Sari la conținut

Atentie Fetelor Agresor Periculos

Postări Recomandate

Postat

Din nou pun o intrebare care cred ca se incadreaza in principiile unui barbat cu coloana vertebrala 

Cum ... mea sa te duci cu flori la c..ve ? :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

Iarta-i parinte ca nu stiu ce fac  :bow

Doar catelul picon merge cu flori si bomboane, sclavul curvelor m1nore =)))
  • Like 1
Vizitator loving boy
Reputație: 0
Postat

Cap de menghina, asta e singurul meu cont. Crezi ca nu stiu cine esti lake ? Ba violatorule tu vrei sa pun tot aici despre tine ? M. P. ????

Chill, ca ți-o dă Bitchy după ceafă
Postat

Alooo ! Limbajul !

Când am postat, nu am făcut asta cu intenția să-ți interzic ceva, te-am RUGAT, în urmă cu ceva timp, să mă eviți, să nu mai aminteşti de ceea ce s-a întâmplat, TOT ÎN BINELE TĂU, dar e democrație, poți să faci ce vrei, să spui ce vrei, să scrii ce vrei, dar fă acest lucru corect, NU MAI MINȚII !

Vreau şi io să ştiu, Alzheimer'ul e transmisibil ? Unde am ... insinuat ? Pe ce topic ? Şi apropo, nu am telefon ... am două phablet-uri. Deci nu sunt smecher...sunt doar arogant. Aroganța, care, mi-o permit, am muncit pentru ea, kapeesh?

Stai puțin, să înțeleg că m-ai înregistrat ? Ai probe ? Pentru ?

Ceri respect ? Probabil glumeşti !!! Spune, ce ai oferit în schimb ? Cum ai vorbit ? .... Cum scrii acum ?

Aaa, da, să nu uit...

Să nu îndrăzneşti să pui mâna pe Biblie...o MURDĂREŞTI !!!

Nu stii sa fii arogant, esti prea prost.

Reciteste-ti postarea de pe topicul, CARACAL; TARAM DE HOTI SI PESTI :

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu mai pot !!! Ce te-ai activat !

Femeie...vezi cum îți spun ? Nu...altfel.

Dacă ăla era procuror, eu acum în momentul de față chem ce televiziune vrei tu şi-mi tai pula şi o pun la borcan, tot o am tatuată, pricepi ?

Am să mă rezum la atât, da, am fost PROST!!! De am dat telefon ! Eşti mulțumită ? Nu vreau să continui circul cu o...

Îmi ajunge că am pe alții care nu mai pot de ... tatuajul de pe .... Te-ai prins ?

Postat 01 augustus 2019 - 08:47

sserum, on 01 Aug 2019 - 6:20 PM, said:snapback.png

P. S. Despre a cui pula vorbeai, ca tu nu ai decat una tatuata ? Sa-ti mai tatuezi una in cur si una pe frunte !

Vizitator mc hammer
Postat

Repet, încearcă şi scrie *dupE...CONTUL PRINCIPAL...

Cel principal e doar pt recenzii

BTW, este o trupa noua de joisti: iese Daniel si clonele, se distreaza, se simtesc bine intre ei :))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Clone wars, Daniele, ce plm!!!

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Doar catelul picon merge cu flori si bomboane, sclavul curvelor m1nore =)))

Omule deci sa nu fiu inteles gresit 

Nu sunt impotriva unor atentii in privinta lor dar categoric nu agreez cadourile astea care te duc cu gandul la alte treburi flori parfumuri bijuterii pnm masini case mm lor 

Ca mergi cu o punga de cafea sau alte nimicuri dastea nici o problema 

La picon e vb si de varsta pe vremurile lui daca vroiai sa scartzai vreo fata ii duceai o floare o prajitura si garantat aveai ce vrei =)) 

Pacat ca nu ia dat prin cap sa o scoata si la cofetarie la un Cico =)))))

• Like 2
Vizitator loving boy
Postat

Ce?

sa zică ea :)))
  • Like 1
Postat

Omule deci sa nu fiu inteles gresit 

Nu sunt impotriva unor atentii in privinta lor dar categoric nu agreez cadourile astea care te duc cu gandul la alte treburi flori parfumuri bijuterii pnm masini case mm lor 

Ca mergi cu o punga de cafea sau alte nimicuri dastea nici o problema

Dupa ce s-a laudat cu patrunjelul pe topicul m1norei Tanya a dat-o si pe ode =))
  • Like 1
Postat

sa zică ea :)))

Nu o sa zica nimic =)) 

Doar daca intra in crize existentiale 

Postat

Dupa ce s-a laudat cu patrunjelul pe topicul m1norei Tanya a dat-o si pe ode =))

Am vazut ca Tanya sa laudat..chiar ma intreb cine o fi facut pozele alea :-?

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

Sa il trimita acasa pe asta ca e groasa treaba

dacă ai informații dincolo de orice îndoială, găsești metode mai potrivite.
Postat

Am vazut ca Tanya sa laudat..chiar ma intreb cine o fi facut pozele alea :-?

La vremea aia : Alex qwerty =))). Tu de unde crezi ca am aflat noi despre linguseala catelului picon ? :))))

Povestea Tanya in lux de amanunte despre viata amarasteanului picon. Eu stau si ma intreb: cat de tembel poate fi picon sa se spovedeasca la curve si sa laude cine este el pe un forum de curve.

• Like 1
Vizitator loving boy
Postat

Nu ne plac insectele?  :laugh2

na, Xtreme89, poftim :)))

Ce ne place... :D

• Like 1
Postat

dacă ai informații dincolo de orice îndoială, găsești metode mai potrivite.

Crezi ca daca il dau in gat la militie se va schimba ceva ? La ce fel merg lucrurile in Romania. O sa dea prostul de un interlop sau proxenet care ii va face felul. E doar o notiune de timp

Postat

na, Xtreme89, poftim :)))

Ce ne place... :D

Nu sunt nici pe invers

Iar pe amica ta nu as merge cu ea nici pana n fata blocului ;) 

• Like 1
Postat

Din cauza lui si a altor de teapa psihopatilor ne lovim noi astia mai normali de bariere. Femeilor le este frica de astfel de psihopati agresori si trec pe circuit inchis sau prefera sa nu primeasca necunoscuti.

• Like 1
Postat

La vremea aia : Alex qwerty =))). Tu de unde crezi ca am aflat noi despre linguseala catelului picon ? :))))

Povestea Tanya in lux de amanunte despre viata amarasteanului picon. Eu stau si ma intreb: cat de tembel poate fi picon sa se spovedeasca la curve si sa laude cine este el pe un forum de curve.

Cum a spus sfantul pipilica?

Nu va spovediti in fata lor caci batjocura dispret si umilinta veti primi in schimb 

Sa adeverit revelatia uita-te unde a ajuns cuceritorul si macho man-ul cu flori si ode siropoase

• Like 3
Postat

Cum a spus sfantul pipilica?

Nu va spovediti in fata lor caci batjocura dispret si umilinta veti primi in schimb

Asta s-a si intamplat
  • Like 1

Postat

Asta s-a si intamplat

Si culmea nu numai de la ele ci si de la intreaga comunitate de aici =)) Care daca stai sa te gandesti ne doare pe noi la basca de ce face x si y :))))

Daa nu domne el e si negru n ceru gurii ca magaru n varfu ... pai deh sa tina el ordinea tineamear ...ntre urechi sa nu i fie frig 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...