andreif86 Reputație: 268 Postat Iunie 14, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iunie 14, 2013 Salutare, as fi curios sa stiu cum exact functioneaza acest search....Adica, posibil sa ma insel, dar daca bine am observat si ma aflu in forumul din cluj, si caut dupa un numar de telefon, si acel numar de telefon se regaseste undeva in ceva thread pe forumul din Bucuresti de exemplu, atunci nu imi afiseaza nici un rezultat....asta ma face sa cred ca practic se cauta in toate threadurile de sub mine in functie de in care forum mare ma aflu.... Forumul mare din cluj cauta in toate topicurile din cluj, forumul mare din timisoara iar in toate topicurile din timisoara....etc. Si atunci , pe acest criteriu, daca vreau vreodata sa caut in absolut toate forumurile mari existente pe acest site si implicit threadurile aferente lor, trebuie sa caut la urmatoarea locatie http://nimfomane.com/forum/ nu?Si inca o curiozitate... cautarea se face doar in titlul topicului sau si in continutul recenziilor efectiv?Multumesc anticipat de raspuns
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 14, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 14, 2013 Da, cauti de pe linkul dat de tine.. dar sa fie si mai simplu poti da un search cu google cu click dreapta pe numarul de telefon, adica marchezi numarul, click, search google.. daca numarul de telefon a fost deja postata pe forum o sa-ti gaseasca domnul google, mie asa mi se pare cel mai simplu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2013 Cassy, ar trebui sa fii moderatoare Esti buna!
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 14, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iunie 14, 2013 Foarte buna observatia lui Cassy! Corect Chris, s-o propunem pentru moderator si/sau consultant tehnic @andreif86: Daca totusi vrei sa folosesti cautarea de pe forum, asigura-te ca, in dreapta sus, unde este casuta de cautare, este bifata optiunea "Forum", si NU "Acest Topic" sau "Acest Forum" etc. (variantele sunt valabile in cazul in care la profil ai setata romana ca limba de afisare; daca e in engleza, atunci "Forum", si nu "This topic", "This thread" sau altele asemenea). E asa cum zici tu daca nu ma-nsel: daca ramane bifat ce nu trebuie, cauta doar in topic-ul respectiv sau pe sectiunea respectiva. LATER EDIT: am uitat - in legatura cu locul unde se face cautarea, cred ca default este peste tot; la cautarea avansata, poti selecta unde vrei.
andreif86 Reputație: 268 Postat Iunie 14, 2013 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Autor Postat Iunie 14, 2013 )... nici nu observasem optiunea aia din dreapta sus de langa cautare... credeam ca e doar un labelms de raspunsuri
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum