Sari la conținut

Frumoasa...cu spume 0726031107

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Frumoasa te astept cu un tel. pentru o intilnire reusita, vreau sa ne simtim bine impreuna dedicati putin din timpul tau si pentru mine servicile mele te vor face sa te intorci, zona Dr. Taberei, pup, 100 lei   Sun si-mi spune unde sa vin, blocul din spatele restaurantului Azzuro, scara cu salonul de manichiura.Am cautat cu google si n-am gasit nimic, pareau reale.Tipa e draguta foc in poze si e aproape de mine asa ca dau o fuga.Intru in scara si urc pe scari sun si intr-un tarziu deschide...fratie o romulanes burtoasa si tatuata, semana cu o foca, genul cu multe fuste, cu capul rotund ca o bila si cu parul strans la spate de parca o tragea cineva de par, imbracata in chiloti si sutien, se credea irezistibila.Cand am vazut-o primul ofiter si-a bagat capul intre coaie.Nu semana deloc cu fata din poze, cica sunt profesioniste. Am facut stanga-nprejur de urgenta.Si acum pozele din AT

Postat

Nu te-ai jertfit în van, chiar voiam să o vizitez.. şi cum sunt eu fraierică sigur rămâneam.

+1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

confirm locatia, acum are alta poza in anunt. nici astea de aici nici poza actuala nu au vreo legatura cu ea. din punctual meu de vedere e la limita maxima a greutatii.din pacate am ramas si am pierdut 100 de lei. nu m-am gandit sa caut aici inainte, plecasem cu gandul la Amada dar avea telefonul inchis. am ales gresit, am pierdut.

note: oral f slab nota 5

normal pozitia capra cu ochii inchisi: nota 6

sincer nu recomand nici macar in loc de Manuela cu inspiratie de la TV.

• Oras:inesti
  • Oras:inesti
Postat

confirm locatia, acum are alta poza in anunt. nici astea de aici nici poza actuala nu au vreo legatura cu ea. din punctual meu de vedere e la limita maxima a greutatii.din pacate am ramas si am pierdut 100 de lei. nu m-am gandit sa caut aici inainte, plecasem cu gandul la Amada dar avea telefonul inchis. am ales gresit, am pierdut.

note: oral f slab nota 5

normal pozitia capra cu ochii inchisi: nota 6

sincer nu recomand nici macar in loc de Manuela cu inspiratie de la TV.

ea  trebia  sa  plateasca ..  faceai   o  favoare..  gen   :slap2

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Comfirm ca fata din poza nu are nici-o legaturaaaa

o cunosc pe fata  din poza

adminul ar face bine daca ar sterge pozele

nu e de joaca  .....

e  penallll

Multumesc

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...