larisa86 Reputație: 58 Postat Iunie 4, 2019 Oras:București Oras:București Postat Iunie 4, 2019 Ai vrea sa ma cunosti ? Sunt o fire sensibilă îmi place sa cunosc cât mai multe persoane sunt comunicativa,open-mind,vesela ! Cer ceea ce eu ofer respect și bun simt ! Serviciile mele sunt de top fără graba și fără surprize neplăcute ; nu vei regreta timpul petrecut alături de mine ! Din contra vei dori sa ma revezi garantat ! Unul din atuurile mele este masajul ; sunt calificata in arta masajului ceea ce vei avea parte și tu in timpul petrecut alături de mine .LOCATIA : in apropiere Mall Vitan foarte curat condiții foarte bune ,parcare disponibilă in zona . SERVICII : sex normal in diferite poziții , oral protejat ! 69,finalizare pe corp,sărut in funcție de igiena și de chimia dintr e noi doi , masaj de relaxare, masaj erotic , masaj la prostata , finalizare prin tehnici ale masajului erotic , striptease, dominare soft ! Facesitting. Aștept si propuneri ma puteți găsi la nr 0726602672 Prețul finalizare 200 Ron - Ora 400 Ron -90 min 500 RonDiscount la doua sau mai multe oreOBS : Poza de la profil și cele ce vor urma sunt profesionale făcută de un fotograf profesionist ! Eu sunt fata din poze real ! Cum vedeti in pozele postate anterior am culoarea parului blond ! Garantat poze reale !
trica123 Reputație: 104 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Care pula mea poze? Ca ai o singura poza si din aia nu se intelege nimic. 1
vpop Reputație: 384 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Atata abureala si nici macar o fotografie ok. Pune-ti o punga pe fata si fa o poza in oglinda, ce naiba e asa de greu. Daca erai vreo bunaciune puneai sute de poze aici, dar inseamna ca nu ai ce sa arati.
nimfodream Reputație: -1 Postat Iunie 7, 2019 Telefon: 0729295374 Oras:Bucuresti Telefon: 0729295374 Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2019 Am vrea sa te cunoastem dar deocamdata nu vedem poze....
larisa86 Reputație: 58 Postat Iunie 7, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 7, 2019 Poze
alex95x Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2019 Postat Iunie 8, 2019 PozeBuna.As vrea si eu sa vin la masaj,dar sunt interesat de masaj axat in principal asupra testiculelor.Ai vrea sa faci asa ceva? :blushing2
trica123 Reputație: 104 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Asta e si proasta ma, fa-ti in pula mea niste poze normale din care sa intelegem ceva
Postări Recomandate