Sari la conținut

0728540043 PUSTOAICA sexy

Postări Recomandate

• Oras:in ... cu liftu`
Postat

PUSTOAICA sexy, foarte draguta, 21 ani, 1.70 m, 52 kg, te astept pt. a te satisface pe deplin, masaj, oral pasional, normal, pozitii diverse, cunnil., 69, mici fantezii, poze reale, Dristor, 11 Jun 18:50

0728.540.043

50fin / 120ora

post-64579-0-90646700-1370986648_thumb.jpg

post-64579-0-43826300-1370986649_thumb.jpg

post-64579-0-94989800-1370986649_thumb.jpg

post-64579-0-45586400-1370986650_thumb.jpg

post-64579-0-92433100-1370986650_thumb.jpg

post-64579-0-59015600-1370986651_thumb.jpg

post-64579-0-01169600-1370986652_thumb.jpg

Postat

Am fost la ea saptamana trecuta. Locatia e in Dristor, pe langa rondul ce duce spre Baba Novac. La parterul scarii e o farmacie/cabinet stomatologic, nu mai tin minte. Finalizarea e 50RON/fin sau 100RON/ora.

Apartamentul are 2-3 camere, destul de dragut, insa baia lasa de dorit, din cauza baltii ce ea pe toata podeaua. Mai are o colega, am vazut-o la fata, parea sa fie roscata totusi nu pot zice ca as fi vrut s-o savurez si pe ea.

Pozele sunt reale, fata nu are mai mult de 1.60m, slim, buci si sani placuti. A inceput cu un oral lent, cam slabutz, neprotejat, iar dupa cateva minute pune preze si continua cu acelasi oral. Peste 5 min ma intreaba daca bagam caprita, nu refuz, si incep a pompa. Geme fals, dar placut. Privelestea minunata, bucile sar in sus-jos in urma "impactului"... :) iar dupa ceva timp urmeaza si finalizarea in preze. Mi-a dat servetel, plecat la dush si parasit locatia.

Note:

Aspect: 8, corp slim, draguta la fata, inocenta, zici ca deabia termina scoala

GFE: 5, nimic spectalos, totusi amabila

Oral: 6, fara mari artificii

Normal: 7, datorita privelistii. Mai incearca sa se miste si ea, dar foarte lights

Recomand pentru o descarcare rapida. Merita sa o vezi caprita. :)

• Like 7
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am fost azi la domnisoara,pare timida la telefon dar nu e...la fata locului zici ca tipa cand vorbeste :)))

Se mai auzea cineva in casa, a mentionat la sfarsit ca mai are o colega.

Eu sunt genul caruia ii place un oral cum trebuie inainte de a pune caciulita...in fine

Note:

Oral 3 - pt ca a incercat sa ia mai mult de 3 cm in gura

Normal 8 are fund frumos

Gfe - aiurea 3

La sfarsit a zis hai ca deja sa facut 30 minute si o doare gura :)))

Trageti voi concluzia. 50 ron

• Like 4
Postat

Sustin ce afirma colegul @xoxo2u ca fiind corect si in concordantza cu realitate, din pacate.

Am capsat si eu aici, dupa cum urmeaza:

Am sunat joia trecuta pe la un 18:30, mi-a raspuns duduia, mi-a confirmat ca pozele sunt reale mi-a recitat meniul (oral/normal, 50fin/120h) si mi-a explicat in mare cam pe unde, urmand ca detaliile sa le aflu atunci cand ajung in zona. Am ajuns cam in vreo 30min idea este ca pe la 19:00 telefonul era inchis. Zic, plm... m-am miscat eu greu si probabil duduia si-a terminat programul.

Am revenit cu un telefon ziua urmatoare, pe la 10:30, aceiasi discutie imbecila, dupa care s-a jurat pe carne de broasca ca nu a avut telefonul inchis (primul semnal de alarma pe care l-am ignorat) seara precedenta. Toate bune si frumoase, imbiat de gagica din poze care arata f bine am purces la drum, din nou am ajung in locatie cam in 25-30min, punctul de reper general fiind ING-ul din rondul Baba Novac, vis-a-vis Posta Romana. Am suna, mi-a raspund duduia, mi-a indricat al-3lea bloc spre Dristor, etajul 1. Am sunat la interfonul cu indicat, am urcat, magie... s-a deschis usa singura si plm... am intrat. Ascunsa dupa usa intr-un semi-semi intuneric (max ~15% lumina) o faptura mititica, un pic slabuta, de etnie... care nu prea batea cu pozele, decat daca intre timp si-a pierdut rotunjimea coapselor si mare parte din sexualitate (parerea mea, mon cher). Pus in dificultate de galagia din casa (voci de femei, 2-3 la numar) si de intunericul respectiv am zis sa vad totusi duduia la lumina zilei. Am purces spre camera, ultima din capat (sufrageria comunista, usa cu geam mare semiopac cu model floral). Ajuns in camera si dezamagit sa descopar ca nu pt ea venisem am decartat 50ron pt un oral, asa de control. Patul e o chestie semi-infecta azvarlita intr-un colt pe care am refuzat sa il folosesc... mai departe ar fi absurd sa repet ce a spus colegul de mai sus.

Fata minte, la telefon mi-a zis ca are o colega, la fatza locului mi-a zis ca sunt 4 fete care lucreaza in locatie, afirmatie sustinuta de tambalaul pe care l-am gasit la sosire. Limba romana ii e straina si a dat vina pe faptul ca e moldoneanca si ca asa se vorbeste acolo. lol

Oral 3 - am avut un orgasm mecanic

Normal - nu am incercat

Gfe - 0

NU recomand, pozele din prima postare ar trebui sterse, pe mine cel putin m-au indus in eroare.

Observ ca si-a schimbat pozele cu ceva mai apropiat de realitate.

post-64579-0-79645100-1371494248_thumb.jpg

post-64579-0-65467100-1371494249_thumb.jpg

post-64579-0-15697300-1371494250_thumb.jpg

post-64579-0-63911300-1371494250_thumb.jpg

• Like 9
Vizitator j kryzis
Reputație: 0
Postat

Am ajuns la domnisoara duminica aceasta. Nu a fost intentia mea, dar duminica cererea e mare si oferta mai redusa asa ca te bucuri cu ce gasesti.

Incerc sa evit sa merg la 50 de lei finalizarea pentru ca tot timpul ma gandesc ca parca as merge la un tonomat de muie si cine stie ce iau de acolo.

Asa, sa va zic ce s-a intamplat. Ajung pe la Bank of Cyprus in 20 de minute, cum ne-am inteles si o resun. Imi inchide si inchide si telefonul. Nu m-am enervat ca oricum nu ma asteptam la multe. Mai zabovesc pe acolo 15 minute si mai sun o data. Raspunde si ma indruma spre o scara de bloc mai spre shaormaria de la Dristor.

Ajung in apartament, care era chiar frumos. Nu ma asteptam. Printesa pare sa nu fie cea din poza, mai ales din cauza sanilor care mi s-au parut mai ascutiti, da in fine e pe aproape.

O rog sa ma serveasca cu un pahar cu apa si intre timp ma plimb de colo-colo prin apartament. In bucatarie o dameza infuleca de zor. Intre timp si printesa mea recunoaste ca mi-a inchis ca sa manance. Nu m-am mirat prea tare.

Actiunea incepe un-doi. Gagica se cam fofileaza de la oral, ca cica eram excitat si nu mai aveam nevoie. Dupa aceia imi spune ca nu face decat protejat ca nu stiu ce mi-a vazut in varful p$$$ii (m-am uitat si eu dupa ce am terminat si nu am nici pe dracu). In fine n-am comentat nici eu, m-am gandit ca e mai bine asa avand in vedere oferta de care beneficiam. Dupa am schimbat cateva pozitii la care nu a comentat si gata meciu.

Alte informatii: gagica nu arata chiar asa rau, probabil are cam 21 de ani, slim, cu sanisori frumosi, dar nu e o frumusete. Sunt mai multe camere acolo si am impresia ca fetele o au fiecare pe ei si nu fac schimb.

Notele care urmeaza sunt corijate avand in vedere halatul de 50 de lei finalizarea, ca daca era 100 de lei finalizarea se poate scadea cate 2 puncte cu incredere:

Locatia: 9 - aici nu trebuie scazut nimic. Apartamentul e probabil inchiriat si nu prea este nimic in el decat mobila

Oral: 7 - nu ma prea dau in vant si nu mi-a prea pasat ca era protejat (cu niste prezervative facute de o firma obscura). Nu i-a pasat de partile adiacente

Normal: 7 - am futut si eu

Door-to-dooar: 20 de minute

Concluzia: m-as mira sa ajunga gagica in TE in felul asta.

• Oras:bucuresti
Postat

La o cautare cu google la numarul de telefon 0728540043 apar pozele post-73283-0-68870400-1371512537_thumb.jpgpost-73283-0-61423900-1371512575_thumb.jpgpost-73283-0-92056200-1371512598_thumb.jpgpost-73283-0-22113300-1371512645_thumb.jpg Fata in sutien rosu si chiloti negri de la postul 1 e Lorena 0766626007/0761220594. 

• Like 2
Postat

va salut.aceasta fata are deja capitol deschis la testate,respectiv:"0724749306-moldoveanca (cuib M.Bravu)".personal n-am bubuit-o,dar am cunoscut-o in vreo trei locatii,mihai bravu,mall vitan,magheru sephora.unele dintre fotografiile expuse aici,sunt din acele locatii.deasemenea si articole vestimentare.cateva le regasim si in threadul semnalat.sigur se pot alipi.

• Like 2
  • Oras:....in the jungle
  • Oras:....in the jungle
Postat

va salut.aceasta fata are deja capitol deschis la testate,respectiv:"0724749306-moldoveanca (cuib M.Bravu)".personal n-am bubuit-o,dar am cunoscut-o in vreo trei locatii,mihai bravu,mall vitan,magheru sephora.unele dintre fotografiile expuse aici,sunt din acele locatii.deasemenea si articole vestimentare.cateva le regasim si in threadul semnalat.sigur se pot alipi.

Salut si ciocane tari,asa este cu moldoveanca cum spune colegu "matriuska" am dat si eu la ea cand statea vav de Spectrum si nu mi-a placut.In locatia respectiva mai era "creata" o miniona buna rau de tot care incepusem sa ma duc la ea zilnic (apropo stie cineva ceva de ea??????as vrea sa o mai vizitez dar a disparut din peisaj).Tot in aceiasi locatie mai era si moby dick.

Acum 2 zile vazand cat de incantati sunt confratii de duduie.... am zis sa mai risc o data mergand la ea,JALE mare.Sun si programez intalnirea,sunt ghidat la dracu in praznic la rond la baba novac,opresc masina dupa semafor cum faci dreapta spre new town si sun iar sa imi spuna mai exact la care in timpu asta vine si garcea sa ma futa ca ce caut acolo cand toti sunt la semafor??? nu cumva am trecut pe rosu si l-am vazut pe el iar apoi m-am orpit :slap2 ......asta in telefon ma ia cu puiu...pisi...iubi si imi spune ca trebuie sa vii de la rond spre dristor pe partea stanga vav de rompetrol :slap2  (inchid si injur ca sa termin cu garcea),scap de garcea cu echivalentu la o finalizare ca nu am avut incotro...era chitit sa imi ia permisu ca am trecut pe rosu (doamne fereste,daca am vazut ca nu ai cu cine...am zis sa ii dau si lui de o finalizare).Scap de el si ma intorc vav de rompetrol,sun la tel..imi da interfonu si urc,se deschide SESAM cu moldo ascunsa dupa usa si invelita in prosop,incepem o discutie amicala ca ne cunosteam de cand mergeam la creata,decartez 50 de leuti si pleaca scuzandu-se ca vine in 2 minute (eu intotdeauna inainte de o actiune fac dus acasa sau la la birou,ca sa nu consum sampunul duduilor).Am zis,taci ca este bine.....face dus la baie nu numai la ploaie,de unde dracu!!!vine inapoi tot infasurata ca saorma si se apropie de mine  :no2  fratilor in secunda urmatoare mi-a venit in minte toate comentariile frumoase ale confratilor futaciosi (eu mai fusesem la ea si tot nemultumit am plecat) m-a lovit un miros intepator de transpiratie si asta nu este tot, cand a deschis gura sa ma intrebe de oral cum il doresc....mirosul din gura ei l-am mai simtit cand veneau baietii cu vitanja pentru fosa de la casa din provincie.Credeti-ma ca nu stiu de ce am ramas!!!!....asta este cand gandesti cu ciocanu.O rog sa imi puna prezervativul si sa sarim peste oral,o pun  :doggystyle  in tot acest timp juca un rol ieftin si mima o partida de sex ca centuristele,pentru prima data in viata mea m-am scremut sa finalizes cat pot de repede,vazand ca nu am nici o sansa sa termin in pozitia asta o pun pe spate si pompez ca un iepuras sa termin,in final finalizez in balon.Ca sa fie experienta de neuitat.. ce credeti fratilor ca vad pe prezervativ????? sange de la ciclu.Aici mi-a sarit mustaru ,,,a incercat ea sa se eschiveze ca s-ar fi terminat ciclul recent    ,,,ia auzi aici,,,,dar din cauza ca am zguduit-o tare s-a mai scurs ceva.Pai futui mama ei de ciclu eu la ora 17:00-18:00 eram primu client pe ziua aia??? cred ca au zguduit-o altii inainte de mine mai ceva ca un tsunami.In timp ce ma imbracam vad un geam spart la usa balconului,ma uit putin la pereti si observ jegul de pe ei .....jale.Atentie,s-a infasurat cu prosopelu ca saorma fara sa mearga la dus,pentru alt nefericit,in drum spre iesire din apartament cer sa ma spal pe maini,baie jegoasa fara prosop,sapun,ud pe jos,HOROOOORRRRRR,ma ud putin pe maini si zic ca gata mi-a ajuns casa groazei si cand ies din baie...hop...usa de la bucatarie deschisa,vad o balena cat toate zilele cum infuleca o prajitura si o tipa naspa tare,o roscata care o stiu de prin alte locatii(are si ea anunturi pe AT dar cu poze false).

Nu stiu ce m-a facut sa ma duc din nou la moldoveanca!!!!poate recenziile confratilor

Apropo,fratilor vedeti ca pozele o avantajeaza al naibii de mult (nu bag mana in foc de realitatea lor)

Note nu dau ca o laba era mai buna,am avut experiente mult mai placute cu centuriste decat cu moldo.

50 finalizarea O+N     Nu Recomand

• Like 12
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

MOLDOVEANCA pustoaica, 20 ani, te invit alaturi de mine in locatia mea de lux sa iti ofer o finalizare de vis, oral nep., 69, cunn., annilingus, te astept, cu drag pupici multi, zona Dristor, 50 lei  0728540043

post-18823-0-43210600-1383633374_thumb.jpgpost-18823-0-28804600-1383633376_thumb.jpgpost-18823-0-70963100-1383633378_thumb.jpgpost-18823-0-85020500-1383633380_thumb.jpgpost-18823-0-65735300-1383633383_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Privind pozele, am zis sa ma risc si sa o vizitez.  Are anunturi in permanenta, dar la orice ora din zi sau din noapte am sunat, are telefonul inchis. Incerc de trei saptamani aproape in fiecare zi.

Daca are anunt, de ce are tel. inchis?. Daca are tel. inchis, de ce mai da anunt? 

Postat

Salutare,

Trebuie sa las acest mesaj avand in vedere experienta pe care am avut-o cu Andreea. Eu am vizitat-o in urma cu ceva saptamani si totul parea ok desi era foarte grabita spre final, mai ca imi zicea ca o asteapta urmatorul client. Saptaman trecuta fiind prin zona, zic hai sa ii fac o vizita. o sun cu 15 min si zice ok. Insa, cand ajung in fata scarii, acum este undeva langa mac dristor, surpriza! imi zice ca a aparut ceva si ma suna ea in 5 min . . . Eu am plecat si am avut un back up. Dupa vreo 30 min ma suna sa imi dea ceva explicatii. What ever!

Azi trec prin Dristor zic hai sa imi fac curaj poate o fi mai bine. Are ceva ce imi place . . . Ajung, urc, nici nu dau sa ma dezbrac si imi zice sa ma grabesc ca mai are 2 comenzi in stand by. Iti dai seama, dupa ce mi-a pus prezervativul cam greu sa iasa ceva. Si dupa o zi de munca. in sfarsit, apoi ma ia ca se grabeste ca asta e modul ei de existenta etc. Totusi ar trebui sa fie si un bun simt. Mai nou are si un anunt cu 70 / 120 h. Eu nu comentez cat ar trebui sa ceara.

Trageti voi concluzia de aici.

Oral incercat

Normal renuntat

NU voi mai reveni

• Like 4
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
PUSTOAICA sexy, draguta, ochii caprui, locatie de lux te astept pt. a te satisface pe deplin, masaj, oral pasional, normal, pozitii diverse, cunnil, 69, mici fantezii, poze reale, zona Dristor,  23 Nov 10:22

Bucuresti

post-9697-0-84688000-1385202939_thumb.jpgpost-9697-0-58951400-1385202946_thumb.jpgpost-9697-0-11634400-1385202954_thumb.jpgpost-9697-0-39842600-1385202960_thumb.jpgpost-9697-0-82872100-1385202967_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Domnisoara a mai "lucrat" pe Mihai Bravu (Spectrum), impreuna cu o domnisoara miniona, creata, "piele si os". Este din judetul Bacau, corigenta la oral (nu-i place sperma desi e in "oferta"). Am vizitat-o de 3 ori (septembrie 2012, octombrie 2012). Eram sigur ca este ea, am vizitat-o din curiozitate in 2013. Nu am ramas, de la ultima atitudine pe care a avut-o in 2012 cand mi-a zis "am programati 3 clienti intre 11-12, daca termini in 5 minute, poti ramane). Celelalte 2 intalniri...prima am ramas, deoarece e "prospatura", corp armonios, piele fina, abdomen plat, fundulet apetisant. Dupa oralul esuat (maxim 40 secunde), am finalizat normal. A doua intalnire, am stat  numere, ambele finalizate "extra", pe abdomen si pe fundulet, mi-a placut ca se umezea natural si "simteam" vaginul. Atitudinea este "de la tara", dar aspectul fizic este singurul plus. Atunci avea tarif 50 lei/finalizare. Ca igiena este OK, de fiecare data era in "shaorma", proaspat fututa de clientul precedent. Mi-a spus ca face peste 20 de clienti/zi. O tempora...

• Like 6
  • Minus 2
Postat

De mult vroiam sa ajung la o pustoaica si aseara la ora 7, fac un apel la domnisoara. Imi raspunde o voce placuta, discutam despre oferta/pret si multumit fiind, ramane sa ne intalnim in 30 minute.

Ajung la Rond Baba Novac, o sun din nou si ma indruma spre scara. Urc ca hamalu' pe scari, ca am avut noroc de lift defect. Imi deschide fetiscana intr-o tinuta sexy, cu un halatel pe ea.

Incantat de ce am gasit, spun asta nu pt. ca ar fi vreo bunaciune, dar pt. amatorii de pustoaice, este exact ce trebuie, o luam spre camera placerilor, nu inainte de a ma intreba, daca vreau sa ma serveasca cu un pahar de cola.

Intram in camera, imi ofera un prosop frumos mirositor si curat si ma bag la dus. Baia este ok, 2-3 geluri de dus, fara apa pe gresie, conditii omenesti.

Terminata baia, ies si o gasesc stand pe marginea patului fara halat, doar in chiloti si sutien. Incepe cu un oral neprotejat placut si cu atentia zonelor adiacente. La cererea mea a incercat si un deepthroat care nu ia reusit, si asta nu pt. ca am eu scula prea mare dar probabil lipsa de experienta.

Dupa 5 minute de supt si cateva limbi pe coaie, imi pune prezervativul la cererea mea, nu ca mi-as fi dat drumul, dar deja devenise plictisitor oralul, trecem in pat, ea deasupra. Aici parca s-a schimbat treaba, corpul de pustoaica, pe care il vedeam deasupra mea, cum se infige in carul meu si sanii aia micuti pe care ii strangeam si ii lingeam, ma faceau sa ma simt ca in liceu. La ce priveliste aveam, nu imi venea s-o dau jos, dar daca nu schimbam eram gata, o trec in pozitia capritei si incep sa pompez in pizdoaca aia mica. Frumos se vede un cur mare cand il iei de la spate, dar frumos se vedea si curisorul ala mic al ei si tare tentat eram, sa i-o var si in cur. Initial, vroiam sa termin cu CIM, dar in vltoarea placerii, am zis sa dau pana termin.

Note: Normal - 9

Oral - 7

Banii au fost decartati la final, 100 de lei din proprie initiativa, fiindca revin cu siguranta

recenzii false = ban permanent

• Like 6
Postat

Am vizitat-o si eu pe domnisoara

Oral 5

Normal 5

Banii la final

Nu este cine stie ce

Asta e toata recenzia? :no2

• Oras:Chitila
  • Oras:Chitila
Postat

Cand am fost eu la ea presta la Spectrum . Buna la corp dar atat nu s-a implicat de loc iar mirosul... era sa imi mute nasul .Incantat de aspectul fetei am ramas dar  NU am mai revenit

Si acum cand imi aduc aminte cum ii putea pizda mi se intoarce stomacul pe dos

Postat

la mine s-a prezentat in conditii bune spre foarte bune, e drept ca mi-a lasat impresia de tarancuta, poate tu ai fost la ea cand tocmai incepuse sa presteze...s-a mai cizelat si ea intre timp, zic..sper s-o gasesc tot curata si data viitoare

Postat

eu stiam ca lucreaza la 50 finalizarea,  nu face oral neprotejat si daca ai mai mult de 5 minute esti mare norocos. Mie mi s-a intamplat in afara de prezentarea anterioara (vezi postul) sa fiu condus de colega ei. de la aceasta atitudie si pana la ce povestesti tu este mare distanta, nu ca nu ar avea potential fata.

Postat

N-am fost nici la asta, am vrut iar sa demonstrez, cat de usor se poate face o recenzie falsa, ganditi-va la niste masuri de siguranta.

Postat

N-am fost nici la asta, am vrut iar sa demonstrez, cat de usor se poate face o recenzie falsa, ganditi-va la niste masuri de siguranta.

cat de usor poate fi pentru un user, daca vrea, sa scrie o recenzie aiurea, fara sa se poata dovedi daca e reala sau nu.:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...