lokiii1 Reputație: 31 Postat Iunie 14, 2019 Postat Iunie 14, 2019 Stie cineva tipa care face masaj in doina mai e activa?? Link??
Vizitator justadick Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-relaxare-erotic-terapeutic-pt-prostata/7b01637e7c69635f.html
Vizitator justadick Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Dacă pe asta o cauti eu nu o recomand. După multe încercări eșuate, am reusit sa ajung, mai bine de Nu reușeam. De la tel deja iti dai seama ca nu este prea intreaga la mansarda. Te pune sa vi la piata doina după care adresa este la 3 străzi distanța prin spate pe la dracu, trebuie sa vb foarte frumos ca se aprinde de la orice. Apartament urat, la et 4 , miros inchis , chistoace de tigari jumatate in scrumieră, mai le aprinde si ea din cand in cand, acțiunea pe un pat jegos cu un prosop ud pe pat. La mine asa a fost. Ea urâtă, pitică, plinuta, neîngrijită, o baba ciufulita. Bine nu e chiar baba da asa arata. Nu are treaba cu pozele. Poate sunt ale ei din tinerețe ca acuma are niste sani mari si cam mișto dar e singurul plus. La masaj sta îmbrăcată, masaj de relaxare (bunicel)pe spate, după scoate perechea de sani si da de 3 ori pe spate si cică ala e erotic, te intoarce , face o laba prin masaj,nu te lasa sa pui mana pe ea , si cam atat este. Plătit înainte 150 pentru o ora cică dar nu a durat atata. Nu recomand
mladita Reputație: 24 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 1, 2019 Nu recomand ,,am vizitato si eu exact cun specifica Justadick NU MERITA O JEGOASA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum