gelugun Reputație: -197 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 Pe AT gasim un anunt pare-se nou.O.Goga , masaj non-stop in locatie de lux.Pret standard , 100 Lei.Presupun ca este doar vorba de masaj , cum altfel ?😋😊😄Asta da cartier rosu !😋ðŸ˜ðŸ˜Ž 1 3
carotx Reputație: 68 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 La ametitele astea am sunat in prima zi cand a aparut anuntul in AT si aveau mai putin de 10 vizualizari la profil, pun mana pe telefon si sun a raspuns repede 20-25 dupa voce, partea nasoala e ca vorbea repede si nu am inteles mai nimic in afara de 80 o+n si 300 ora si mai avea un tarif la 150 unde nu am retinut ce face pentru ei, Si in mai putin de 1 ora de la aparitia anuntului a marit pretul la 100, la acelasi nr de telefon este anunt cu 2,3 si 4 fete in locatie 1
gelugun Reputație: -197 Postat Iunie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2019 Au ramas doua si s-au mutat pe Mircea Voda.Anunt pe www.publi24.ro
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum