jazzman2014 Reputație: 126 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1, 2020 Buna seara, esti disponibila azi? Mai esti in Tg Mures? Multumesc,
alacibv Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 1, 2020 Sarut mainile.In saptamana viitoare vei fi in Tg. Mures ?
Just.boy Reputație: -3 Postat Februarie 14, 2021 Oras:Mures Oras:Mures Postat Februarie 14, 2021 Vizitat-o pe dansa... Amabila, plinuta, piele catifelata, sâni mari, curata și atenta la dorinte
wu2005 Reputație: 2 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 15, 2021 Acum 21 ore, Just.boy a spus: Vizitat-o pe dansa... Amabila, plinuta, piele catifelata, sâni mari, curata și atenta la dorinte Timisoara sau Targu Mures?
andreiandy8216 Reputație: 31 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 16, 2021 Buna seara Am vb si eu cu doamna.... Prin whatsapp.... Iam scris ce și cum as dori sa recurga treaba Raspunsul ei.... Dute ba de aici handicapatule E praf femeia
popov183 Reputație: 31 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 13, 2021 On 2/12/2020 at 7:27 PM, sange_latin said: Manat de curiozitate după recenzia colegului de mai sus și de pozele confirmate fiind reale ,am decis să-i fac o vizită. Confirm și eu pozele sunt reale și de actualitate. Am găsit o doamna undeva pe la 38 de ani cu o atitudine foarte plăcută.Am optat pt un masaj la început unde am fost atenționat că nu a făcut cursuri de masaj ci face de placere.Eu nu am experienta in arta mesajului dar pt mine a fost foarte plăcut .Am fost invitat pe pat după ce am fost șters de ulei unde a început distracția. Am optat pt oral neprotejat care pot spune ca a fost bestial ,nu folosește mâna și o suge toata .Am trecut la NP și aici am rămas mirat că e strâmte adica o poti simti tare fain în pla. Am fost însoțit la dush pt a scăpa de ulei și chiar mi-a plăcut ca ma spălat ca pe un copilaș extraordinar:)) Eu unu am să mai merg . Cadou 150 lei ,30 de min. Sustin cele scrise de colegu. Merita pentru cei ce sunt atrasi de masaj, conversatie, actiune cu implicare. Nota generala 9.5. Punct negativ - locatia la strada in zona Girocului , cand am bifat eu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum