Sari la conținut

Recenzie ,topor in cap

Postări Recomandate

• Oras:La malu' marii
  • Oras:La malu' marii
Postat

Salut .Am citit despre o fata  cu apucaturi si vreau sa vad daca este aceiasi.Este o recenzie pe site in care o tipa povesteste clientului ca a fost pe punctul sa fie inrolata de un peste dar i-a dat cu toporul in cap si a scapat.In timp ce tipul presta la ea ,din cite retin la al doilea numar ,tipului i s-a sculat mai greu si a spus ceva de genul:si-a dat o palma peste fatza si a inceput sa urle- cum de veniti totzi impotentii la mine-s.a.m.a.d.Nu gasesc recenzia si cum isi spune fata.Cei care stiti  pls help.

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Mai tii minte din ce oras era? Poate ii ajuta pe unii sa-si reaminteasca.

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

din ce spui pare a fi o tipa din iasi dar e femeie in toata regula, nu mai e fata. s'ar putea s-o gasesti pe la de evitat, parca tin minte ca statea in bucsinescu.

• Oras:cluj
Postat

''"FUTU-TI DUMNEZEII MA-TII.../../../ipb/public/style_emoticons/default/sad.png((( FUTU-I PIZDA MA-SII DE VIATA NU MAI POOOOTTT, DE CE PIZDA MA-SII VENITI MAI TOTI LA MINE CAND SUNTETI OBOSITI SI NU VI SE SCOALA....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!", a urlat tipa de s-au cutremurat peretii. Bai nene, nu stiu ce-ati fi facut voi, da eu aproape m-am kk pe mine de frica! ''

:laugh2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ma aduc aminte de recenzie dar e din Bucuresti tipul o luase din fata blocului dintre prieteni.

Postat

intra pe link-ul de la Cassy...si acol vei mai gasi inca un link

• Oras:Bucuresti
Postat

@fatfrumosu72, sper sa nu fii tu cel lovit cu toporul si acum ti-ai revenit si cauti agresoarea. :)

• Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine
Postat

Poti sa fii convins ca nu sint eu ala.Am citit o recenzie si vreau sa vad daca sint aceleasi fete.Nu vreau sa am surprize.Am patit ceva asemanator cu o tipa din Cta si vreau sa evit.

mare-i puterea TA DOAMNE............................un topic  deschis total inutil...ca sa nu mai zic ca....``de ce ti-e frica,d-aia nu scapi``.......

hai ...spor la topoare sculate...........

Postat

viata ii prea scurta ca sa fiti rai pt nimicuri,dragii mei colegi virtuali... :hihat

Postat

Poti sa fii convins ca nu sint eu ala.Am citit o recenzie si vreau sa vad daca sint aceleasi fete.Nu vreau sa am surprize.Am patit ceva asemanator cu o tipa din Cta si vreau sa evit.

:lol: O eviti pe asta si dai de alta nebuna care iti face altceva ;) In viata cu cat cunosti mai multe femei cu atat risti mai tare sa patesti ceva. Ca urmare, daca gasesti una normala, pastreaz-o :lol:

Postat

viata ii prea scurta ca sa fiti rai pt nimicuri,dragii mei colegi virtuali... :hihat

EXACT...si mai mult decat CORECT!!! :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...