votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 10, 2019 Asta nu mai stie cum arata o pasarica, dar pula o vede zilnic...Ai baby deja, nu-l face gelos! :)sa revenim la recenzii :laugh2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Asta nu mai stie cum arata o pasarica, dar pula o vede zilnic...Ai baby deja, nu-l face gelos! :) De care pasarica? Baaa nu ma mai invata la prosti traitiar cacareaza
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 De care pasarica? Baaa nu ma mai invata la prosti traitiar cacareaza Io?! :laugh2Faci prostii singur... 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Asa e, te-ai dat de gol... ;) Ce ai patit capsunica mea ? Stand tu asa in timp ce savurezi tigari LD si bere la pet cu promotie Vrei sa o iei la partz si nu ti-o da nimeni ? :D
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Ce ai patit capsunica mea ? Stand tu asa in timp ce savurezi tigari LD si bere la pet cu promotie Vrei sa o iei la partz si nu ti-o da nimeni ? :D Vezi ca tot la partz ti-e gandul? :)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Vezi ca tot la partz ti-e gandul? :) Pai mie dor de unu dala surd ca am auzit destule Totusi uneori si discretia spune un cuvant greu :laugh2
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Pastram proportiile, insa putem face o analogie. Majoritatea celor care gasesc pe jos un portofel burdusit cu bani si-l duc la cea mai apropiata sectie de politie sunt fie prosti, fie niste oameni deosebiti. In fond, aceleasi persoane sunt in continuare capabile de fapte abominabile, chiar daca intr-o mai mica masura decat ceilalti. Acum apare problema: nu toti cei care si-ar insusi portofelul sunt/au "caractere infecte". De sine statator, un astfel de gest nu defineste, ci doar contureaza caracterul unei persoane, fara a reda insa imaginea finala. Lipsa unei virtuti nu este echivalentul unui caracter vicios. 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Pai mie dor de unu dala surd ca am auzit destule Totusi uneori si discretia spune un cuvant greu :laugh2 Pai, surd sau mut? Doar pentru ca nu aude...Lasa ca o sa gasesti, draga, mai ales ca-i lasi sa bage primii... ;)
doar un om Reputație: 270 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Departe Oras:Departe Postat Iunie 10, 2019 a scris omul in prima postareSi eu pot sa scriu ca esti sarac.Automat am dreptate nu?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Pai, surd sau mut? Doar pentru ca nu aude...Lasa ca o sa gasesti, draga, mai ales ca-i lasi sa bage primii... ;) Eu stiam ca daca ti vine unu dala cu sunet mare dai un pumn in masa ;)
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Pastram proportiile, insa putem face o analogie. Majoritatea celor care gasesc pe jos un portofel burdusit cu bani si-l duc la cea mai apropiata sectie de politie sunt fie prosti, fie niste oameni deosebiti. In fond, aceleasi persoane sunt in continuare capabile de fapte abominabile, chiar daca intr-o mai mica masura decat ceilalti. Acum apare problema: nu toti cei care si-ar insusi portofelul sunt/au "caractere infecte". De sine statator, un astfel de gest nu defineste, ci doar contureaza caracterul unei persoane, fara a reda insa imaginea finala. Lipsa unei virtuti nu este echivalentul unui caracter vicios. Adica putem fi cum vrem? Putem. Religia e o baliverna ca daca cineva ne-a facut cum suntem... ce rost ar avea sa ne spuna sa fim altfel?Ne facea altfel sau ne schimba cum vrea...Caracterul persoanei... poate fi fascinant! :)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Amada, las-o in pula mea de treaba. Scrii din ce in ce mai incoerent! Esti pe droguri, ce cacat? Pana si vistantric e mai usor de inteles. Acuma esti visbahic sa inteleg? 1
gigelpetrescu Reputație: 3334 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Pastram proportiile, insa putem face o analogie. Majoritatea celor care gasesc pe jos un portofel burdusit cu bani si-l duc la cea mai apropiata sectie de politie sunt fie prosti, fie niste oameni deosebiti. In fond, aceleasi persoane sunt in continuare capabile de fapte abominabile, chiar daca intr-o mai mica masura decat ceilalti. Acum apare problema: nu toti cei care si-ar insusi portofelul sunt/au "caractere infecte". De sine statator, un astfel de gest nu defineste, ci doar contureaza caracterul unei persoane, fara a reda insa imaginea finala. Lipsa unei virtuti nu este echivalentul unui caracter vicios.Apăi nu este mai simplu să privim lumea in alb si negru? Nuanțele de gri sunt greu de distins... 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Oare nu era cazul sa audiem și cealaltă parte?
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Adica putem fi cum vrem? Putem. Religia e o baliverna ca daca cineva ne-a facut cum suntem... ce rost ar avea sa ne spuna sa fim altfel?Ne facea altfel sau ne schimba cum vrea...Caracterul persoanei... poate fi fascinant! :)"Putem fi cum vrem" e un nonsens pentru ca deja suntem ceea ce suntem! Ti-a placut asta? :)))) Cam trei lucruri incercam sa spun: 1) Daca as refuza sa mai interactionez cu toti cei care ar refuza bani (in ideea in care ar spune ca nu-i merita), cu toti cei care, la viata lor, au votat PSD, cu toti cei care asculta manele si cu toti fanii Barcelonei, ar trebui sa traiesc intr-un balon;2) Data fiind natura "meseriei", gestul fetei este lesne de inteles; 3) Naivitatea celui care a dat banii, sperand ca ii va primi inapoi, nu este una intamplatoare. Omul a incercat sa-si cumpere dragostea, constient fiind ca sunt sanse mici sa izbandeasca. 4
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Postat Iunie 10, 2019 Apăi nu este mai simplu să privim lumea in alb si negru? Nuanțele de gri sunt greu de distins...Apreciez comentariul. Acolo bate si mandea. 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Amada, las-o in pula mea de treaba. Scrii din ce in ce mai incoerent! Esti pe droguri, ce cacat? Pana si vistantric e mai usor de inteles. Acuma esti visbahic sa inteleg? Eram deja plictisita, fine, nu mai scriu. Un site de retardati, care stie unul, pe orice tema? :hug1 Apăi nu este mai simplu să privim lumea in alb si negru? Nuanțele de gri sunt greu de distins... Sunt mai multe culori decat percepe ochiul... Le vezi daca vrei.Este simplu pentru unii, efectul de autoparare, daca vrei sa ramai las, vezi numai in extreme... Am zis ca nu scriu, pana mea! Hai cu un site... "Putem fi cum vrem" e un nonsens pentru ca deja suntem ceea ce suntem! Ti-a placut asta? :)))) Ne nastem cu o baza, pana si aia poate fi clatinata... Nu mi-a placut.
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Eram deja plictisita, fine, nu mai scriu. Un site de retardati, care stie unul, pe orice tema? :hug1 Sunt mai multe culori decat percepe ochiul... Le vezi daca vrei.Este simplu pentru unii, efectul de autoparare, daca vrei sa ramai las, vezi numai in extreme... Am zis ca nu scriu, pana mea! Hai cu un site... Ne nastem cu o baza, pana si aia poate fi clatinata... Nu mi-a placut. Sa nu urci la volan baga-te in pat ai pe putin 0.46 mg/l aer expirat
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 10, 2019 Si eu pot sa scriu ca esti sarac.Automat am dreptate nu? nu e vorba de bani aici, e vorba de principii, cel putin la mine Daca am salariu de 100.000 roni lunar inseamna ca 2800 ar trebuie sa fie bani de seminte si bautura ? si sa nu ma plang de ei ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 nu e vorba de bani aici, e vorba de principii, cel putin la mine Daca am salariu de 100.000 roni lunar inseamna ca 2800 ar trebuie sa fie bani de seminte si bautura ? si sa nu ma plang de ei ? Esti major? Sa nu urci la volan baga-te in pat ai pe putin 0.46 mg/l aer expirat Ce, pula calului, sa caut eu la volan acum?! Poftim, pe limba ta de sugaci. :) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 Esti major? Ce, pula calului, sa caut eu la volan acum?! Poftim, pe limba ta de sugaci. :)Cu toate ca nu te agreez nici dupa 3 sticle de whisky nu vreau sa moara oameni nevinovati din cauza starii tale bahice permanente deja sufera destui cat sa o mai faca si cei neimplicati in problema
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 10, 2019 E bine avanseaza acum tinde spre 0.51 pfoaa e 1.20 si ceva in sange lejer Gata sun la brigada rutiera sa o dau in atentie
gigelpetrescu Reputație: 3334 Postat Iunie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 ..... 3) Naivitatea celui care a dat banii, sperand ca ii va primi inapoi, nu este una intamplatoare. Omul a incercat sa-si cumpere dragostea, constient fiind ca sunt sanse mici sa izbandeasca.păi da, după principiul ca "mie nu mi se poate întâmpla" sau ca "mă are fata la inimă" sau "curva mea e o exceptie..." scot oleacă din context... Subiectul este dezbătut si para-dezbătut.Când "dragostea" sau ma rog, ce percepe fiecare ca ar fi chestia aia, pare a fi de vânzare, apăi să avem pardon! Trebuie să-ți asumi o abordare mercantilă si din partea cealaltă nu? Și continuînd să teoretizam, cati dintre cei care strigă "lupu" si-si smulg părul, au citit din sfaturile postate undeva in topicurile "pinned" (ghidul curvarului sau ceva de genul, nu pot pune acum link). Iar dintre cei ce au citit, câți au pus în practică? Până si eu m-am ars oleacă, in coditiile in care ma dădeam cocoș pe-aici acum vreo doi ani jumate... Asa e cand nu gândesti un pic (mai mult) 2
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2019 Cu toate ca nu te agreez nici dupa 3 sticle de whisky nu vreau sa moara oameni nevinovati din cauza starii tale bahice permanente deja sufera destui cat sa o mai faca si cei neimplicati in problema Ai permis?Conduc mai bine cand beau, desi bine conduc si cand sunt treaza. Erai pe ignore, ia treci tu la loc ca te-ai umflat in pene. ;) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Iunie 10, 2019 Esti major? esti arici ? :slap2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum