mesia777 Reputație: 465 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2013 Am cautat pe site si am vazut ca nr. asta de telefon a mai folosit de doua tipe (prima si a2a ). Nu am postat pe topicurile acelor domnisoare ca tipa care detine acum acest numar e noua. Anuntul "BLONDA, 27 de ani, reala, fara fite si inhibitii, ofer companie intima d-lor discreti si cu bun simt in locatia mea, oral adanc, normal in orice pozitie si alte fantezii, te astept, zona Obor," Pozele sunt reale: Tariful : 50f si 100h Amplsamentul destrabalarii: Altex OBOR. Lucreaza in acelasi locatie cu Olteanca fiebinte Alina Servicii : oral si normal , oralul se poate si neprotejat dar fara finalizare Aspect: o tipa cam pe la 27 de ani (cum precizeaza in anunt) de inaltime 1.65m, cu un corp dragut, sexy si cu niste sanii frumosi, mari rotunzi si fermi. Sfarcurile nu sunt erecte dar asta e....... Fata este destul de comuna. Pozele sunt reale Deci eu la tipa asta am fost de doua ori. Prima data a fost exceptional si nu am facut recenzie ca am zis ca ma mai duc si a2a oara ca sa nu vorbesc baliverne. Deci cum a decurs prima intalnire. Am sunat, m-am programat cu 20min inainte. Ajung, imi deschide caprioara, imi place ce vad si intru. Imi explica conditiile contractuale si le accept. Aleg un prosop din multitudine ade prosoape de pa comoda din dormitor si ma duc la dus. Baia nu straluceste dar nici murdara nu e. Ma dusez, ma intorc si revine Blonda. Poze cu dormitorul sunt in anunt. De la inceput a fost un click. Ne-am dezbracat am vorbit si am trecut la actiune. Se pune si imi face un oral incet si f interesant, nu o grabea nimic, ceea ce nu prea se intampla la tipele de tariful asta. O mai suge, imi mai spune ceva.....si tot asa. Eu ma jucam cu colectia ei de sani si o pun sa urce pe mine. Nu prea se misca cine stie ce sus dar sanii si discutile in timpul partidei de sex au compensat .Schimbam cateva pozitii si finalizez. Dupa ce am terminat nu a tulito la baie. Am mai stat cred ca 10 min la taclale. Chiar a fost ok. A doua intalnire: Programare, ma recunoaste si urmam aceleasi etape. Acum cred ca nu s-a mai facut click dar cred ca a fost vina mea. Oricum tipa nu se grabeste si chiar se face placuta. Daca o faci sa se excite chiar e fain. Note: Aspect: 7-8Oral 8Normal 7Anal - Nu presteazaComunicare 9 GFE 9 O recomand. Baroase tari! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum