Sari la conținut

Blonda Senzuala 0729608424

Postări Recomandate

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

I-am dat un mesaj sâmbătă noaptea pe la 1...spre 2 noaptea. 

N-a răspuns :(

Habar n'are ce-a pierdut! 

• Like 1
Vizitator unicool
Postat

am vorbit eu cu ea si sper sa si ajung la ea sa vad....100 finalizarea oral si normal, oral neprotejat, 200 ora, locatie pe langa AEM.

• Oras:Timișoara
Postat

Imi cer scuze da am gresit .. Ma gandem la alceva in mometul cand postam 😥😥😥

Postat

I-am dat un mesaj sâmbătă noaptea pe la 1...spre 2 noaptea.

N-a răspuns :(

Habar n'are ce-a pierdut!

A pierdut o pula și maxim 200 lei..... 😂😂
  • Like 1
Vizitator cozonacq
Postat

100.

Și ocazia să între în Hall of fame! :) 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
Postat

100.

Și ocazia să între în Hall of fame! :) 

Sa inteleg ca o umpleai de note de 10+++++++, 10*********, 10 cu felicitari, "the best in town", etc?

Vizitator cozonacq
Postat

:laugh2

Nu, nu fac eu d'astea.

Dar o învățăm ce și cum să facă pentru a lua note de 10, de la alții. :) 

• Membru Premium
Postat

Locatia e pe Gheorghe Lazăr.

Tie ti-a spus la AEM ?

O fi un magazin cu produse de la AEM pe Gheorghe Lazar :laugh2.

Postat

Arata bine albiciunea in poze, sunt curios de prestație...

Postat

Am sunat-o și eu, 100 fin 200, cică sa mutat de curând pe ghe Lazar, oralul este la alegere on sau op, pare puțin pierduta in galaxie răspunde cu întârziere la întrebări, are o voce drăguță, nu lucrează pe baza de programare, deci posibil sa îți iei și o țeapă( nu că de la cele cu programări nu ai putea lua teapa) o să încerc să ajung la ea săpt asta,

Vizitator unicool
Postat

Locatia e pe Gheorghe Lazăr.

Tie ti-a spus la AEM ?

Garantat AEM a spus.....Buziasului pe langa AEM si sa sun cand ajung la AEM. am mai incercat sa sun dupa sa merg, dar nu am mai prins-o.....a avut telefonul inchis mare parte si odata a sunat dar nu a raspuns asa ca am ajuns la alta.

Postat

Tocmai am iesit de la aceasta domnisoara!

Aspect: 7.5..poze reale, dar o avantajeaza foarte mult..e mai trecuta prin viata,ca sa zic altfel!..am avut si mai rele!!

ON: 8..e lent, ciudat,dar placut! Pare ca nu stie, dar face sa fie bine si bine a facut( finalizare orala)

NP: 7..nu comenteaza, sta cum vrei tu..daar nu prea participa!zicea ca,daca stau o ora o sa fie bn!

Tarif: 100/200 ..

Am stat o finalizare! Timp petrecut 30 min dtd!

Nu stiu daca as revenii!

E ok..dar e ciudata, zice ca are 25 ani,are o fetita, face doar de 2 sapt...etc

E putin "prostuta" ! Nu gasesc un cuvant acum, care sa o descrie!

I am zis de anal, ar vrea sa incerce dar sa nu fie brutal!

I am dat 100 lei pt o finalizare,dar i am zis ca eu sunt mai rapid si daca pot de acei 100 lei sa facem 2 finalizari!:)) a fost de acord..bineinteles ca, nu am ramas, doar o fin!!

• Like 3
Postat

I am zis de anal, ar vrea sa incerce dar sa nu fie brutal!

ÃŽntr-o finalizare, la 100 de lei și AP?

N-ar fi răuðŸ˜ðŸ˜

Postat

Numai ce am plecat de la domnisoara

Mai tipa e super ok. Adică nu te grăbește mai deloc și e și plăcută. E finuta.

Asa cum a spus colegu e înceată dar mai bine asa decât la o fomista care sa îți ia doar bani și mai pleci și dezamăgit. În ansamblu a fost bine

ON parca se simte ca e începătoare 8

NP pot sa spun ca nu a avut gesturi și figuri. Am schimbat câteva poziția mai lungi

Tarif 200

Am stat o ora fără graba

Eu zic ca e de revenit

• Like 3
Postat

Cum arata la corp mai cu forme are fundul mare ??

Postat

am fost si eu zilele astea la fata din anunt

Concluzie: note maxime pentru efort si bunavointa, note ceva mai mici in rest

Contact: 10. a raspuns imediat, foarte cooperanta si politicoasa, scurt si obiect

Locatie: 9. usor de gasit si parcat, blocul turn de pe Circumvalatiunii chiar langa parcarea Kaufland. Un apartament cu 2 camere cred, decent, era prezenta o colega cu multe tatuaje

Aspect fizic: 7. pozele sunt mult diferite fata realitate, ori sunt foarte vechi, ori cumva prelucrate insa in realitate e diferita, deci pozele nu sunt relevante. Slabuta, par vopsit, aspect acceptabil, mai putin sanii care sunt lasati. Foarte curata.

Atitudine/servicii: 10. foarte cooperanta si se straduieste. Am luat o finalizare, 100 lei, jumate de ora. Face un oral foarte fin si foarte fain. Ca atitudine, e premianta.

Concluzie generala: eu o recomand si cel mai probabil mai merg la ea. 

P.S. stie de forum si vede ce se scrie aici.

• Like 3
Postat

Salut. Cei care au fost la ia cateva informati? As vrea sa merg .. se saruta? Ce face neprotejat? Am inteles ca face si 2 finalizari la 100 lei? Am vazut ca a scris un baiat pe aici . Multumesc

Postat

Bun, am vizitat și eu pe domnișoara, că și experiența a fost mediocră spre ok, am sunat-o aseară am vb cu ea și am stabilit că ne vedem la 9 dimineață, ceea ce nu sa întâmplat,că cică nu sa trezit,trecem peste, noroc că am avut și ceva treburi de rezolvat prin zona iar pe la 10:40 a răspuns la telefon și și-a cerut scuze că nu sa trezit, am urcat sus, și după atata umblat prin oraș am cerut să merg la dush, aici vine partea nasoala, am intrat în baie Nain prosop,Nain gel de dus în jurul dusului puțin mai multa igrasie,m am dusuit repede și m am sters cu hârtie igienică,am intrat în camera minunilor și am început cu un on bine executat, multa 🤤, tente de Deep,urmat de un lot, am cerut capra din păcate dădea semne că o doare spre surprinderea mea( zic asta că nu sunt cine știe ce pulalau cu 20 cm) am schimbat în misionar unde am finalizat, m am șters cu șervețele umede și roiul , jurizare:

On 9: bun, bine executat,mi a plăcut atenție la oo

Np 7: nimic special in np normal

Gfe 4: fk nu , nici nu am fost curios

Locație 3: zona accesibila dar baia lasă de dorit

Atitudine 8: încearcă să se fac plăcută, a fost ok

Aspect 7: cum a spus și colegul realitatea diferita de poze e o fata ok dar nu îți rupi gatul după ea

Igiena 8: nu a dat semne că ar merge la dus după ce am terminat, sa îmbrăcat direct in pantaloni scurți

De recomandat nu știu mie mi-a plăcut oralul maxim

De revenit pt mn da pt oral

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...