Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 563
  • Telefon: 0749654119
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 ore, aloo02 a spus:

Constanța ai în plan?Chiar vreau să ne cunoaștem.

Bună ziua și ție!

Nu, Constanța nu există în planurile mele. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragilor!🤗😘

Săptămâna viitoare voi fi disponibilă în Brașov pentru câteva zile!!

Voi reveni cu detalii despre locație imediat ce ajung. 

Weekend minunat vă doresc!!🤗🤗🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragilor!!

Am ajuns în Brașov și voi disponibilă până vineri inclusiv.

Astăzi am disponibilitate de la 16:00 la 20:00

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde fără să creez probleme. Nu răspund la apeluri. 

Locatia se afla în Bartolomeu, Avantgarden 2

După-amiază plăcută vă doresc și abia aștept sa ne (re)vedem 🤗🤗😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragilor! 

Disponibilă astăzi de la 16:30 la 19:00‼️

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde. NU RĂSPUND LA APELURI ‼️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragilor 😘🤗

Disponibilitate pentru astăzi 12:00-20:00‼️

Vă aștept la nebunii/relaxare (după preferințe) 🤭😁

O zi superbă tuturor!🤗

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare fratilor!

Profund si placut impresionat de precedenta vizita facuta Carlei, am profitat de faptul ca a revenit la noi in oras si mi-am zis ca trebuie sa facem un remeber, unul mai pe indelete, ca sa ma bucur din plin de compania ei. Am stabilit pe whatsapp o intalnire ca ultim client in ziua respectiva, asa incat sa nu fim presati de timp. M-am prezentat la ora stabilita inarmat cu o sticla de vin rosu bun si cu speranta unei seri reusite. Ceea ce s-a si intamplat. Am pus cate un pahar de vin, ne-am aprins cate o tigara si am inceput sa povestim pe indelete depre una , despre alta, povesti de viata. Dupa ce m-am activat nitel, am invitat-o sa facemun dus impreuna, ne-am inghesuit nitel in cada care era cam micuta, dar numai bine caci ne-a oferit un moment de intimitate. Ne-am sapunit unul pe celalalt, ne-am alintat, ne-am sarutat pana cand tensiunea era atat de mare incat am decis ca este momentul sa schimbam cada cu patul din dormitor. Ne-am aruncat semiuzi pe pat si am inceput sa faacem dragoste ca doi nebuni, care ori nu s-au mai vazut de mult, ori sunt nesatui unul de celalalt. Oral de vis, umed rau, satelitii alintati cu grija, fara a provoca durere. Stia ca sunt innebunit dupa anal asa ca s-a suit peste mine in pozitia LOT si si-a bagat-o incet in fundulet. Intrarea a fost lenta, sfincterul se dilata incet si imi strangea organul ca intr-o menghina, Placuta senzatie. I-a placut si ei, intrucat a avut un orgasm de zile mari(sau a mimat foarte bine unul). Dupa cateva minute am schimbat in misionar, tot anal, urmat de sex normal totul acompaniat de saruturi fierbinti. Am finalizat pana la urma in balonas si am ramas trantit peste ea extenuat si gafaind de placere. M-a tinut in brate si m-a sarutat ca o iubita, multumita fiind si ea de succesul actiunii. Ne-am dusat din nou si am mai stat de vorba o vreme in living. Pentru ca se facuse tarziu deja si fiecare dintre noi avea treba a doua zi, am decis sa ne luam ramas bun pana la o viitoare intalnire. Multumesc Carla, intalnirile cu tine sunt si vor fi memorabile.

Dixit.

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 oră, duhovnicul a spus:

Salutare fratilor!

Profund si placut impresionat de precedenta vizita facuta Carlei, am profitat de faptul ca a revenit la noi in oras si mi-am zis ca trebuie sa facem un remeber, unul mai pe indelete, ca sa ma bucur din plin de compania ei. Am stabilit pe whatsapp o intalnire ca ultim client in ziua respectiva, asa incat sa nu fim presati de timp. M-am prezentat la ora stabilita inarmat cu o sticla de vin rosu bun si cu speranta unei seri reusite. Ceea ce s-a si intamplat. Am pus cate un pahar de vin, ne-am aprins cate o tigara si am inceput sa povestim pe indelete depre una , despre alta, povesti de viata. Dupa ce m-am activat nitel, am invitat-o sa facemun dus impreuna, ne-am inghesuit nitel in cada care era cam micuta, dar numai bine caci ne-a oferit un moment de intimitate. Ne-am sapunit unul pe celalalt, ne-am alintat, ne-am sarutat pana cand tensiunea era atat de mare incat am decis ca este momentul sa schimbam cada cu patul din dormitor. Ne-am aruncat semiuzi pe pat si am inceput sa faacem dragoste ca doi nebuni, care ori nu s-au mai vazut de mult, ori sunt nesatui unul de celalalt. Oral de vis, umed rau, satelitii alintati cu grija, fara a provoca durere. Stia ca sunt innebunit dupa anal asa ca s-a suit peste mine in pozitia LOT si si-a bagat-o incet in fundulet. Intrarea a fost lenta, sfincterul se dilata incet si imi strangea organul ca intr-o menghina, Placuta senzatie. I-a placut si ei, intrucat a avut un orgasm de zile mari(sau a mimat foarte bine unul). Dupa cateva minute am schimbat in misionar, tot anal, urmat de sex normal totul acompaniat de saruturi fierbinti. Am finalizat pana la urma in balonas si am ramas trantit peste ea extenuat si gafaind de placere. M-a tinut in brate si m-a sarutat ca o iubita, multumita fiind si ea de succesul actiunii. Ne-am dusat din nou si am mai stat de vorba o vreme in living. Pentru ca se facuse tarziu deja si fiecare dintre noi avea treba a doua zi, am decis sa ne luam ramas bun pana la o viitoare intalnire. Multumesc Carla, intalnirile cu tine sunt si vor fi memorabile.

Dixit.

M-ai făcut curios. Pozele din prima pagină aduc a realitatea de acum? Nu aș vrea să merg degeaba 

Link spre comentariu
Vizitator
14 minutes ago, JamesHunt said:

M-ai făcut curios. Pozele din prima pagină aduc a realitatea de acum? Nu aș vrea să merg degeaba 

Are doua-trei kilograme in plus, dar care nu deranjeaza. Insa combinatia om-servicii-prestatie-pret, este aproape imbatabila. Mergi si daca nu vei fi multumit, iti dau eu banii inapoi...🤣

P.S. Mi-a promis solemn ca va pune cateva poze noi, sper sa se tina de cuvant...

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 15 minute, duhovnicul a spus:

Are doua-trei kilograme in plus, dar care nu deranjeaza. Insa combinatia om-servicii-prestatie-pret, este aproape imbatabila. Mergi si daca nu vei fi multumit, iti dau eu banii inapoi...🤣

P.S. Mi-a promis solemn ca va pune cateva poze noi, sper sa se tina de cuvant...

Eu abia aștept sa fac o testare 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, duhovnicul a spus:

Salutare fratilor!

Dixit.

Mulțumesc frumos pentru vizită și pentru cuvintele frumoase!🤗😘 Te mai aștept cu drag!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragilor!🤗

Mai sunt disponibilă doar astăzi până de la 14:00 la 20:00!!

Vă aștept la nebunii‼️🍑🍆

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 minute, ares05 a spus:

Bună,  nu prea înțeleg :)

Îți anunți disponibilitatea ....și totuși nu răspunzi deloc la msj...cum am putea rezolva o programare? 😀 

Nu înțeleg ce nu înțelegi!!

Am anunțat disponibilitatea pentru intervalul 14:00-20:00. 

Mea culpa, am uitat sa va rog sa specificați și intervalul orar în care pot răspunde. Pentru ca, ce să vezi, nu stau cu telefonul în mana și în pat. Dacă înțelegi ce vreau sa spun 😉

Link spre comentariu
Reputație: 164
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Pai , uite ....ca stai...pt ca ai răspuns aici, respectiv ai făcut și anunțul mai devreme. Și pana îmi dădeai răspunsul asta "isteț" aici , răspundeai frumos pe tel ca putem vorbi după ora X 

În fine, ideea era sa te revizitez, dar vad ca atitudinea ta,mai nou, lasă de dorit..

Sa fii sănătoasă! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara, domnilor! 🤗

Am revenit în Brașov pentru o scurtă vizită de 3 zile. Voi fi disponibilă de mâine dimineață, începând cu ora 9:00!

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde. Nu răspund la apeluri.

Detalii despre servicii și tarife, puțin mai jos, în semnătură. 

O seară frumoasă vă doresc și vă aștept cu drag de mâine!!🤗😘

Link spre comentariu
Vizitator
59 minutes ago, carla30 said:

Bună seara, domnilor! 🤗

Am revenit în Brașov pentru o scurtă vizită de 3 zile. Voi fi disponibilă de mâine dimineață, începând cu ora 9:00!

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde. Nu răspund la apeluri.

Detalii despre servicii și tarife, puțin mai jos, în semnătură. 

O seară frumoasă vă doresc și vă aștept cu drag de mâine!!🤗😘

Bine ai venit!🥰 Te rog sa nu-ti incarci programul foarte tare, caci avem treaba...🤣

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragilor!

Ultima zi în Brașov

Disponibilă până la 20:00!! 🤗

Link spre comentariu
Vizitator

Hello futacios!

Revizitat Carla, lucru pe care il voi face ori de cate ori va poposi in Brasov.

De data aceasta nu o sa mai detaliez intalnirea pe care am avut-o pentru ca veti spune ca fabulez. Intalnirile mele cu ea au fost niste experiente unice, fiecare dintre ele fiind mai buna, mai puternica si mai intensa decat precedenta.

Va recomand frati itr-ale pacatelor sa nu ratati barem o intalnire cu ea. GFE, sex normal si anal, toate aproape la superlativ pentru o experienta memorabila recomandata de orice medic, indiferent de ce afectiune suferiti. 

Dixit!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara, domnilor!!

Vă anunț că de luni voi fi disponibilă în Brașov, pentru 3 zile‼️

Locatia va fi în Avantgarden Bartolomeu.

O seara minunata vă doresc și abia aștept sa ne (re)vedem!!🤗🤗🍑

• Like 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața, domnilor!

Sunt disponibilă astăzi de la 12:00 pana la 20:00.

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde. 

Nu răspund la apeluri!!

Vă aștept cu drag 🍑

O zi minunată vă doresc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...