coolguyjim Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Intreb la drept vorbind, ca femeie, e sexul anal un compromis? Fiecarui barbat cred ca îi surade ideea de a-si indesa membrul intr-un orificiu stramt dar ce facem cu detinatoare orificiului.
filofteu Reputație: 663 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 ce facem cu detinatoare orificiului.Ii spun la urma ca o sa gatesc si o sa dau cu mopul toata saptamana, ca sa fie motivata si data viitoare. 1
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Iunie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2019 Intreb la drept vorbind, ca femeie, e sexul anal un compromis? Fiecarui barbat cred ca îi surade ideea de a-si indesa membrul intr-un orificiu stramt dar ce facem cu detinatoare orificiului. Îi facem o ofertă pe care n-o poate refuza. De la un maraton de limbi, poate până la tratamentul "plata o plomo"!
Vizitator loving boy Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 âi dăm 50-100 cât cere.
Vizitator beraru Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Haauu, manca-v-as fericirea si hrani-v-as depresia! De unde plm scoateti topicele astea care indeamna la filosofie in forma pura? 3
remus jack Reputație: 1443 Postat Iunie 23, 2019 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Iunie 23, 2019 Ăștia au trecut pe viața sănătoasă,mănâncă vegan și nu mai consuma alcool
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Postat Iunie 24, 2019 Intreb la drept vorbind, ca femeie, e sexul anal un compromis? Fiecarui barbat cred ca îi surade ideea de a-si indesa membrul intr-un orificiu stramt dar ce facem cu detinatoare orificiului.De ce intrebi,vrei sa stii ce/cat sa ceri pt asta ??
prometheus90 Reputație: 13 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Gherla Oras:Gherla Postat Iunie 24, 2019 Fac eu un anal ? cat primesc ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum