Sari la conținut

Lisa sau Melisa 0739894856

Vizitator bob000

Postări Recomandate

Postat
Acum 1 minut, Karmel a spus:

Vreau sa anunț ca e ultima zi… m-am scârbit . Regret tot . dar nimic nu a fost întâmplator . Adio

😂

ce-ai drace? Ce făcushi?

• Minus 1
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 19 minute, Karmel a spus:

Vreau sa anunț ca e ultima zi… m-am scârbit . Regret tot . dar nimic nu a fost întâmplator . Adio

Ultima zi de supt pula, prima noapte de război? Ștefan Gheorghidiu style? 

• Haha 1
Vizitator JamesHunt
Reputație: 0
Postat

Hai lasă, ca în 2 săptămâni vii cu alt nume. Te-ai mai lăsat de câteva ori  pana acum. 

Vizitator JamesHunt
Postat

Te provoc: dacă revii, și te ori dem ca ești tu, sa ai preturi de 100 lei 30 mi. Și 200 ora. Ori scăpăm de tine ori te lași de tot

Postat

Te lasi de nimfo si te apuci de publi? A mai tare afacere. Acolo nu te știe nimeni 😁🤣😂

• Oras:Brasov
Postat

Buna tuturor☺️✌️Pt clienți care au fost deja la mine voi fi DISPINIBILA ❤️. Doar așa mai activez . Va mulțumesc 😘✌️

• Haha 1
  • Trist 1
Vizitator JamesHunt
Postat

Hai, ankide ca te sunam noi. Adica te lași, dar nu te lași. Eu zic sa schimbi medicația, ca nu da roade actuala

Postat

Veniți de treaba ta … nu mai judeca pe alți … o zi buna tututur❤️✌️

Vizitator JamesHunt
Postat

Eu îmi vad de treaba mea și chiar nu judec. Dar când azi scuip pe cineva, maine nu ma întorc sa îl ling. Iar dacă spun ca ma retrag dintr-un domeniu, pai aia fac. Eu nu sunt după cum bate soarele. 

Vizitator JamesHunt
Postat
La 08.07.2022 la 17:55, JamesHunt a spus:

Te provoc: dacă revii, și te ori dem ca ești tu, sa ai preturi de 100 lei 30 mi. Și 200 ora. Ori scăpăm de tine ori te lași de tot

Eu te-am provocat. Deja ai pierdut 

Postat

Buna ziua. Am mare rugămite la extraterestru dacă ma poate ajuta sâmi șterg absolut tot . Mulțumesc 

Postat

Îl rog pe bob ,cel care mi-a deschis sâmi șteargă topicul . Te rog frumos și-ți mulțumesc  pt tot ,sper sa ma ajuți . Îți mulțumesc 

Vizitator JamesHunt
Postat

Nu ai ce sa ștergi,Liso. Sau vrei sa reapari sub alt nume și alt topic? Tine minte o vorba de duh: când te rogi pentru ploaie, trebuie sa accepți și noroiul. 

Vizitator JamesHunt
Postat

Vezi ca angajează la Lidl, Kaufland și Profi. Dar tu ești de lucs și ne te duci

Vizitator bob000
Postat
Acum 5 ore, Karmel a spus:

Acum 6 ore, Karmel a spus:

Îl rog pe bob ,cel care mi-a deschis sâmi șteargă topicul . Te rog frumos și-ți mulțumesc  pt tot ,sper sa ma ajuți . Îți mulțumesc 

Doar moderatorii sau administratorul poate sa facă asta, noi doar putem sa le deschidem, restul nu, și oricum nu se pot sterge topicele, doar se pot închide,  depinde dacă și vor sa facă asta, depinde și cum se negociază. 

Vizitator JamesHunt
Postat

Ami cer skuze la coaie nenea de la Sibiu ca am postat aicisa. Poți minusa an continuare ca ami plake. 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Buna dimineata tuturor, se poate posta un link la o poza, sau o poza cu domnisoara? Linkurile precedente nu functioneaza.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...