fatfrumosu72 Reputație: 730 Postat Iunie 16, 2013 Oras:La malu' marii Oras:La malu' marii Postat Iunie 16, 2013 Salut .Am citit despre o fata cu apucaturi si vreau sa vad daca este aceiasi.Este o recenzie pe site in care o tipa povesteste clientului ca a fost pe punctul sa fie inrolata de un peste dar i-a dat cu toporul in cap si a scapat.In timp ce tipul presta la ea ,din cite retin la al doilea numar ,tipului i s-a sculat mai greu si a spus ceva de genul:si-a dat o palma peste fatza si a inceput sa urle- cum de veniti totzi impotentii la mine-s.a.m.a.d.Nu gasesc recenzia si cum isi spune fata.Cei care stiti pls help.
cassy Reputație: 16362 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2013 Mai tii minte din ce oras era? Poate ii ajuta pe unii sa-si reaminteasca.
lexy2305 Reputație: 608 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 16, 2013 din ce spui pare a fi o tipa din iasi dar e femeie in toata regula, nu mai e fata. s'ar putea s-o gasesti pe la de evitat, parca tin minte ca statea in bucsinescu.
cassy Reputație: 16362 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 16, 2013 La ea te gandesti http://nimfomane.com/forum/topic/6819-0746370457/ , doar ca e fara topor, e doar cu cutit
boieru Reputație: -377 Postat Iunie 16, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 16, 2013 ''"FUTU-TI DUMNEZEII MA-TII.../../../ipb/public/style_emoticons/default/sad.png((( FUTU-I PIZDA MA-SII DE VIATA NU MAI POOOOTTT, DE CE PIZDA MA-SII VENITI MAI TOTI LA MINE CAND SUNTETI OBOSITI SI NU VI SE SCOALA....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!", a urlat tipa de s-au cutremurat peretii. Bai nene, nu stiu ce-ati fi facut voi, da eu aproape m-am kk pe mine de frica! ''
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2013 Ma aduc aminte de recenzie dar e din Bucuresti tipul o luase din fata blocului dintre prieteni.
Clontosul Reputație: 535 Postat Iunie 16, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2013 Vezi postarea 12, recenzia e din Iasi: http://nimfomane.com/forum/topic/12237-de-pe-forum-adunate/
boieru Reputație: -377 Postat Iunie 16, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 16, 2013 intra pe link-ul de la Cassy...si acol vei mai gasi inca un link
buratino Reputație: 13 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 @fatfrumosu72, sper sa nu fii tu cel lovit cu toporul si acum ti-ai revenit si cauti agresoarea.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 16, 2013 Poti sa fii convins ca nu sint eu ala.Am citit o recenzie si vreau sa vad daca sint aceleasi fete.Nu vreau sa am surprize.Am patit ceva asemanator cu o tipa din Cta si vreau sa evit.mare-i puterea TA DOAMNE............................un topic deschis total inutil...ca sa nu mai zic ca....``de ce ti-e frica,d-aia nu scapi``....... hai ...spor la topoare sculate...........
boieru Reputație: -377 Postat Iunie 16, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iunie 16, 2013 viata ii prea scurta ca sa fiti rai pt nimicuri,dragii mei colegi virtuali...
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2013 Poti sa fii convins ca nu sint eu ala.Am citit o recenzie si vreau sa vad daca sint aceleasi fete.Nu vreau sa am surprize.Am patit ceva asemanator cu o tipa din Cta si vreau sa evit. O eviti pe asta si dai de alta nebuna care iti face altceva In viata cu cat cunosti mai multe femei cu atat risti mai tare sa patesti ceva. Ca urmare, daca gasesti una normala, pastreaz-o
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Iunie 16, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Iunie 16, 2013 viata ii prea scurta ca sa fiti rai pt nimicuri,dragii mei colegi virtuali... EXACT...si mai mult decat CORECT!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum