catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 se numesc catelu daniel =)) in alta ordine da idei bitcoinu e 11k baga-mi-as pula in mancarea lui de fiecare data cand scrie de pe alt cont =))Da, vad ca robinetii de abia mai dau cate 9-10 satoshi per claim. Ajung si eu maine cred la 0.10 BTC (poti sa razi, dar pentru mine e bine). Vreau sa-i bag intr-un doubler de 24 ore, dar nu prea am incredere, extrem de multe scamuri...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 22, 2019 se numesc catelu daniel =)) in alta ordine da idei bitcoinu e 11k baga-mi-as pula in mancarea lui de fiecare data cand scrie de pe alt cont =)) Ma personal de el nah..e unul dintre multi Altii de pe aici sunt si mai si dar probabil nu ai observat =)) Ce e mai rau sa scrii recenzii prea umflate sau sa te duci cu buchete de flori ? =))))))====)))=))
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 22, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 22, 2019 Da, vad ca robinetii de abia mai dau cate 9-10 satoshi per claim. Ajung si eu maine cred la 0.10 BTC (poti sa razi, dar pentru mine e bine). Vreau sa-i bag intr-un doubler de 24 ore, dar nu prea am incredere, extrem de multe scamuri... eu am 1.12 sunt bogat
xoxothc Reputație: 142 Postat Iunie 22, 2019 Oras:in rond Oras:in rond Postat Iunie 22, 2019 Ma personal de el nah..e unul dintre multi Altii de pe aici sunt si mai si dar probabil nu ai observat =)) Ce e mai rau sa scrii recenzii prea umflate sau sa te duci cu buchete de flori ? =))))))=== =))) =)) n-ai observat tu de fapt ca sunt toate conturile ale lui :))
kakatsloboz Reputație: -2 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Ba nu stiu despre voi dara eo le trag pula an mortii si ranitii si familionul lu carla hihpotamu da pa dristor, lu izabela balena care isi face orgasme nuna daca fute inceli beta cucks in cur cu straponu ala de 30 cm negru, si pa alcolica aia infecta regina balenelor amada care sparge chelia spargstorilor de **spam editat**e adica cristinuka baklea 1
kakatsloboz Reputație: -2 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Sa va trag rasa si familionu an pula de femei grase infecte cacate pe ele la care vin la ele fatalai ratati care se lasa violati in cur si cu coaiele strivite la manivela.Si an picon si bolovan si parnasius de bosorogi **spam editat**i infecti 1
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2019 Bai, pizda trista, belescule, l-ai banat iar pe Xoxo dupa ce a fost muscat de cur! Sa moara mama inca o data daca mai platesti!!! :sado 1
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Bai, pizda trista, belescule, l-ai banat iar pe Xoxo dupa ce a fost muscat de cur! Sa moara mama inca o data daca mai platesti!!! :sado ai vazut cat da prost e ? =))si pe sclavu ala al lasa cu zeci de conturi
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 22, 2019 ai vazut cat da prost e ? =))si pe sclavu ala al lasa cu zeci de conturi Cat mai e btc-u ma? Ca un tov de al meu baga in Etherium al dq cum ne cum da face 100$ pe zi
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2019 ai vazut cat da prost e ? =))si pe sclavu ala al lasa cu zeci de conturi :slap2Nu mai plati, neghiobule, whatever! :( 1
eusuntcelmaidestept Reputație: 12 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 :slap2Nu mai plati, neghiobule, whatever! :(prostia se plateste, nu stiai ? 1
catel_ahile Reputație: 8 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Cat mai e btc-u ma? Ca un tov de al meu baga in Etherium al dq cum ne cum da face 100$ pe zi 11 mii si ceva un bitcoin. Si ETH, si LTC chiar si Doge au cresteri, BTC-ul le trage in sus pe toate...
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2019 prostia se plateste, nu stiai ? Pana mea, vorbim aceeasi limba... :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 22, 2019 11 mii si ceva un bitcoin. Si ETH, si LTC chiar si Doge au cresteri, BTC-ul le trage in sus pe toate... A crescut acu cateva luni era 5700 si cv
xoxo24bitcoini Reputație: 41 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 fa si tu un calcul fa amando la 24 da bitcoini cate conturi imi fac aici =))
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 22, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iunie 22, 2019 Sa vina CSP pe toate topingutele mamii lor
prostteacacatmata Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 As fute-o la tiganca aia mikky oleacaFay sa ati faci spalaturi cu domestos la pizda, sa ti-o pregatesti de pula asta ca intru fara prezervativ an ea
avortatul Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Postat Iunie 25, 2019 pana la urma asta a terorizat-o pe Carina ? ca eu inteleg ca da de moment ce nu a raspuns punctual
themadking Reputație: -136 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Iron Throne Oras:Iron Throne Postat Iunie 25, 2019 Hai ca să-ți răspund... punctual, poftim: futuți morții si măta care te-a câcat, de fapt nu, că după aia zici ca sunt necrofil si gerontofil, dacă te fut in gură sau in cur, mă faci homo, chiar nu stiu unde sa-mi bag io pula ca să te simti satisfăcut, stai aşa: neamuri ai ? da' nu aşa proaste ca tine ... deci acolo cred că-mi voi depune sămânța, în neamurile mătii şi a lu' tactu, băga'mi-aş pula'n sorta !!! şi'n prietena ta, au, nu, asta cu prietena am greşit-o, nu pot să-ți fut şi eu ... dreapta, sau o arzi cu stânga ?Mai ai ? Să tot fuți lumea la cap cu placa asta ? Nu te-ai săturat de câte puli în tine şi'n familie îți iei zilnic ? Pe alte teorii din astea ? Că ăla e **spam editat**, că ăla e hărțuitor, că ăla e agresor, că ăla nu plăteşte, ce gâtu' mătii ai, mă ?Da' tu, care întrebi curvele de noi, plus că faci lucruri de tot câcatu' gen: poza şi numărul de telefon, astea nu le vezi ?Ai noroc că sunt iar plecat in Dk, dar vin acasă şi nu mă las până nu te ... aerisesc, puțin ...
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Iunie 26, 2019 ca a fugit de ala, are clar probleme la mansarda
Vizitator revengeofthe Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Postat Iunie 26, 2019 ea are probleme la mansarda ?
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 7, 2019 Postat August 7, 2019 Nino ninoPolitia cititi aici la asta ca pe urma iar sunteti luati ptin surprindere si saltati-l pe psihopatul agresor. Mai jos sunt amenintari clare !!!Noul cont de uzura al agresorului de curve : sserum ! Hai ca să-ți răspund... punctual, poftim: futuți morții si măta care te-a câcat, de fapt nu, că după aia zici ca sunt necrofil si gerontofil, dacă te fut in gură sau in cur, mă faci homo, chiar nu stiu unde sa-mi bag io pula ca să te simti satisfăcut, stai aşa: neamuri ai ? da' nu aşa proaste ca tine ... deci acolo cred că-mi voi depune sămânța, în neamurile mătii şi a lu' tactu, băga'mi-aş pula'n sorta !!! şi'n prietena ta, au, nu, asta cu prietena am greşit-o, nu pot să-ți fut şi eu ... dreapta, sau o arzi cu stânga ?Mai ai ? Să tot fuți lumea la cap cu placa asta ? Nu te-ai săturat de câte puli în tine şi'n familie îți iei zilnic ? Pe alte teorii din astea ? Că ăla e **spam editat**, că ăla e hărțuitor, că ăla e agresor, că ăla nu plăteşte, ce gâtu' mătii ai, mă ?Da' tu, care întrebi curvele de noi, plus că faci lucruri de tot câcatu' gen: poza şi numărul de telefon, astea nu le vezi ?Ai noroc că sunt iar plecat in Dk, dar vin acasă şi nu mă las până nu te ... aerisesc, puțin ... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum