Sari la conținut

Morning sex

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat

Salutare băieți,că la multi dintre voi, îmi place sexul de dimineață, însă majoritatea fetelor incep activitatea cam târziu, ce fete știți și recomandati pentru sexul de dimineață, până în ora 10:00

Vizitator unicool
Reputație: 0
Postat
  La 13.06.2019 la 6:57, dick but a spus:

Salutare băieți,că la multi dintre voi, îmi place sexul de dimineață, însă majoritatea fetelor incep activitatea cam târziu, ce fete știți și recomandati pentru sexul de dimineață, până în ora 10:00

nevasta sau iubita.....ai incercat?  :slap2

• Like 1
Postat

M am cam saturat de același mic dejun in fiecare dimineață, parca as încerca și altceva:)

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat
  La 13.06.2019 la 16:04, dick but a spus:

M am cam saturat de același mic dejun in fiecare dimineață, parca as încerca și altceva:)

Vorbește din timp cu una din fetele care îți plac ție și se rezolvă foarte simplu. 

• Oras:Timisoara
Postat

Recomand si eu propunerea lui Cozonacq, a functionat si la mine de multe ori (Dana bruneta de la inactive, Dona Barbara, Lore de la top, Lorena de la inactive ...). Cu siguranta majoritatea fetelor vizitate de tine vor accepta o cafea de dimineata!

Postat

@Dick but,

ti-am aranjat un morning sex :))) la Camelia! Am ajuns si eu la ea ... Man, merita,e ce trebuie! Zicea sa o suni cu o seara inainte si se rezolva!

Ramai dator cu un vin bun!

:))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...