Sari la conținut

Picon ajutatorul de comunitate

Postări Recomandate

• Oras:nu spun
Postat

Facem ce vrea pula mea și mă bag unde vrea pula, pentru că eu, sunt eu. Voi, sunteți niște labe triste, trolli obosiți și fără haz, fără niciun fel de contribuție pe forum.

Așa că, ciocu' mic!

Lasă-l! El doar comentează.

pai vad ca faci balamuc, doar la asta te pricepi ca esti un troll disperat dupa atentie. Tu vorbesti de contributie ? ai numai ode inchinate curvelor, nimeni nu da un muc pe tine. Picon ajutatorul de comunitate, jalnic esti cere-te afara trollule

picon mare om, mare ajutator de comunitate, deschizator de drumuri, cu rencezii de 10 din pix de lingau ,inchinate curvelor

• Like 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Exact, se numește ipocrizie...

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:in rond
Postat

ahhahahaha

baa singuru ajutatotor da comunitate e catelu daniel aka pizdadera ( votka--tuicar, curva curvelor, dan vio, demass2, amun ra, mortii ma-tii ce conturi oi mai avea )

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Măcar la tinerețea lui, și la începuturile acestui site, Picon a scris la greu recenzii. Vorbește lumea.

Spre deosebire de mulți troli de pe aici care îl vorbesc de rău.

Nu că aș fi avocatul Piconului :laugh2

• Like 1
  • Oras:Ibiza
Postat

Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul :laugh2 :laugh2

A scris pe pula mea mare recenzii cu pixul, ode curvelor ca doar e cel mai mare lingau limbist care face panarama pe forum ca n-are bani de medicamente =))

• Like 2
Postat

noroc cu pizdadera ca a scris multe recenzii ca altfel se inchidea siteu sa moara catelu daniel daca nu

• Like 2
Postat

noroc cu pizdadera ca a scris multe recenzii ca altfel se inchidea siteu sa moara catelu daniel daca nu

ce te atrage cand ii visezi pula ?

• Like 2
Postat

ce te atrage cand ii visezi pula ?

a recunoscut ca este bi, nu ne putem bate joc de gusturi si placeri :X :X  varu xoxo aka pastile de sculat pula :urgay

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...