 200 de lei finalizarea de sarut din belsug).Igiena: 9,5 (miros placut, savarina gustoasa)Oral (protejat): 8 (fiind protejat nu pot da mai mult ).Normal: 8,5 (relativ OK in lipsa sarutului).Raport calitate/pret: acceptabil (200 de lei. Nu spun bun pentru ca la 200 de lei finalizarea am avut parte de servicii mult mai bune).De recomandat: DA. (pentru cine doreste o fata frumusica, Maria poate fi o solutie. Eu unul nu cred ca o sa o mai vizitez. Poate doar in cazul in care sarutul va fi inclus in cei 200 de lei). P.S. Pozele sunt reale, fata fiind imbracata in sutienul si chilotei din poza de mai sus. iti multumesc din suflet pentru note ! Te mai astept cu mare drag ! :* 1
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 26, 2019 Hello ! De maine sunt disponibila in Timisoara pentru cateva zile ! Va sarut si va astept cu mare drag ! :* 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 Mai ce fain te-ai asortat!:)Place ochiului.Serviciile tale sunt valabile cele din primul post?
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 26, 2019 Mai ce fain te-ai asortat!:)Place ochiului.Serviciile tale sunt valabile cele din primul post?Serviciile mele sunt :-Oral protejat-Normal Protejat, 69 , French kiss(in functie de compatibilitate/igiena extra 50) , COB ,atingeri,mici fantezii , dus impreuna , masaj , cupluri !-Accept anilingus si cunilingus!Pentru mai multe detalii si programari nu ezitati sa ma contactati ! Raspund si la SMS si WhatsappNu raspund la numar privat !PS : ANAL si CIM nu accept indiferent de suma oferita ! Cadoul (oferit inainte de dusul obligatoriu) : -200lei/ 1 fin in decurs de 30 min-350lei/1h ( 1-2 fin ) Locatie : Piata Victoriei nr.7
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Maria, vei avea cumva și colega? :)
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 27, 2019 Maria, vei avea cumva și colega? :) Nu ! Sunt singurica :*
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Nu ! Sunt singurica :* E bine și așa... Cu toate că aveam atâtea'n plan! :DProgramul tot așa îl ai?00:00... 01:00? :)
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 27, 2019 E bine și așa... Cu toate că aveam atâtea'n plan! :DProgramul tot așa îl ai?00:00... 01:00? :) da ! Te astept cu mare drag ! 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 da ! Te astept cu mare drag ! Așa să faci! :d 1
ferisabintm Reputație: 1 Postat Iunie 27, 2019 Postat Iunie 27, 2019 Hello ! De maine sunt disponibila in Timisoara pentru cateva zile ! Va sarut si va astept cu mare drag ! :* Cate zile o sa stai in Timisoara? Pana cand? Pentru ca si eu o sa vreau sa vin neaparat din nou la tine, te sarut bby 1
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 27, 2019 Cate zile o sa stai in Timisoara? Pana cand? Pentru ca si eu o sa vreau sa vin neaparat din nou la tine, te sarut bbypana luni :* 1
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 27, 2019 Disponibila pana la ora 01:00 ! :* 3
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 28, 2019 Buna dimi ! Astazi sunt disponibila pentru voi pana la ora 01:00 ! Programarile se pot face atat telefonic , cat si pe whatsapp sau mesaj ! 0756435541 :* 1 1
asus_cok Reputație: 37 Postat Iunie 28, 2019 Postat Iunie 28, 2019 Pretul marit...fara ON si french kiss extra 50 ron...asta da îmbunătățire...mai puține servicii si mai scump...Succes...
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 28, 2019 Pretul marit...fara ON si french kiss extra 50 ron...asta da îmbunătățire...mai puține servicii si mai scump...Succes...Anuntul meu este pentru domnii care pun pret pe calitate nu pe cantitate ! :* 1
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 28, 2019 ❤️ 3
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 29, 2019 Disponibila pentru programari pana seara la 01:00 ! Va sarut si va astept cu drag ! :* 2
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 29, 2019 ❤Dragii mei am facut o mica modificare la sevicii si tarife ! Serviciile mele sunt :-Oral protejat ✔ Inclus-Normal Protejat✔Inclus-69✔Inclus-French kiss(in functie de compatibilitate/igiena)✔Inclus-COB ,atingeri,mici fantezii , dus impreuna , masaj , cupluri !✔Inclus-Accept anilingus si cunilingus!✔-Dominare Soft✔Inclus-Uro activ extra 50Pentru mai multe detalii si programari nu ezitati sa ma contactati ! Raspund si la SMS si WhatsappNu raspund la numar privat ! 0756435541 ☎PS : ANAL si CIM nu accept indiferent de suma oferita ! Cadoul (oferit inainte de dusul obligatoriu) : -200lei/ 1 fin in decurs de 30 min-300lei/ 1h ( 1-2 fin ) Locatie : Piata Victoriei nr.7 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2019 Postat Iunie 29, 2019 Măi Maria!!De ce ai luat decizia asta?!?Mai bine ofereai ON înloc FK. Decât să te pupi cu toți mai bine îți etalai talentul într-un mod plăcut!
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 30, 2019 Buna Dimineata dragilor !Maine plec din Timisoara !A fost o vizita scurta dar foarte placuta !Astazi sunt disponibila pana la ora 01:00 ! Va astept cu mult drag ! :* 1
maria1998 Reputație: 184 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 30, 2019 :* 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2019 Postat Iunie 30, 2019 E! Asta este...Dacă vreodată schimbi din OP pe ON...Te vizitez. :DBafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum