not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Te crezi vreun smeker de Braila lake ? Stai pe pizda ta de violator dovedit puisorule
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Din nou pun o intrebare care cred ca se incadreaza in principiile unui barbat cu coloana vertebrala Cum ... mea sa te duci cu flori la c..ve ? :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 Iarta-i parinte ca nu stiu ce fac :bowDoar catelul picon merge cu flori si bomboane, sclavul curvelor m1nore =))) 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Cap de menghina, asta e singurul meu cont. Crezi ca nu stiu cine esti lake ? Ba violatorule tu vrei sa pun tot aici despre tine ? M. P. ????Chill, ca ți-o dă Bitchy după ceafă
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Alooo ! Limbajul ! Când am postat, nu am făcut asta cu intenția să-ți interzic ceva, te-am RUGAT, în urmă cu ceva timp, să mă eviți, să nu mai aminteşti de ceea ce s-a întâmplat, TOT ÎN BINELE TĂU, dar e democrație, poți să faci ce vrei, să spui ce vrei, să scrii ce vrei, dar fă acest lucru corect, NU MAI MINȚII ! Vreau şi io să ştiu, Alzheimer'ul e transmisibil ? Unde am ... insinuat ? Pe ce topic ? Şi apropo, nu am telefon ... am două phablet-uri. Deci nu sunt smecher...sunt doar arogant. Aroganța, care, mi-o permit, am muncit pentru ea, kapeesh? Stai puțin, să înțeleg că m-ai înregistrat ? Ai probe ? Pentru ? Ceri respect ? Probabil glumeşti !!! Spune, ce ai oferit în schimb ? Cum ai vorbit ? .... Cum scrii acum ? Aaa, da, să nu uit... Să nu îndrăzneşti să pui mâna pe Biblie...o MURDĂREŞTI !!! Nu stii sa fii arogant, esti prea prost. Reciteste-ti postarea de pe topicul, CARACAL; TARAM DE HOTI SI PESTI : :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu mai pot !!! Ce te-ai activat !Femeie...vezi cum îți spun ? Nu...altfel. Dacă ăla era procuror, eu acum în momentul de față chem ce televiziune vrei tu şi-mi tai pula şi o pun la borcan, tot o am tatuată, pricepi ? Am să mă rezum la atât, da, am fost PROST!!! De am dat telefon ! Eşti mulțumită ? Nu vreau să continui circul cu o... Îmi ajunge că am pe alții care nu mai pot de ... tatuajul de pe .... Te-ai prins ? Postat 01 augustus 2019 - 08:47sserum, on 01 Aug 2019 - 6:20 PM, said: P. S. Despre a cui pula vorbeai, ca tu nu ai decat una tatuata ? Sa-ti mai tatuezi una in cur si una pe frunte !
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Siana are dreptate in cazul psihopatului M.P. , cont curent sserum :laugh2, l-a facut de balamuc Siana
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Repet, încearcă şi scrie *dupE...CONTUL PRINCIPAL...Cel principal e doar pt recenzii BTW, este o trupa noua de joisti: iese Daniel si clonele, se distreaza, se simtesc bine intre ei :)))) 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 știi ce avem în comun eu și amada Ce?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Clone wars, Daniele, ce plm!!!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 Doar catelul picon merge cu flori si bomboane, sclavul curvelor m1nore =))) Omule deci sa nu fiu inteles gresit Nu sunt impotriva unor atentii in privinta lor dar categoric nu agreez cadourile astea care te duc cu gandul la alte treburi flori parfumuri bijuterii pnm masini case mm lor Ca mergi cu o punga de cafea sau alte nimicuri dastea nici o problema La picon e vb si de varsta pe vremurile lui daca vroiai sa scartzai vreo fata ii duceai o floare o prajitura si garantat aveai ce vrei =)) Pacat ca nu ia dat prin cap sa o scoata si la cofetarie la un Cico =))))) 2
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Chill, ca ți-o dă Bitchy după ceafăSa il trimita acasa pe asta ca e groasa treaba
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Omule deci sa nu fiu inteles gresit Nu sunt impotriva unor atentii in privinta lor dar categoric nu agreez cadourile astea care te duc cu gandul la alte treburi flori parfumuri bijuterii pnm masini case mm lor Ca mergi cu o punga de cafea sau alte nimicuri dastea nici o problema Dupa ce s-a laudat cu patrunjelul pe topicul m1norei Tanya a dat-o si pe ode =)) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 sa zică ea :))) Nu o sa zica nimic =)) Doar daca intra in crize existentiale
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 Dupa ce s-a laudat cu patrunjelul pe topicul m1norei Tanya a dat-o si pe ode =)) Am vazut ca Tanya sa laudat..chiar ma intreb cine o fi facut pozele alea :-? 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Sa il trimita acasa pe asta ca e groasa treabadacă ai informații dincolo de orice îndoială, găsești metode mai potrivite.
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 sa zică ea :))) Nu ne plac insectele? :laugh2
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Am vazut ca Tanya sa laudat..chiar ma intreb cine o fi facut pozele alea :-?La vremea aia : Alex qwerty =))). Tu de unde crezi ca am aflat noi despre linguseala catelului picon ? :))))Povestea Tanya in lux de amanunte despre viata amarasteanului picon. Eu stau si ma intreb: cat de tembel poate fi picon sa se spovedeasca la curve si sa laude cine este el pe un forum de curve. 1
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Nu ne plac insectele? :laugh2na, Xtreme89, poftim :)))Ce ne place... :D 1
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 dacă ai informații dincolo de orice îndoială, găsești metode mai potrivite.Crezi ca daca il dau in gat la militie se va schimba ceva ? La ce fel merg lucrurile in Romania. O sa dea prostul de un interlop sau proxenet care ii va face felul. E doar o notiune de timp
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 na, Xtreme89, poftim :)))Ce ne place... :D Nu sunt nici pe inversIar pe amica ta nu as merge cu ea nici pana n fata blocului ;) 1
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Din cauza lui si a altor de teapa psihopatilor ne lovim noi astia mai normali de bariere. Femeilor le este frica de astfel de psihopati agresori si trec pe circuit inchis sau prefera sa nu primeasca necunoscuti. 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 La vremea aia : Alex qwerty =))). Tu de unde crezi ca am aflat noi despre linguseala catelului picon ? :))))Povestea Tanya in lux de amanunte despre viata amarasteanului picon. Eu stau si ma intreb: cat de tembel poate fi picon sa se spovedeasca la curve si sa laude cine este el pe un forum de curve. Cum a spus sfantul pipilica?Nu va spovediti in fata lor caci batjocura dispret si umilinta veti primi in schimb Sa adeverit revelatia uita-te unde a ajuns cuceritorul si macho man-ul cu flori si ode siropoase 3
not secure Reputație: 1152 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 Cum a spus sfantul pipilica?Nu va spovediti in fata lor caci batjocura dispret si umilinta veti primi in schimb Asta s-a si intamplat 1
gherghita70 Reputație: -30 Postat August 9, 2019 Postat August 9, 2019 na, Xtreme89, poftim :)))Ce ne place... :D :laugh2 Nu dau din casa. :no2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 9, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 9, 2019 Asta s-a si intamplat Si culmea nu numai de la ele ci si de la intreaga comunitate de aici =)) Care daca stai sa te gandesti ne doare pe noi la basca de ce face x si y :))))Daa nu domne el e si negru n ceru gurii ca magaru n varfu ... pai deh sa tina el ordinea tineamear ...ntre urechi sa nu i fie frig 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum