Sari la conținut

Alice - new - 0743961417

Postări Recomandate

Postat

Descriere Matrimoniale

Hello guys :)), eu sunt Alice, o fata cu bun simt și curata de care tu chiar ai nevoie dacă într-adevăr îți dorești servicii de calitate.Pozele sunt 100% reale făcute în locație, și dacă este nevoie pot confirma cu ținuta :* Pentru alte detalii, sună-mă! :**

post-291684-0-12187800-1560507720_thumb.jpg

post-291684-0-23285500-1560507723_thumb.jpg

post-291684-0-68190800-1560507726_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Acum câteva seri am avut chef de un oral,așa că am apelat la domnișoara.Locatia e undeva pe Bld Tomis in zona tomis3.Fata arata binisior înăltuță la 1,75 blondina.

Locatie-8

Înfățișare 8

Oral 9 cu Deep

Igiena -7 nu am fost invitat să fac un dus ceva și nici ea nu a făcut dar nu am simțit nici un fel de "parfum"

Avea și o colega mai durdulie...Per total a fost destul de ok.Probabil că o să îi mai fac o vizita pt că oralul a fost peste ce am primit de la altele.

• Like 7
Postat

hmmm ,am ajuns si eu e ceva genu de domnisoara ,daca nu raspunde nimeni la o ora mai tarzie e foarte ok ,note ,undeva la un 7 spre 8 la general . 100 cu 200 pe strada lotus in tomis nord.

• Like 3
  • Oras:Constanța
Postat

Buna băieți, îmi cer scuze ca nu v-am mulțumit îndeajuns.. Promit ca de acum înainte o voi face :***

• Like 1
Postat

Buna băieți, îmi cer scuze ca nu v-am mulțumit îndeajuns.. Promit ca de acum înainte o voi face :***

Alice, ar trebui sa ne-o belice mai tare!!
  • Like 2
Postat

Bună dragii mei, as vrea ca atunci când va faceți programări sa va și țineți de ele sau eventul sa ma anunțați dacă intervine ceva. Mulțumesc :****

Postat

Ie nisti nesimtiti mah fatah...da ci sai fasi...banu ie la iei...si daca da teapa si nu vini...najunje banu la tini.

Da uiti o ideie maxima...cear fi sal fasi sa ti roage sa viie si iel pila tini...cu banu in buzunar...da si cu un fir di trandafir in dinti...si tu sa ii zici ca nai timp di iel...ca sa stea la rind.

Cie zici...iti plasii ideia ? Hai zi ca nar fi mijto ???

Da ghici ci tre e sa se intimple casa fiie asea ??? :)

• Like 3
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

o cafea cu amelica, un shooting cu obiectiv, o alta cafea cu talibanu, o vizita scurta si recenzata de la johnny, pr-eugen, alsahia, sorinu, silviu, etc, inca o vizita reusita cu un baiat cu ouale fierbinti si una cu mine ;) ???!!!!

• Like 4
Postat

o cafea cu amelica, un shooting cu obiectiv, o alta cafea cu talibanu, o vizita scurta si recenzata de la johnny, pr-eugen, alsahia, sorinu, silviu, etc, inca o vizita reusita cu un baiat cu ouale fierbinti si una cu mine ;) ???!!!!

GangBang cu Forum?
  • Like 2
Postat

Preturi, zona ceva?!

Mai ai frați acasă? 3-4 postări anterioare dacă le citeai aflai și zona și prețul. De unde apareti băi fratele meu?

• Like 4
Postat

Mai ai frați acasă? 3-4 postări anterioare dacă le citeai aflai și zona și prețul. De unde apareti băi fratele meu?

Dupa ce ca a postat si el ceva! Mai posteaza peste5-6ani daca-l persecuți!😃
  • Like 1
Postat

Bună băieți, ma găsiți disponibila pana dimineața 💋💋💋💋💋

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

In care set de poze esti tu?

Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

Primele, cele cu body roz :)

Primu set cu negru!

Setul 2 cu roz!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Bună băieți, ma găsiți disponibila pana dimineața 💋💋💋💋💋

Bună. Fa si tu o prezentare completa cu servicii, preturi, disponibilitate
Postat

Aaaaahhhh...poi mah Alice...mah fatah cu pupiceiii...poi daca tu ai sa li trintesti telifonu in nas la cleientii tai...daca ai sa chicotesti si ai sa rizi ca proastaa inpreuna cu coliega ta la intribri dispri cie ofieri tu pi bani buni...romanesti...poi ie clar ca pi tini nu ti apuca saptamina viitoari la mare...la soare !!!

Io creca tu iejti doar o lacusta !!!

Publi ari azi pisti 1000 di anunturi dila curve. Curve la tat pasu prin orasi...tu crezi ca iti permiti sa inchizi telifonu ???

Biniiii...moi videm noi !!! ;)

Postat

Io am sperat ca Alice asta osa poa sa o inlocuiasca pi Alice aia cari so retras. Da nisi vorba di asea civa. Am sunato pi lacusta asta din nou...sai iegsplic ca daca vriei sa incasezi...ciel moi prost plan ie sa vorbiesti ca o taranca la telifon...si sa li inchizi telifonu la aia cari au di gind sati dea tii bani casa platesti si chiriia dila mare.

Ghici cie o facut zdreanta asta ? O inchis din nou !!! :))))))))))))

Postat

Dragul meu, nu ți-am închis în nas, mi s-a descarcat telefonul, plus ca nu radea nici o colega pe lângă mine asa cum spui tu! Unii doar de comentat sunteți buni, de altceva nu sunteti în stare! Bunul meu simt și educația nu-mi permite să-mi pun mintea cu tine!

Postat

:))))))

Mmmooaaaammmaa...ci zdreanta !!!

Auzi fatuca...ti rog io mult...puniti mintea cu mini !!! Ti rooooog !!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...