beloki Reputație: 9 Postat Iunie 14, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 14, 2013 am posibilitate sa gust diversitatea omeniri undeva in Cluj?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2013 Postat Iunie 14, 2013 am posibilitate sa gust diversitatea omeniri undeva in Cluj? Raspuns: DA.Daca doresti diversitatea culturala si stiintifica, incearca la BCU (Biblioteca Centrala a Universitatii).Daca doresti diversitatea artistica iti pot recomanda Muzeul de Arte din Piata Unirii (fostul palat Banffy).Daca doresti diversitatea culinara, sunt cateva restaurante cu specific chinezesc, indian, italian, etc. (nu le mentionez, pentru simplu motiv ca nu doresc a le face publicitate gratuita).Daca doresti altfel de diversitate ... mai asteapta sa treaca ceva ani.In Cluj, pe moment, cert NU. A fost si a plecat. Au fost cazuri singulare si "pasari migratoare". Off topic (?): mai, mai, mi-ai adus aminte de metisa Raysa (aia vechi stiu). Ah, ce vremuri! Later edit: cand am zis sa mai astepti ceva ani, ma gandeam ca asteptam cu totii, cu sufletul la gura, sa devina Clujul capitala culturala europeana. Atunci sa te tot tii ce de oferte, pe toate domeniile, or sa pogoare asupra noastra.PS: sper ca a fost apreciata glumitza de mai sus. Cred ca am de-a face cu oameni cu simtul umorului. Nu?
econix Reputație: 185 Postat Iunie 14, 2013 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iunie 14, 2013 Muzeul de Arte din Piata Unirii (fostul palat Banffy). Doar o mica completare stimate coleg de suferinta, completare care este offtopic in offtopic: si in prezent este Palatul Bánffy!
barbat matur Reputație: 242 Postat Iunie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Postat Iunie 19, 2013 maestre Mocu, multumescu-ti tie pentru acest script. Mi-ai adus in fata ochilor patul alb in care se dezmierda Raysa. Ah ce vremuri
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Later edit: cand am zis sa mai astepti ceva ani, ma gandeam ca asteptam cu totii, cu sufletul la gura, sa devina Clujul capitala culturala europeana. Atunci sa te tot tii ce de oferte, pe toate domeniile, or sa pogoare asupra noastra.Mocule, va trebui sa mai asteptati putin. In 2021, Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana. Cel putin asa ne asigura "primarele" nostru. Nu stiu ce va spune voua Boc, insa eu tind sa-l cred pe-al meu ales. Ca de aia l-am votat . Scuze pentru off-topic, insa nu m-am putut abtine. Rivalitatea asta, bat-o vina .
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iunie 19, 2013 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iunie 19, 2013 Off topic (?): mai, mai, mi-ai adus aminte de metisa Raysa (aia vechi stiu). Ah, ce vremuri! Stai ce, Raysa era metisa? Si eu care credeam ca e doar bronzata tare... Sau poate e vorba de alta fata?http://nimfomane.com/forum/topic/6297-raysa-0754509939grigore-alexandrescu/
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2013 Postat Iunie 20, 2013 Cu totul alta fata.Diferenta ca de la cer la pamant.Raysa cea pomenita de mine, metisa, era o super profi. Dar era.
barbat matur Reputație: 242 Postat Iunie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Telefon: [email protected] Oras:in zona cluj Postat Iunie 21, 2013 din cate stiu fata e bine mersi la casa ei, maritata si cu doi copii, fiind gospodina cuminte
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2013 Postat Iunie 21, 2013 din cate stiu fata e bine mersi la casa ei, maritata si cu doi copii, fiind gospodina cuminte Si astea toate, la un loc, dupa stiinta mea, in Inglaterra.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum