sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Repet, prima data se închise telefonul, a doua tura i-am închis eu pentru ca nu puteam purta un dialog, exact cum vorbești aici draga Amelia mi-ai vorbit și la telefon! Hai ca nu ești tu cel sfânt și fără greșeluță. Mai uită-te la comportamentul și vocabularul tău și după raspunde-ti de ce ți-am vorbit asa
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Staaaaiii asea...nu fugea tu repidi ca vriei sa inchizi discutiia ca nuti conviniii !!! :))))) Ia zi...ca dupe cie mioi trintit telifonu in nas...io nam moi ajuns la tini sati vad mecla. Da zi tu acilea...asta di moi jos...din poza...ie mecla ta ??? 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Hai zi ! Curaj !!! Acuma fi clantoasa...si ziii !!! :))),), 1
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 1: Acel anunț nu a fost al meu2: Anunțul acela nu mai este de mult3: Pozele cu body-ul roz cu negru sunt ale mele, îți trimit poze cu el sau din locație sa te convingi ;)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Da numaru asta...0743961417...ie al tau ? Raspunzi la iel ??? Ca numaru asta ie in anuntu cu pozili alea ciordite !!! :) Tipic zdreanta ! Io ieram sigura ca oi sa vii cu o dasta "ala nui anuntu mieu"..."lo pus alticiniva..nu io"..."o platit alta pi Publi da o pus numaru mieu" !!! 1
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Da, dragul meu, este numărul meu, sunt 2 seturi de poze acolo sus, primul set in care sunt ale mele, și al ll-lea care sunt ale unei prietene care a folosit același nr de telefon când era aici în ct
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Ia zi...moi recapitulam conportamentu tau di curva ??? Sau o dai acu si aci pi bune ??? :) Last chance !!! Confesss...confess...confess !!! By all the 7 Gods...ultima sansa sa zici adivaru !!! :)))))))))
doncta Reputație: 2539 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 4, 2019 Fata vrei sa-ti speli pacatele?Ia fa tu acum 2-3 selfie-uri doar cu sanii, asa natur fara vrajeli. Ca pana acum vad ca o ti tot cu vrajeala ieftina.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Hai zi cu pretina ta...cari ciordea poze...si le baga la fraeri vara...la mare...la soare. Hai si cum pretina ta tio lasat tii telifonu iei !!! Hai zi...cind venea fraeru la usa...si intreba di fata din poze...cum tu ii ziceai ca..."nui momemntan in locatiie...da poti sa intri cu mini !!!" :)))))) Hai mah...zi ! Ca asta ie fix conportament di zdreanta !!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 ...Da, dragul meu...Sa sti ca si iegspresia asta "Dragul meu"...tat iegspresiie di zdreanta ie !!! Ca doar io nuti sint tii nisi dragu...nisi iubi...nisi baby...nisi pissi !!! Io iti stau in git ca o pula noduroasa si jigoasa ! Tu nu ma inghiti acuma pi mini nisi cu o tona di lamiie. Asea ca nu ma loa cu dastea...ca ii nu pun botu la zdrente !?!
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Tu nu înțelegi ca pe anunț erau pozele mele, ale ei au fost șterse?
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iulie 4, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 4, 2019 vezi Alice ? ce iti spunea mosul ca nu ai nici o sansa rahatul acum este cat elefantul ...si te-a acoperit de tot ....daca ai fi spus la inceput un "Iarta-ma am gresit"....n-ar mai fi iesit tot elefantul asta la suprafata ....si tu n-ar mai trebui sa spui acum minciuni cat trompa lui de mari 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Tu nu înțelegi ca pe anunț erau pozele mele, ale ei au fost șterse?Daaaa mah...asea fac io...nu inteleg diloc zdrentele !!! Si ci a dreaq ie pelea pi mini...nisi nu tac...casa nuti stric tie ploilii !!! Ia zi...iti plasi borşu mieu acuma ??? Ie pria acru ??? Nu moi bini imi ziseai sa fac supa...cu fideluta !? :)))))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Fatah...io mapuc sa toc varza...marunt...sa bagam acilea nisti varza cu carne ! :) Io am tat ciemi trebe !!! Toati ingredientili sa fac o varza cu cacat cit tini di mare ! Numaru asta...cu 417 la sfirsit...o folosit poze false...cirodeli di zdreanta. Ma doari in pizda sin lindic cui apartine...sau cui o apartinut ! Ie "Di Ievitat" !!! Regula ie clara. Inainti sa bag io varza cu carne la cuptor...casa nu fiu si io zdreanta ca tini...iti dau ultima sansa. Daca nu iejti taranca proasta...zdreanta vinita vara la mare...la soare...pusa pi jepcarit cleientii...acuma ie sansa ta !!! Dao pi buni...si zi ci ai di zis...daca ai di zis civa...nu doar cacat, vrajeala si marketing cioi bagat pina acuma !!! Zi ! :) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Mah baeti...pina acuma asta iera tari in clanta !!! Acuma vaz ca o tacut ca cacatu in iarba !!! Voi ci crediti...ari civa pi buni di zis ??? Cit so astieptam ??? Nu di alta...da io am programare la futut la una noua...si trebe so tai !!! :))))).. 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iulie 4, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 4, 2019 spor la "treaba" ....ca aici s-a lamurit dosarul ......este ca si clasat 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2019 Haidi pa...va pup ! ;) Am una mica, skinny si bronzata natural...la cari tăț mior zis cai musai sa ma duc ! Io ma gindesc ci scriiam azi acilea...daca zdreanta asta numi trintea telefonu. Do poati cai moi bini asea cum o cazut...ca porma ma mai ienervam si moi tari dupe baniii aruncati in vint pi lacuste dastea di sezon...cind orasu ari fetili noastri cari ie tat timpu acilea cu noi...si ni fasi toati plaseriliii !!! ;)
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Dacă are unul dintr-e voi wapp, scrieți-mi pe număr și va trimit după poza sau eventual video-call ;)
doncta Reputație: 2539 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 4, 2019 Dacă are unul dintr-e voi wapp, scrieți-mi pe număr și va trimit după poza sau eventual video-call ;) Auzi fata dar daca te caut eu pe whattsapp si trimiti foto, pot sa le pun aici?
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Au numărul în anunțul meu, în caz de nu știai :)
doncta Reputație: 2539 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 4, 2019 Spune fata .... Daca imi trimiti fotografiile tale pe wattsapp pot sa le pun aici?
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Sigur, de ce nu?
doncta Reputație: 2539 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 4, 2019 Sigur, de ce nu?Ia vezi fata ca tu nu ai whattsapp, ca nu te vad
sweetalice01 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iulie 4, 2019 Am pe numărul personal, scrie-mi pe cel de aici și te caut eu pe wapp
doncta Reputație: 2539 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iulie 4, 2019 Am pe numărul personal, scrie-mi pe cel de aici și te caut eu pe wappAdica sa-ti trimit SMS pe nr de aici? Iar tu ma cauti pe wattsapp dupa nr personal?Cu tot respectul dar nu te mai suport esti proasta rau de tot, sincer chiar nu o sa trec in veci pe la tine, oricum esiti turista. Mai bine te-ai concentra pe turisti ca la constantenii care citesc forumul slabe sanse. Pai cat de tuta poti sa fi sa-mi dai mie numarul tau personal?Pai cat de tuta esti de amesteci tu viata personala cu meseria ta? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum