rechinii77 Reputație: 50598 Postat Martie 14, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 14, 2021 Acum 25 minute, chrisbbmike a spus: De data asta nuuu...dățile trecut daaa...cred că am scris într-o recenzie că nu știu de ce presimt că va fi următoarea mea muză...dacă vine definitiv în Oradea am pus-o...le reduc salariile angajaților, îmi dau mie prime, le iau de la copii supa de la gură...:)) Numai numai facem abonament. Poate că nu e cea mai ce dama din Oradea dar eu am făcut un click cu ea nemaipomenit. 😂😂😂😂esti tare de tot😁 Nu am ce sa comentez fata de ea,ii ok mandra! Ma bucur pt tine ca ai facut click cu ea. Spor sa ai la ea in continuare😎 4
diana1771 Reputație: 1932 Postat Martie 14, 2021 Telefon: 0752675856 Disponibila Telefon: 0752675856 Disponibila Postat Martie 14, 2021 Ehhh:))am plecat🙃
americanu_28 Reputație: 228 Postat Martie 16, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 16, 2021 Am fost și eu la Diana săptămâna trecută locatie pe meșteșugarilor locatie curată bloc nou mai are o colega nu am văzut-o așa bine ! Diana e o fata plăcută și se face plăcută a început cu un oral neprotejat bun merita un 8 după care am schimbat 2 poziția și atât a fost timp petecut in jur de 25,30 de minute nu m-am simțit grăbit deloc note : Locatie 10 ON 8 NP 9 Diana mulțumesc Petru clipele frumoase și sper sa ne revedem curând te pup 💋 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum