florinflorin1 Reputație: 106 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 5, 2019 Avand ieri treaba prin zona(calea lugojului) erau 2 caprioare in statia de buz,nu stiu ce buz trece pe acolo,in fata la Lukoil spre iesirea din oras,nu am putut sa opresc,nu eram singur(ieri pe la ora 14) si astazi am trecut iar si era una in statie,am oprit si am intrebat-o ce si cum,era imbracata normal,blugi si o geaca neagra,cat pe ce sa imi traga cateva posete peste bostan,a zis ca daca stau curvele acolo,nu inseamna ca orice femeie care asteapta buzul e curva:) ai de plm...iti dai seama,mi-am cerut frumos scuze si dai cu biciul pe caluti:)daca stie cineva exact cum arata fetele,si pe la ce ora sa pregatesc batul pt pescuit...multam 3
harddick Reputație: 445 Postat Iunie 5, 2019 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Postat Iunie 5, 2019 Buna asta !!Chiar m-am amuzat,sa stii !!:)) :))
avadanei Reputație: 147 Postat Iunie 5, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 5, 2019 :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Am patit-o si eu o data in fata la Metro pe Sagului!
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14591 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 Eu am patit altceva. Imi face una cu mana sa o iau la stop, opresc si imi zice ca vrea pana la ... (nu mai tin minte, eram la iesirea din Arad spre Deva). Dupa cateva sute de metri ma intreaba daca nu vreau o fata? Clar nu pentru asta o luasem ci pentru a sta cu cineva de vorba. Cand i-am spus ca nu sunt interesat, mi-a zis: pai, pe mine, poti sa ma lasi aici (undeva in camp)! Am intrebat-o daca nu vrea sa o duc macar pana in prima comuna, dar m-a refuzat politicos. 3
Vizitator unicool Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 eu am vazut 2 fete in parcare in curba aia inainte de Remetea Mare sensul spre Lugoj unde este o statie ITP pentru tir-uri....vai de poola mea cum aratau si erau si sumar imbracate....m-am oprit langa ele, dar nu am zis nimic, ele nici un gest, am stat asa vreo 20-30 de secunde apoi le-au strigat baietii....erau 2 masini oprite in parcare mai in fata si 1 TIR....iesisera fetele mai la strada sa se incalzeasca la soare ca era umbra de la tir....bine ca nu am zis nimic ca ma luam de gat cu aia pe acolo. :laugh2 :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum