Sari la conținut

Sexy Teen 0735243835

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

:) mada , nu ne zici de unde ai revenit:). din tara sau ...din afara?:) 

:* Bună!Am revenit cu drag la Cluj. :*
200 de lei-Finalizare
350-Ora
Oralul în funcție de igienă
FK în funcție de igienă
GFE
Locație centrală.
Prefer programările făcute prin sms,doar INCALL .Nu accept **spam editat** sau tineri sub 22 de ani și nici persoane în stare gravă de ebrietate.
:* 0735243835 :*

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

:) mada , nu ne zici de unde ai revenit:). din tara sau ...din afara?:)

Maestre, duduca a dat la granița declarație pe proprie răspundere.

P.S.: trebuie sa ai încredere în instituțiile statului.

Link spre comentariu
Vizitator paulyka24

Trebuia sa ajung in dimineața asta pe la Mădălina dar am fost chemat de urgență la serviciu și a trebuit să anulez.

Fata nu minte,nu a fost plecata nicăieri în afara .

Link spre comentariu
Vizitator paulyka24

Detii tu tracking pe unde a umblat?

Btw, ST, nu era acelasi efort sa scrii strada in loc sa scrii locatie centrala?

Daca te-ai referit la mine cu tracking-ul,da,dețin,daca vrei ți-l trimit detaliat.
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Nu o sa iti raspunda,eu o tot intreb de ceva timp daca mai pune ceva poze noi cu ea si vorbesc singur

Bună!Uită-te te rog pe prima pagină,nu m-am schimbat deloc din vară până acum (până și părul e la fel).Neștiind exact data în care o să plec sau ce se mai întâmplă cu acest virus și din cauza faptului că nu mă bazez pe acest job și nici nu îl practic zi de zi nu am mai stat să pun poze.Mulțumesc de înțelegere! :*

• Like 1
Link spre comentariu

Era tare vorbareata intr-un timp. Acum de cateva zile ar trebui platit telefonul. Ce sa-i faci si ala costa si cand nu e de unde pai renunti.

Zicea cineva mai sus ca multi is trimis in concediu fara plata.
Dar am auzit (btw. de la prostituate) ca multi is dati afara. Sincer si pur si simplu obiectiv, mie imi convine.

Link spre comentariu

Raspunzi la telefonul ala sau il ti doar de design?!

Hei!Amuzant tu așa,probabil ne-am înțelege bine. :))) Doar te rog citește topicul și observă că prefer SMS-urile,dacă tu ești cel care m-a sunat ieri în jurul orei 15:00 să știi că te-am sunat imediat înapoi (printre puținele dăți când fac asta) dar nu ai răspuns.Pupici

Link spre comentariu

Era tare vorbareata intr-un timp. Acum de cateva zile ar trebui platit telefonul. Ce sa-i faci si ala costa si cand nu e de unde pai renunti.

Zicea cineva mai sus ca multi is trimis in concediu fara plata.

Dar am auzit (btw. de la prostituate) ca multi is dati afara. Sincer si pur si simplu obiectiv, mie imi convine.

Aoleoo :))) Iar tu? :)) Chiar nu ai citit ce am scris mai sus?Că nu mă bazez pe acest job?Nu am venit la Cluj să mă îmbogățesc!La mine e cu totul și cu totul altă situație.Apropo dacă ,,nu era de unde” probabil mai scădeam și eu la preț.Nu ți se pare normal sau am eu o logică aiurea?Plus că n-am de ce să răspund la unele comentarii pentru că intru în discuții fără rost.Baftă să ai și spor la futai!
  • Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

Dacă tot nu am somn măcar să scriu o recenzie.

Era o zi însorită de primăvară și atât. Am sunat pe telefon nu a răspuns, am scris mesaj noroc, primit răspuns pozitiv.

Zona era piața Abator, loc de parcare găsit ușor. Ajuns în apartament stat la o poveste, o gluma niște râsete. Să nu uit am ales cardio 1 oră.

Trecut la duș și pe urmă în dormitor. A început cu un oral cu deepthroat aici aș da 9,4. Oralul îmi place și dacă mă simți mi călcâiul lui Ahile (oare cine a fost ăsta). De 10 a fost numa la Diana, bun să schimbăm subiectul. Urmat de o țară de joacă și din partea mea.

Am trecut la normal diferite poziții, unghiuri și viteze. Am ajuns din nou la deepthroat unde a urmat și finalizarea cu un strigăt de plăcere din partea mea. Hai să zicem la normal un 9.

Iară la duș, un pahar de vorbă și aflu din vorbe în vorbe că îi place pălinca no futui, data viitoare. Teen nu îi dar plăcută îi. La plecare mi-a zis când are chef de hard știe la cine să apeleze. O fi bine o fi rău. De revenit da când revine și mada.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...