dz1 Reputație: 9 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 12, 2013 caut o fata pt un masaj erotic cu finalizare, si poate si mai mult. pe cine imi recomandati ??
fut_bine Reputație: 220 Postat Iunie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2013 slaba piata maseuzelor in timisoara. Doar alesia de langa billa circumvalatiunii insa mai bine o cumperi decat sa te duci la ea la masaj ca iesi mai ieftin 300 de lei ora cica:) pe cine tine sa mearga eu am spus pas
buxcont Reputație: 221 Postat Iunie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 13, 2013 Confirm pret 300 RON pentru nuru massage ... dar daca vrei erotic cred ca este mai putin ... oricum cu un telefon la Alesia se rezolva informatia ... poate chiar mergi si pui o recenzie in topicul lui alesia
dz1 Reputație: 9 Postat Iunie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 13, 2013 merci mult de informatie, alesia ramane ca nu mai e nimeni care practica. daca merg voi face o recenzie
nellu76 Reputație: 534 Postat Iunie 14, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 14, 2013 Masajul erotic e 150 de lei ora.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum