dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 12, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 12, 2022 💘Buna dimineața,disponibilă pentru programări!💘 ♥️ULTIMELE ZILE!♥️ Pupici!🥰💋 1 5
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 12, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 12, 2022 💥🥰Dragilor pentru astăzi mai am locuri disponibile de la 16:00-19:00!💥🥰 In caz ca nu răspund la tel va rog să-mi lăsați un mesaj pe WhatsApp!💥🥰 pupici și va aștept cu drag!💥🥰
Juanpablo Reputație: 526 Postat Decembrie 12, 2022 Oras:Ar Bh Oras:Ar Bh Postat Decembrie 12, 2022 Cu ceva treabă prin Cluj,am vizitat- o pe Diana. Nu este o necunoscută pentru mine, ne-am mai întâlnit,doar de două ori,din păcate. Programare făcută prin whatsap cu o zi înainte, respectate de ambele părți. Locația bine știută de mine,am mai umblat pe aici. Ajung mai repede de ora stabilită, și îi scriu dacă poate să mă primească mai repede. Am avut noroc, și am intrat cu jumătate de oră mai devreme. Urc deschide ușa,ea in spatele ușii,nu știa cine vine, când mă vede ,a tu ești, mă îmbrățișează un 😘. Zic,tu mă mai cunoști,zice ,da dar cum să nu. Am rămas surprins plăcut. M-a invitat la un pahar cu apă,am stat de vorbă, am lăsat cadoul pe masă din propria inițiativă, și la duș. După duș in cameră,unde ne mai îmbrățișăm, FK din ăla bun,nu numa pupic pe buze. In pat cu noi ,am inceput să mă joc cu sânii ei frumoși, micuți, sărutănd tot corpul,ajung la păsărica ei proaspăt epilată, curată. A urmat ea cu ON ,destul de Deep cu multă salivă, însă fără atenție la împrejurimi. Am incercat trei poziții unde participă și ea. Final ON,pe sânii ei. Am primit mult FK,cum îmi place mie, și multe îmbrățișări. Am mai stat de vorbă,ai ce vorbi cu ea, după atâtea timp de când nu ne-am văzut. Locația, modernă,cu de toate. Aspect; slim,aproape skiny așa cum îmi place mie, față frumoasă, zâmbește mereu,este foarte de treabă. Gfe.. lipicioasa,cu FK. ON...destul de Deep,executat bine, însă fără atenție la 00. NP...se implică,nu comentează la poziții. Este de recomandat, și de re vizită cu siguranță. Спасибо Диана! 😘 До свидания!!! 5 2
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 13, 2022 Acum 16 ore, Juanpablo a spus: Cu ceva treabă prin Cluj,am vizitat- o pe Diana. Nu este o necunoscută pentru mine, ne-am mai întâlnit,doar de două ori,din păcate. Programare făcută prin whatsap cu o zi înainte, respectate de ambele părți. Locația bine știută de mine,am mai umblat pe aici. Ajung mai repede de ora stabilită, și îi scriu dacă poate să mă primească mai repede. Am avut noroc, și am intrat cu jumătate de oră mai devreme. Urc deschide ușa,ea in spatele ușii,nu știa cine vine, când mă vede ,a tu ești, mă îmbrățișează un 😘. Zic,tu mă mai cunoști,zice ,da dar cum să nu. Am rămas surprins plăcut. M-a invitat la un pahar cu apă,am stat de vorbă, am lăsat cadoul pe masă din propria inițiativă, și la duș. După duș in cameră,unde ne mai îmbrățișăm, FK din ăla bun,nu numa pupic pe buze. In pat cu noi ,am inceput să mă joc cu sânii ei frumoși, micuți, sărutănd tot corpul,ajung la păsărica ei proaspăt epilată, curată. A urmat ea cu ON ,destul de Deep cu multă salivă, însă fără atenție la împrejurimi. Am incercat trei poziții unde participă și ea. Final ON,pe sânii ei. Am primit mult FK,cum îmi place mie, și multe îmbrățișări. Am mai stat de vorbă,ai ce vorbi cu ea, după atâtea timp de când nu ne-am văzut. Locația, modernă,cu de toate. Aspect; slim,aproape skiny așa cum îmi place mie, față frumoasă, zâmbește mereu,este foarte de treabă. Gfe.. lipicioasa,cu FK. ON...destul de Deep,executat bine, însă fără atenție la 00. NP...se implică,nu comentează la poziții. Este de recomandat, și de re vizită cu siguranță. Спасибо Диана! 😘 До свидания!!! Îți multumesc pentru vizita și pentru cele scrise...🥰 te pup și te mai aștept cu mare drag!💋
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 14, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 14, 2022 😻😻😻 1 3
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 15, 2022 🥰💘Buna dimineața!💘🥰 💣Disponibilă pentru programări,ultimele 4 zile!💣pupici!💋 2 4
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 16, 2022 💌💞Disponibilă!💞💌 2 5
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 17, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 17, 2022 ♥️💯Buna dragilor,disponibilă pentru programări!💯♥️ Luni va fi ultima zi!💯♥️ Va pup și va aștept cu drag... 🥰😻weekend minunat tuturor!🥰😻
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 19, 2022 💘😻Buna dimineața!😻💘 💥💌Disponibilă pentru programări,ultima zi!💌💥 Va pup și va aștept cu drag!💋♥️ 2
dia_dia Reputație: 2725 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Decembrie 19, 2022 📌Vizita mea a luat sfârșit in orașul vostru minunat📌 💓😻Va multumesc la toți pentru primire și vizite!💞 🎄🎈🎇SĂRBĂTORI FERICITE VA DORESC!🎇🎈🎄 ⛔📵INDISPONIBILA!📵⛔ 1
chiareu21 Reputație: 392 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Decembrie 19, 2022 2 hours ago, dia_dia said: 📌Vizita mea a luat sfârșit in orașul vostru minunat📌 💓😻Va multumesc la toți pentru primire și vizite!💞 🎄🎈🎇SĂRBĂTORI FERICITE VA DORESC!🎇🎈🎄 ⛔📵INDISPONIBILA!📵⛔ sarbatori fericite si tie Dia !
amedeo13 Reputație: 1314 Postat Decembrie 30, 2022 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Decembrie 30, 2022 La 19.12.2022 la 23:10, chiareu21 a spus: sarbatori fericite si tie Dia ! Sarbatori fericite frumusete !!!!!!
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 12, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 12, 2023 🥰Buna băieți,de mâine dimineața voi fi disponibilă pt programări!🥰 ❌❌❌Țin sa va anunț ca mi-am pus inplant mamar și încă port bustiera... din păcate nu va puteți bucura de sânii mei o perioada.❌❌❌ Serviciile mele sunt : 💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ. 💥sex normal doar protejat (diferite poziții) 💥masaj de relaxare 💥accept cunnilingus annilingus 💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 💥poziția 69 💥foot fetish 💥sărutări corporale 💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt) Tarifele mele sunt: 200 (fin) -30 min 300(ora)-(1-2 fin) Va pup și va aștept cu drag sa ne revedem/vedem! 6
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 13, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 13, 2023 ❤️Buna dimineața!❤️ 💥Disponibilă pt programări pana la 21:00!💥 Pupici!💋😻 6
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 14, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 14, 2023 Buna dimineața dragilor,disponibilă pt voi! 7
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 15, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 15, 2023 ❤️Buna dimineața!❤️ 🤗Disponibilă pentru programări, va pup și va aștept cu drag!🤗 1 5
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 16, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 16, 2023 🥰❤️Disponibilă!❤️🥰 1 5
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 17, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 17, 2023 🥰Buna băieți,disponibilă pt programări!🥰 4
zeus2023 Reputație: 96 Postat Martie 17, 2023 Oras:România Oras:România Postat Martie 17, 2023 Erai frumoasă și înainte dar acum cu sânii turnați arăți și mai 😋😋😋 1 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 20, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 20, 2023 🥰Buna dimineața!🥰 🤗Disponibilă pentru programări,pupici și va aștept cu drag!🤗 4
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 21, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 21, 2023 💥Disponibilă!💥
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 22, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 22, 2023 ❤️Buna dimineața băieți, pt astăzi locuri disponibile de la ora 12:00 pana la 16:00 inclusiv!❤️ pupici! 6
despera25do Reputație: 183 Postat Martie 22, 2023 Oras:cluj Oras:cluj Postat Martie 22, 2023 Acum 14 ore, dia_dia a spus: ❤️Buna dimineața băieți, pt astăzi locuri disponibile de la ora 12:00 pana la 16:00 inclusiv!❤️ pupici! Cat mai stai in Cluj frumusete,saptamana viitoare te mai prind? 1
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 24, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 24, 2023 La 23.03.2023 la 0:17, despera25do a spus: Cat mai stai in Cluj frumusete,saptamana viitoare te mai prind? Buna! Mai sunt in Oraș azi și mâine!
dia_dia Reputație: 2725 Postat Martie 25, 2023 Oras:Ardeal Indisponibila Oras:Ardeal Indisponibila Postat Martie 25, 2023 🤗Buna dimineața!🤗 ❤️Ultima zi disponibilă la voi, pupici și weekend minunat sa aveți!❤️ 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum