Sari la conținut

Diana ❤️❤️❤️:* :) New new ❤️❤️❤️:* :) 0754834207

Vizitator diana1771

Postări Recomandate

• Oras:Calea Lactee
Postat

Cartier Prima..pe onestilor😘

Oneștilor...ca să fiu onest,ți-aș mai face o vizită...😂😘
Vizitator diana1771
Reputație: 0
Postat

Oneștilor...ca să fiu onest,ți-aș mai face o vizită...😂😘

ce mai astepti)))🤗
Postat

ce mai astepti)))🤗

Momentan mi-e înghețată elicea elicopterului:))...dar tot o sa fac eu cumva să mai trec pe la tine😉
Postat

asteapta chenzina colegu' :)

Dă-o-n-colo de chenzină colegu'...nu-i cazul dar chiar dacă ar fi m-aș împrumuta și tot aș merge la minunăția asta mică:))
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Vizitator diana1771
Postat

hey dragilor !

disponibila !

va astept cu mult drag !

pupici !😘🤗

post-278924-0-53957600-1575363296_thumb.jpeg

• Like 3
Vizitator orpheus
Postat

Bine ai revenit Diana

Vizitator diana1771
Postat

Bine ai revenit Diana

😘😘🤗
Vizitator diana1771
Postat

♥️♥️

post-278924-0-55719000-1575373663_thumb.jpeg

post-278924-0-62062100-1575373675_thumb.jpeg

post-278924-0-92037300-1575373683_thumb.jpeg

• Like 1
Vizitator diana1771
Postat

Colantii i-ai luat la tine? Asa mi-ai promis ultima data, ca ii iei :))

))iam pregatit si pana la urma tot iam uitat)))
Postat

♥️♥️

Tremur tot...cred ca intru in sevraj:)))
Vizitator orpheus
Postat

Locatia unde e ?

Prima Oneștilor

Vizitator adrian50
Postat

Bine ai revenit

Postat

))iam pregatit si pana la urma tot iam uitat)))

Uituca mai esti, cu gandul la mine i-ai uitat :)))

Sper sa imi fac putin timp sa trec si eu pe la tine sa-ti sarut buzele alea dulci.

Chiar, se poate sa pui o poza doar cu buzele alea sexy? Si cu fetisoara ta frumoasa, ea fiind cireasa de pe tort ðŸ˜

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Nu mai pleacă...gata am inchis granițele.

O aștept mâine la primărie să ii facem buletin de Oradea.

Săptămâna trecută am fost la Timișoara în delegație...și am avut un singur gând...sa ii fac o vizită Dianei...și pauză că nu era...am zis ce ghinion pe mine. Dar tot răul spre binem. :)

Vizitator traian_ionescu
Postat

Dragi colegi, am sa sparg eu gheata

Bine, gheata a fost sparta demult insa asta ar fi prima recenzie a Dianei pentru aceasta vizita in Oradea in prag de sarbatori. Asadar sa purcedem ... este prima oara cand merg la ea, o urmaresc de ceva timp si pot spune ca se ridica la asteptari. Lasati alte fete aici e de venit. Are fata un corp de milioane, e frumoasa si calda, cuminte si intelegatoare. Are un accent moldovenesc de peste Prut si iti vine sa o mananci cu fulgi cu tot :D

Raport calitate pret pot spune ca e cel mai bun in Oradea la momentul asta. Am avut ocazia sa o vad si pe colega ei, Miniona, era libera si a venit sa ma salute. Posibil sa o vizitez si pe ea in curand, caci se aseamana mult cu Diana, insa ramane de vazut.

Ca si actiune nu am sa intru in prea mari detalii, face ce trebe, FK cu acele buze carnoase, ON foarte fain deep cu atentie la oute, 69, NP si finalizare in capison.

Halatul 150/250 sper ca am scris bine caci eu am ramas pt o finalizare, ca si locatie, Prima Onestilor.

Grabiti-va la ea pana nu pleaca din oras. sau la colega (si ea are potential, cum ziceam poate ma sacrific eu.. mi-a zambit frumos :)

Numai bine

• Like 1
Vizitator diana1771
Postat

Dragi colegi, am sa sparg eu gheata

Bine, gheata a fost sparta demult insa asta ar fi prima recenzie a Dianei pentru aceasta vizita in Oradea in prag de sarbatori. Asadar sa purcedem ... este prima oara cand merg la ea, o urmaresc de ceva timp si pot spune ca se ridica la asteptari. Lasati alte fete aici e de venit. Are fata un corp de milioane, e frumoasa si calda, cuminte si intelegatoare. Are un accent moldovenesc de peste Prut si iti vine sa o mananci cu fulgi cu tot :D

Raport calitate pret pot spune ca e cel mai bun in Oradea la momentul asta. Am avut ocazia sa o vad si pe colega ei, Miniona, era libera si a venit sa ma salute. Posibil sa o vizitez si pe ea in curand, caci se aseamana mult cu Diana, insa ramane de vazut.

Ca si actiune nu am sa intru in prea mari detalii, face ce trebe, FK cu acele buze carnoase, ON foarte fain deep cu atentie la oute, 69, NP si finalizare in capison.

Halatul 150/250 sper ca am scris bine caci eu am ramas pt o finalizare, ca si locatie, Prima Onestilor.

Grabiti-va la ea pana nu pleaca din oras. sau la colega (si ea are potential, cum ziceam poate ma sacrific eu.. mi-a zambit frumos :)

Numai bine

iti multumesc din suflet pentru cuvintele calde🤗☺ï¸ft placut...te pup si te mai astept cu drag...ce tine de “halat†150-finalirea(30min) si 300-ora(1-2finalizari)😘😘😘
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

E logic ca daca este 150 lei 30 min o finalizare, 1 ora, 2 finalizari va costa 300 si asa mai departe....deci nu faci nici o favoare barbatilor.... Daca aveai 250 o ora era altceva..... Baieti, fratilor, nu i mai dati 300 pt o ora si sigur o va lasa mai moale

Vizitator diana1771
Postat

☺ï¸â˜ºï¸ðŸ¤—

post-278924-0-68061600-1575473635_thumb.jpeg

post-278924-0-17371100-1575473648_thumb.jpeg

post-278924-0-55081000-1575473657_thumb.jpeg

• Like 6
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

uau .......... frumoase poze .......... diana trebuie neaparat sa te vizitez ..........

Vizitator diana1771
Postat

uau .......... frumoase poze .......... diana trebuie neaparat sa te vizitez ..........

te astept Ionut🤗😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...