mykykyky Reputație: 108 Postat Iunie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Telefon: [email protected] Oras:Peste tot! Postat Iunie 11, 2013 SalutareM-am hotarat sa scriu pe "zona voastra" pentru ca voi sunteti mai in tema decat mine cu ceea ce zboara pe la voi, chiar daca ajung rar in Tm , ultima delegatie (acum vreo 2 ani!!!) "peste noapte " s-a lasat cu doua gang-banguri....In acel moment nu stiam de portalul nostru...sursa mea de inspiratie fiind publi24...plin de poze si nr de telefon... Dupa studiul de rigoare am ales cateva dameze pe care le-am si sunat...si am inceput aventura... Prima ...locatia undeva pe bulevardul cu punctele cardinale...inspre politia judeteana( sper ca nu gresesc , dar nu cunosc asa bine Tm pe zone) parca, etaj 9/10, avea niste poze din spate pe pat, ceva chilotei rosii, cur bestial...Oricum ajuns la locatie, cam saracuta, mobila veche, matusa putin colorata si destul de obraznica, a prestat OP+NP+Anal=300 ron destul de binisor...mai ales analul unde am bagat din top...parca ma razbunam pe ea... )...Oricum nu mia stiu cum o cheama...probabil voi o stiti....pt bifa merita Ei si acum incepe defapt intrebarea mea.... Ajuns la hotel si inca dornic de un scoring am inceput sa caut prin documentie ...si am ajuns la "Nico" asa zicea ca o cheama, o papusa de fata undeva la 19-20 ani, miniona, 1.60 cm, 45 kg...roscatica, parul pana la umeri si cu pistrui...atunci presta cu o tipa voluptoasa bine, bruneta, (Dana, parca...Nu Dana Voluptoasa din Topul vostru...sigur) si erau singurele care erau cu fata in poza...ziceau ca aveau locatia la ceva pensiune/hotel...tin minte si acum poza ...amandoua pe pat...cuvertura albastra...si incercau sa o bage pe bruneta mare la inaintare....Eu am sunat pe la 2 noptea , raspunde buneta...zice aca colega doarme...pana la urma o trezeste ...si dupa vreo 1.5 ore de negocieri am reusit sa o fac sa vina la hotel...Vanila ...(ca sa intelegeti dorinta...daca imi doresc ceva ...am asteptat 2 ani sa punctez la o prietena si am facut-o numai din telefon)...pentru 150 Ron numarul (nu stia ce o asteapta...adica minim o ora) + 50 ron Taxi. Apare papusica...ce sa mai grozava...imi multumesc si azi pt experienta...incepem cu un dus separat...FK...singura data...nu sunt un mare fan....oral incredibil...luata in toata pozitiile...inclusiv eu in picioare si ea cu capul la ...cap... ...dupa care incercam tot asa cam 1.5 ore in total...(fara anal...rautataea am lasat-o la putin colorata de mai devreme)...cu un finish maxim COF/CIM...numai cand ma gandesc deja incepe mititelu...Am povestit cu ea , zicea ca are 19.ani ca ii din Ludus...ca are un copil...ca a dansat in ceva bar acolo...si de putin timp era in Tm...ca prietenul o punea ( nu mai stiu sigur asta)...si ca mai are o sora grozava care se mai baga si ea la produs...lasat banii pe televizor eu am intrat la dus...am iesit si nu se atinsese de bani...am apreciat la maxim asta .... Am sunat-o si a doua zi de pe drum sa ii multumesc pentru experienta grozava( GFE 12 pt mine)...dupa cateva luni (asta se intampla prin noiembrie ) sun din nou...inchis...o sun pe colega ei plinuta(avea mesaje de genul...piersicuta mea dulce, nectarina ...etc) ...si imi zice ca "NICO" era plecata in Austria la munca... De atunci m-am mai uitat la poze din anunturi in speranta ca o mai vad sa punctez inca odata...dar nu am reusit...nici macar pe prietena ei...sa mai aflu de ea daca stie...am si sters numerele dupa cateva luni.... Asadar prieteni...care ati avut rabdare sa cititi tot...poate o recunoaste cineva ...si mai stie ceva de ea...PLS un mess. Oricum doresc tuturor macar odata sa traiasca cu intensitatea cu care am trait eu experienta....cu o ...colega!... Respect maxim!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum